Tak prece jen mame doma poradnyho lovce a ne jen velkyho chlupatyho vyzirku.
BTW nevite esli je to krysa nebo potkan ? Telo melo cca 20cm a ocas dalsich 20cm
Velmi pěkné a dobře to vypadá. Určitě máš natočené nějaké video, tak dej aspoň video ze vzlétnutí :-)
Tady mas ze vcerejsiho prvniho vzletnuti.I s crashem na konci, je hrozne citliva (a to jsem ji stahl citlivost na ovladani o 150% dolu :)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Včera jedu za tetou k babice a co nezjistím. Že tam mají lísku, tak jsem si posbíral a dostal asi 1,5kg ořechů, sice bude radost to loupat, ale ty ušetřené peníze.
Úplně jsem na ten strom zapomněl a zjistil to po x letech, ještě že mi to ta teta řekla.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Včera jedu za tetou k babice a co nezjistím. Že tam mají lísku, tak jsem si posbíral a dostal asi 1,5kg ořechů, sice bude radost to loupat, ale ty ušetřené peníze.
Úplně jsem na ten strom zapomněl a zjistil to po x letech, ještě že mi to ta teta řekla.
Jsem rad, ze byla radeji vcas uzamcena diskuze k clanku o Vere Mikulcove, protoze tu zase z nekterych padaly strasny ho*va
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru