|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: pá září 05, 2014 10:56 am Předmět: |
|
|
Dneska se mi povedlo dat 2x105kg na benc :)) (predtim 15x60...12x70...10x80...8x90 a 5x100) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 05, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
promin
prijde mi to usmevne, ze takova korba jako ty tlaci tak malo
(ale beru, ze jsi predtim dal dost zabrat)
kdyby jsi ty joudo nemenil trening zaroven se spodnim pradlem, tak by tam mohlo bejt o tricet kilo vic! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá září 05, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
Tak ja nejsem zas zadna korba :D a benc jsem nikdy moc nejel prave tak z toho mam radost...
Na JC tlacich na kozy na rovny jsem ted na 4x50kg, u bence mam asi nejakej psychickej blok...kazdopadne souhlasim, ze kdybych vydrzel u treningu delsi dobu, budou vysledky urco uplne jinde (hlavne co se tyce objemu  ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá září 05, 2014 11:57 am Předmět: |
|
|
Momentalne mam 93.5kg :D zeru jak prorvanej tak mam dojem ze jsem si pekme zrychlil metabolismus :) taky uz asi tri tydny jedu aerobku (hlavne inlajny) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá září 05, 2014 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Grimley napsal: | Tak ja nejsem zas zadna korba :D a benc jsem nikdy moc nejel prave tak z toho mam radost...
Na JC tlacich na kozy na rovny jsem ted na 4x50kg, u bence mam asi nejakej psychickej blok...kazdopadne souhlasim, ze kdybych vydrzel u treningu delsi dobu, budou vysledky urco uplne jinde (hlavne co se tyce objemu ) |
no nedavno jsi psal neco o metraku, takze zvednout 2x svoji vahu na benchi neni nic moc
tusim, ze Bolfis ji da 45x |
Takze kdyby byl malej jak ty a tudiz i min vazil, tak by mel najednou pri stejne sile lepsi pomer vykon/vaha tudiz dle tebe lepsi bench nez ma ted? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá září 05, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Grimley napsal: | Tak ja nejsem zas zadna korba :D a benc jsem nikdy moc nejel prave tak z toho mam radost...
Na JC tlacich na kozy na rovny jsem ted na 4x50kg, u bence mam asi nejakej psychickej blok...kazdopadne souhlasim, ze kdybych vydrzel u treningu delsi dobu, budou vysledky urco uplne jinde (hlavne co se tyce objemu ) |
no nedavno jsi psal neco o metraku, takze zvednout 2x svoji vahu na benchi neni nic moc
tusim, ze Bolfis ji da 45x |
Co já bych dal za ten jeho výkon. Sice su teď nařachanej jak nikdy předtím bez bobků a končím na 80 kg na benči. Hold levý rameno mně víc nedovolí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 05, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
podle me jo
takoveho vykonu bych si cenil vice
ano, priznavam, sam se casto ohanim prepoctem vahy na cince na hmotnost cloveka, ale prave Bolfis u benche me totalne dostal, prestoze vazi pres metrak, sam se zvedne 45 a to povazuju za vykon hodny zapisu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po září 08, 2014 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt září 11, 2014 7:40 pm Předmět: |
|
|
Moje nove kvadkoptera :) Feel the power!
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt září 11, 2014 8:33 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se dnes zaradil do elitni skupiny tatinci. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt září 11, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
A život ti utekl, ani nevíš jak _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt září 11, 2014 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|