Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 769, 770, 771 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle mi už přijde opravdu trochu moc. Schválně, kdyby třeba Pavla Kulich (nebo nějaký jiný trénér, jakých je to hodně) napsala něco podobného, jen s jinými jmény, bude tu stejná reakce?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Tohle mi už přijde opravdu trochu moc. Schválně, kdyby třeba Pavla Kulich (nebo nějaký jiný trénér, jakých je to hodně) napsala něco podobného, jen s jinými jmény, bude tu stejná reakce?
Pokud vede reklama k osobě či produktu, který si takto může zvyšovat zisk,tak ano a to je důvod, proč si tu dělá reklamu jen Pavel Macek a na např. Pavla Kladivová nebo ostatní. Pokud si sem Pavel takový post dá, musí čekat, že ho někdo oprávněně setře. To je jako by tu kluci např. ze Smartlabs psali o tom, že jim někdo napsal, že díky jejich proteinu se jim co já vím podařilo dát 1000 kg raw v totalu. Reklamu na svoje služby i když nepřímo tu má prostě jen Pavel....zlobte se na mě nebo ne. Byl na to několikrát upozorněn, řešilo se to s adminy a musí být všem jasné, že pokud se tu budou vyskytovat např. fotky s logem jeho školy, odkazy na jeho školu i nepřímé či něco podobného, bude prostě zabanován, protože upozorněn byl nejednou.
LaFontaine

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady už jsou v každým tématu experti, co hodnotí, jakej příspěvek se tam hodí, kterej už ne... Běžte se bodnout. Neřeknu, kdyby to mělo nějakej význam, ale ve spam topicu o 770 stranách. Že se vám chce zabývat se takovejma kravinama.
Hulkie

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn vyser se na to. Takhle to můžeš napsat člověku, co má nějakou sebereflexi. Ne člověku, který si tady založil živnost a ačkoliv předtím vykládal, že to bude psát jenom do jednoho topicu, zase to sere na všech frontách...
doporučuju nereagovat. Vono ho to omrzí, když si ho nebude nikdo všímat:)
Hulkie

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:

Problém je v tom, že to sem nikdo jinej nepíše:)
Mablung

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Maerlyn vyser se na to. Takhle to můžeš napsat člověku, co má nějakou sebereflexi. Ne člověku, který si tady založil živnost a ačkoliv předtím vykládal, že to bude psát jenom do jednoho topicu, zase to sere na všech frontách...
doporučuju nereagovat. Vono ho to omrzí, když si ho nebude nikdo všímat:)

Problém je v tom, že jeho fans a lidé co mu to žerou, budou jeho ego živit pořád. Nám zbyde jen Zyrtec
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:

Myslím že ne, ve mně třeba už "spasitel s kettlebellem" svýma prohlášeníma tady na fóru vyvolal určitou averzi, ačkoliv mi je úplně jedno jakým stylem kdo cvičí nebo který sport ho baví.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
"spasitel s kettlebellem" svýma prohlášeníma tady na fóru vyvolal určitou averzi, ačkoliv mi je úplně jedno jakým stylem kdo cvičí nebo který sport ho baví.

Přesně tak. Taky to na mě tak působí a i když nijak tenhle styl cvičení/stravování, kettlebell neodsuzuji, tak mi to tenhle typ marketingu úplně znechutil.

Tohle naopak potěšilo mě:)
"Přiznám se bez mučení, že jsem dlouho žil zavřený v tunelu. Odpověď na každou otázku byla „swing a TGU“. Naštěstí jsem se tunelového vidění zbavil a byl schopen se konečně na věci podívat s nadhledem."

http://www.zeleznakoule.cz/vsechno-je-o-kontextu/
Judson

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A hotovo )
Po poradne posilce poradnej relax.

smetak

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc hezka prace
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekny , to tvy kutilstvi se mi libi. Normalne by si to pravazna vetsina lidi koupili a zadna starost, ale ty si s tim pekne vyhrajes a postavis sam

Naposledy upravil Draper dne út květen 12, 2015 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Judson

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dikec chlapy.
Zrovna tu, u vyroby postele, jsem si uplne rochnil.
Drevo jsem pekne osmirgloval do hladka az bylo prijemne na dotek, vse meril a znacil a vrtal na milimetry, pila tim projela jak nic s nadhernym zvukem. A ta vune dreva.
Pak jak to do sebe zapadalo podle meho planu v hlave, proste nadhera.

Mam velkou vyhodu, ze mam na to prostor, mam na vesnici cca 300m chuze pilu kde narezou a dodaj co potrebuji, 300m na druho ustranu zase prodavaj jekle a jiny hutni matrial. A nejaky ten cas na vyrobu/zabavu se take najde.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Dikec chlapy.
Drevo jsem pekne osmirgloval do hladka az bylo prijemne na dotek, vse meril a znacil a vrtal na milimetry, pila tim projela jak nic s nadhernym zvukem. A ta vune dreva.

Mam velkou vyhodu, ze mam na to prostor, mam na vesnici cca 300m chuze pilu kde narezou a dodaj co potrebuji, 300m na druho ustranu zase prodavaj jekle a jiny hutni matrial. A nejaky ten cas na vyrobu/zabavu se take najde.

Tož není to zlý, ale slušelo by tomu víc kdybys ty rohy spojil pod 45 úhlem a hlavně ty horní rohy pořádně zbrus, nebo si o ně někdo rozbije koleno nebo hlavu. Všechny spoje jsi mohl lepit pružným konstrukčním lepidlem, jinak se to časem rozvrže.
Já teď vyrábím zase saunu
Judson

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Judson napsal:
Dikec chlapy.

Tož není to zlý, ale slušelo by tomu víc kdybys ty rohy spojil pod 45 úhlem a hlavně ty horní rohy pořádně zbrus, nebo si o ně někdo rozbije koleno nebo hlavu. Všechny spoje jsi mohl lepit pružným konstrukčním lepidlem, jinak se to časem rozvrže.

Na takovy detaily uz ja nehraju, hm sauna, to uz je panecku projekt.
Spazik

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
MalajskyTygr napsal:

Na takovy detaily uz ja nehraju, hm sauna, to uz je panecku projekt.

No pro děti to moc bezpečné není :-) Ale jestli tam nejsou tak ok :-)

Ale jinak krásná práce, nechápu lidi, co si koupí nějakou shitovou postel v IKEA nebo jiném řetězci, přeci jen člověk v ní tráví pomalu víc času jak třeba v autě takže řešit nějakou tu tisícovku na posteli je podle mě hovadina. Přitom nějaký truhlář na vesnici to udělá pořádně a za podobnou cenu jak ten řetězec, kde se jinak platí hlavně za velkou marži.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 769, 770, 771 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: