|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: čt září 11, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Tak jsem se dnes zaradil do elitni skupiny tatinci. |
Hm, tak gratujulu, a mas po ptakach.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt září 11, 2014 11:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 12, 2014 7:54 am Předmět: |
|
|
Lunreal, napiš víc. Nosné díly dobře vidím z karbonu? To je vlastní konstrukce? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá září 12, 2014 7:58 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://navratdoreality.com/?p=view&id=20172 Tak by to mohlo být i u nás... aspoň by soudci měli čas |
žluté opice
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po září 15, 2014 3:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po září 15, 2014 3:57 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Lunreal, napiš víc. Nosné díly dobře vidím z karbonu? To je vlastní konstrukce? |
Ahoj, rám je 270mm carbon fiber warpquad, motory aerodrive sk3 2822,1275kv, rizene multiwii (tady specialem motowii flight controllerem), 12A blue series HK esc s simonK firmwarem a 7x4,5 vrtule primo od warpquadu, napajene je to 45/90c 1300mah, prijimac mam frsky d4r-ii _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 15, 2014 4:20 pm Předmět: |
|
|
Velmi pěkné a dobře to vypadá. Určitě máš natočené nějaké video, tak dej aspoň video ze vzlétnutí :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po září 15, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
Tak se mi dneska povedlo rozlomit 45kg jednoručku
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po září 15, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
A bude hur kdyz lidi mlatej i s dvacitkama _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po září 15, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po září 15, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
Tak prece jen mame doma poradnyho lovce a ne jen velkyho chlupatyho vyzirku.
BTW nevite esli je to krysa nebo potkan ? Telo melo cca 20cm a ocas dalsich 20cm
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út září 16, 2014 12:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 16, 2014 4:34 am Předmět: |
|
|
Lunreal: taky pěkný macek. Tady zase vidím polymerové díly z 3D tisku? Líbí se mi, že tam je kus vlastní invence a ne jen sestavené díly ze stavebnice. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út září 16, 2014 8:23 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Lunreal: taky pěkný macek. Tady zase vidím polymerové díly z 3D tisku? Líbí se mi, že tam je kus vlastní invence a ne jen sestavené díly ze stavebnice. |
Ano je tam hodne modifikaci z moji strany, ale moc me precenujes, rám jsem si netiskl, ale koupil a predelal dle svych potreb http://hobbyking.com/hobbyking/store/__25884__Dead_Cat_Conversion_Kit_for_SK450_Quadcopter_Frame.html
Byla to moje prvni coptera, ale vazi temer 1,9kg a se 4kg vztlaku uz je docela líná :) Jeste ji koupim novou ridici desku s autopilotem, navigaci, osd a fpv (uvazuju o oculus riftu) a casem asi upgraduju motory, koupim o palec vetsi vrtule a osadim 40A esc se simonK, zatim jsem do vsech naflashoval blheli firmware, protoze nemam atmel procesory.
Mas nejakou vlastni litaci potvoru nebo se o to zajimas jen ze zvedavosti? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|