|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: út květen 05, 2015 4:17 pm Předmět: |
|
|
taky mě překvapilo, že byla ve videu velice milá. Ani hlas hrubý neměla. a přesně jak někdo psal nademnou, je to profík v určité disciplíně, a podle toho tak vypadá...
jinak +/-/? pohovor do Apple
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
Zaslal: út květen 05, 2015 4:21 pm Předmět: |
|
|
Ty ses hlasil na toho sales consultanta co inzerovali na linkedu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út květen 05, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
jj
----- půl hodiny vařím brambory na nezaplým hořáku, to snad někdo vypíná po tom co odejdu.. to není poprvý
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út květen 05, 2015 4:36 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | jj
----- půl hodiny vařím brambory na nezaplým hořáku, to snad někdo vypíná po tom co odejdu.. to není poprvý |
Horší je nechat zapnutý plyn už po uvaření
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út květen 05, 2015 4:38 pm Předmět: |
|
|
Mě třeba docela překvapilo jak má VM vcelku příjemný hlas a vystupování. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út květen 05, 2015 4:39 pm Předmět: |
|
|
máme zde na koleji elektriku, ale někdo mi to musí vypínat...není možný
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út květen 05, 2015 4:40 pm Předmět: |
|
|
Tak drzim palce. To je pro ceske zastoupeni Apple, nebo primo pro matku s pusobistem v CR? Jinak tyhle sales zalezitosti jsou zlo, ale nekdo se v tom najde :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út květen 05, 2015 4:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bezec
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 9:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 12:35 pm Předmět: |
|
|
| Bezec napsal: | | Uběhnout 14 km. |
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po květen 11, 2015 1:27 pm Předmět: |
|
|
"...děkuji Václavu Salačovi a Pavlovi Mackovi do KB5 za silovou a kondiční přípravu - síla a kondice rozhodla o mém vítězství, kdy se v prvním kole oba soupeři utavili a já v klidu mohl pracovat. Navíc jsem cítil, že mám nad oběma silově navrch, ač měli nesmyslný (až trestuhodný) břišáky :-)"
Ondřej Skalník po vítězství v MMA pyramidě na turnaji HFC 9 v maďarském Györu.
Happy. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po květen 11, 2015 1:39 pm Předmět: |
|
|
| xnewstedx napsal: | | Bezec napsal: | | Uběhnout 14 km. |
......... |
Proč jako prosímtě? Lískni si předtím než odpovíš
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: po květen 11, 2015 1:47 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | xnewstedx napsal: | | Bezec napsal: | | Uběhnout 14 km. |
......... |
Proč jako prosímtě? Lískni si předtím než odpovíš |
Hadam, ze xnewstedx reagoval na to, jak Bezec vcera zas*al forum trinacti vcelku zbytecnyma prispevkama v den sve registrace (tento, pravda, zbytecny ani OT neni). Je to tady na foru uz celkem zajetej zvyk, kterej jsem taky nikdy moc nechapal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po květen 11, 2015 2:39 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | "...děkuji Václavu Salačovi a Pavlovi Mackovi do KB5 za silovou a kondiční přípravu - síla a kondice rozhodla o mém vítězství, kdy se v prvním kole oba soupeři utavili a já v klidu mohl pracovat. Navíc jsem cítil, že mám nad oběma silově navrch, ač měli nesmyslný (až trestuhodný) břišáky :-)"
Ondřej Skalník po vítězství v MMA pyramidě na turnaji HFC 9 v maďarském Györu.
Happy. |
Tohle si můžeš psát do nějakýho reklamního portfolia, ale nevím, jestli se to hodí zrovna sem Neříkám, že je špatný mít z toho radost a že se nemůžeš podělit, ale v tom stylu, jak jsi to napsal...no slušná reklama.
Naposledy upravil Maerlyn0 dne po květen 11, 2015 3:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po květen 11, 2015 2:47 pm Předmět: |
|
|
Maerlyn0e, díky! Souhlasím, že vynikající výsledky našich fighterů jsou slušná reklama. A psal to mimochodem Ondra, ne já, mně to jen udělalo radost. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|