Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 738, 739, 740 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2014 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsi to udělal?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2014 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To vypadá mňamózně :D
DolceGusto

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2014 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

velkej hrnec/pekac - na nem osmahnes cibulku, pripadne i cesnek (ja daval az uplne na konec), prihodis licka, opepris, osolis a orestujes jenom tak, aby se zatahly, pak prilejes vrouci vodu.. zavres hrncopekac a das do trouby tak na 2-2,5hod. na 180.. vyndas, das na horak a prebytecnou vodu vyvaris (nechas jenom tak, aby si mel pekne hustou omacku:)

to je zaklad, hrat si s tim pak muzes jak chces
Moocha

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2014 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hezký, vyzkoušim :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2014 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ještě doporučím místo vroucí vody hovězí vývar... to se z toho pak pos... :)))
DolceGusto

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2014 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak kdyz mi ho udelas.. tak se pak rad poseru
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2014 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se stav, v mrazáku je toho dost.
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2014 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Blbej dotaz, ale šlo by to udělat i z jinýho masa touhle úpravou? Popřípadě z jakýho? Líčka v globusu asi nebudou mít
DolceGusto

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2014 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

stejne delam hovezi zadni a asi by sla i klizka, ta by se mozna musela delat jeste dyl..
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DolceGusto napsal:
stejne delam hovezi zadni a asi by sla i klizka, ta by se mozna musela delat jeste dyl..

Díky, na hovězí mám akorát chuť
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doprogramoval jsem modul pro anaerobní bakterie - je to z pohledu programátora trivialita - ovšem je v tom stovky řádků dat z excelu a ty data musely být sesbírány a vyhodnoceny. Tj. dostat to z knih a pdf do excelu trvalo rok a dalších několik měsíců pak vyhodnocování. Dále - algoritmus zpracování je taky docela legrace a to PHP je jen třešnička na dortu. Nedokážu to asi vysvětlit programátorům (pomíjím cenu), tak mám radost, že to co jsem měl v hlavě taky snad bezproblémově funguje na netu. Teď mě čeká přes víkend ladění a testování, ale myslím, že to bude OK. Dnes programování od 7 do 20:45...úplně jiný segment práce než běžně dělám. Bylo to zajímavé, ale denně bych to dělat nechtěl. Mikrobiologie a biochemie je mi bližší:o)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift: Gratulace - zní to zajímavě (vážně)

edit: mohl by ses rozepsat - jaká bakterie, k čemu to bude atd. ?
Teď ve třeťáku začínáme s mikrobiologií, tak třeba si pak šplhnu .
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zabývám se výzkumem metabolických drah mikroorganismů Jsem vlastně biochemik - enzymolog.

Vyvíjím diagnostické kity pro různé skupiny mikroorganismů které pak využívají různé fakultní nemocnice, laboratoře...třeba i ústřední vojenská nemocnice apod.

Tohle je zrovna kit k identifikaci anaerobních bakterií - botulismu (to by mohlo být laikům trochu známější) apod. Ta souprava určí asi 90 různých mikroorganismů na základě fenotypu.

Už je na trhu skoro rok - ale teď proběl upgrade z pohledu taxonomie a identifikačních algoritmů.
Chtěl jsem to mít přes víkend hotové, ale zadařilo se trochu dříve - takže snad bude i volný víkend, což jsem nezažil ani nepamatuji:o)
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2014 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DolceGusto napsal:
velkej hrnec/pekac - na nem osmahnes cibulku, pripadne i cesnek (ja daval az uplne na konec), prihodis licka, opepris, osolis a orestujes jenom tak, aby se zatahly, pak prilejes vrouci vodu.. zavres hrncopekac a das do trouby tak na 2-2,5hod. na 180.. vyndas, das na horak a prebytecnou vodu vyvaris (nechas jenom tak, aby si mel pekne hustou omacku:)

to je zaklad, hrat si s tim pak muzes jak chces

Včera jsem zkoušel z telecích, pod ně nejdřív orestovat mrkev/celer/cibuli/petržel, potom do trouby na tři hodiny, potom maso ven, zeleninu rozmixovat, přidat smetanu, trošku hořčice a měl jsem parádní /svíčkovou/ omáčku.
A sežral jsem to skoro naráz:-)
Ikee

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2014 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes... dnes přijde ten den, kdy já zvednu zadek z gauče, muže v zubech odtáhnu od Diabla 3 a půjdeme cvičit! Já asi po 3 týdnech.. Cizo... no asi poprvé ever... Vzhůru trigrům v trapézám, namoženým nohám při snaze sednout si na wc, potu a nekonečným sériím, jéééééj!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 738, 739, 740 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: