|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 17, 2014 10:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 7:33 pm Předmět: |
|
|
http://navratdoreality.com/?p=view&id=20314
V JAR je vlastnit zbraň už opravdu nutnost. Co jsem slyšel tak se situace horší každým rokem. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 7:36 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | http://navratdoreality.com/?p=view&id=20314
V JAR je vlastnit zbraň už opravdu nutnost. Co jsem slyšel tak se situace horší každým rokem. |
A z toho máš radost nebo se tím chlubíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po říjen 20, 2014 6:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po říjen 20, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Jirka Kalous napsal: | http://navratdoreality.com/?p=view&id=20314
V JAR je vlastnit zbraň už opravdu nutnost. Co jsem slyšel tak se situace horší každým rokem. |
A z toho máš radost nebo se tím chlubíš? |
Mám radost z toho, když vidím že se podařilo překazit trestnou činnost a ukázalo se že držení zbraně má svoje opodstatnění. Z kontextu videa se to dalo pochopit, ale máš pravdu měl jsem to upřesnit do textu. |
Tak to potom jo
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: út říjen 21, 2014 3:49 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi udělalo radost to, jak jsem se rychle dokázal vrátit k posilování. Při prvním tréninku po 7 měsících nicnedělání jsem horkotěžko na mrtvý tah zatáhl 5x100kg a v dnešním 5 fullbody tréninku jsem zatáhl 3x170kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 11:36 am Předmět: |
|
|
Včera o půlnoci dávali záznam na ČT SPORT z EVLS Prague...sice je to nekřesťanskej čas, ale aspoň někdy se to v televizi objevilo  Jinak musím říct, že je škoda, že Kai odstoupil, imho by Dennise porazil, i když hodně lidí říká, že neměl formu, ale tím tu nechci rozpoutávat nějakou debatu.
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: so listopad 01, 2014 6:51 pm Předmět: |
|
|
Velkou radost mi udělal dnešní seminář v Brně v Mišmaši s Jirkou Orságem a Martinem Košnarem. Bylo to super, a vidět Jirku dřepnout 300kg atg, to byl masakr. A nebo rekreační trh na protažení 140kg jen tak zlehka :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so listopad 01, 2014 8:39 pm Předmět: |
|
|
| marzochi napsal: | | Velkou radost mi udělal dnešní seminář v Brně v Mišmaši s Jirkou Orságem a Martinem Košnarem. Bylo to super, a vidět Jirku dřepnout 300kg atg, to byl masakr. A nebo rekreační trh na protažení 140kg jen tak zlehka :D |
na facebooku sem viděl videjko od guruhonzy... to je, naživo 3 metráky! orság je zvíře
|
|
| nahoru |
|
 |
LaFontaine

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 11:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út listopad 04, 2014 9:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: út listopad 04, 2014 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|