|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: ne květen 24, 2015 7:05 pm Předmět: |
|
|
Ze v Lidlu zase zavedly ruskou zmrzinu. Neni to sice ta uplne "original", ale je tomu chutove a vahove nejvic podobna co si pamatuju. 220ml cca 9kc, chut bozi, dneska si dam patou za posledni tyden a stale ji nemam dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne květen 24, 2015 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Ze v Lidlu zase zavedly ruskou zmrzinu. Neni to sice ta uplne "original", ale je tomu chutove a vahove nejvic podobna co si pamatuju. 220ml cca 9kc, chut bozi, dneska si dam patou za posledni tyden a stale ji nemam dost. |
Pomatuji ty original , ty jsem miloval , kdyz jsem byl dite
Btw to vozis z Brna az tam k vam? vzdyt z toho musi byt voda _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne květen 24, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
Vcera som bol so zenou v hamburgerovni beabout a teda inspiracia na toto leto je jasna. Pokusit sa vyrobit takyto senzacny hovadzi burger aj doma. Mcdonald moze ist handry fajcit _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 24, 2015 7:22 pm Předmět: |
|
|
Ze v Lidlu zase zavedly ruskou zmrzinu. Neni to sice ta uplne "original", ale je tomu chutove a vahove nejvic podobna co si pamatuju. 220ml cca 9kc, chut bozi, dneska si dam patou za posledni tyden a stale ji nemam dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne květen 24, 2015 7:25 pm Předmět: |
|
|
Nečas x Nagyovka  ale spíš ta reakce společnosti, ženská ponižuje chlapa a je za to pak ještě honorována v podstatě, a Nečas za blbečka. By mě zajímalo jak by to vypadalo kdyby byla role obrácená. Loose x Loose situace pro chlapa v tomhle
e: spletl jsem si topic, chtěl jsem to dát do mixéru
Naposledy upravil Majesty dne ne květen 24, 2015 7:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 24, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | | Ze v Lidlu zase zavedly ruskou zmrzinu. Neni to sice ta uplne "original", ale je tomu chutove a vahove nejvic podobna co si pamatuju. 220ml cca 9kc, chut bozi, dneska si dam patou za posledni tyden a stale ji nemam dost. |
Pomatuji ty original , ty jsem miloval , kdyz jsem byl dite
Btw to vozis z Brna az tam k vam? vzdyt z toho musi byt voda |
Ochutnej, a myslim, ze budes spokojen.
Zatim je dovoz v poho, protoze je to skoro na okraji Brna a za 3 min su na dalnici, celkove asi 25min to v aute v vydrzi.
Uvidime az budou 50ky na slunku (
BTW, to ze tam zrusily maly levny mysly tycinky me pekne stve.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 7:30 pm Předmět: |
|
|
V létě to zchladíš tak, že si do igelitky přidáš petku se zmrzlou vodu a dojedeš domů úplně v pohodě.:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 24, 2015 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | V létě to zchladíš tak, že si do igelitky přidáš petku se zmrzlou vodu a dojedeš domů úplně v pohodě.:o) |
Dobry... snad v praci funguje v kuchynce mrazak, klidne si kvuli tomu poridim a nejakou termokabelu )
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 1:23 pm Předmět: |
|
|
Know that feelin bro _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 2:04 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Vcera som bol so zenou v hamburgerovni beabout a teda inspiracia na toto leto je jasna. Pokusit sa vyrobit takyto senzacny hovadzi burger aj doma. Mcdonald moze ist handry fajcit |
Tam chodim pomerne často, ale, uprimne, niektore z meka sa nedaju zahanbit. Inak nepridas sa do teamu man vs burger, uz sme traja, za hodku to dame s prehladom. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 3:23 pm Předmět: |
|
|
Potěšilo mě, že člověkovo přání, aby měl na závodech konkurenci se vyplnilo - Morava bude letos (na rozdíl od Čech) co se týká počtu závodníků docela nabitá.
Taky vidím, že jde Diamond do klasiků :o)
Nějak nechápu ty klasické kategorie v mládeži - chápu, že plno chlapů nechce jít přes limit a vyhovuje jim to omezení výška/ hmotnost, ale dorosti/junioři tu nemají dostatek hmoty a do klasíků by se vešla velká většina z nich a je pak legrační sledovat dvě kategorie s podobně výkonostně nastavenými borci (z nichž jedni mají krapet víc hmoty a druhým chybí nohy a jsou více ryslí a protože si myslí, že tam bude menší konkurence. tak si vyberou klasiku:))).
Každopádně GL všem co si prošli přípravou-ať vyjde forma!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 3:28 pm Předmět: |
|
|
Do klasiky jdou většinou kluci, co vědí, že ve váhovce nemaj jedinou šanci a především vysocí. Díky tomu, že se tento rok zvedl limit pro váhu, tak tam ale už můžou i tací, kteří se rozhodně nemají za co stydět. Nicméně asi chápeš, že 185cm borec i se soutěžníma 89kg nemá v kategorii nad 77kg moc dobrý vyhlídky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 3:29 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Do klasiky jdou většinou kluci, co vědí, že ve váhovce nemaj jedinou šanci a především vysocí. Díky tomu, že se tento rok zvedl limit pro váhu, tak tam ale už můžou i tací, kteří se rozhodně nemají za co stydět. Nicméně asi chápeš, že 185cm borec i se soutěžníma 89kg nemá v kategorii nad 77kg moc dobrý vyhlídky. |
Japato že ne? Kolik mají ostatní? Zjišťovals to? Nemůžou být o tolik těžší. Málokterý junior má 90 kg (zase pravda, málokterý má 190 cm).
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 3:32 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Do klasiky jdou většinou kluci, co vědí, že ve váhovce nemaj jedinou šanci a především vysocí. Díky tomu, že se tento rok zvedl limit pro váhu, tak tam ale už můžou i tací, kteří se rozhodně nemají za co stydět. Nicméně asi chápeš, že 185cm borec i se soutěžníma 89kg nemá v kategorii nad 77kg moc dobrý vyhlídky. |
Japato že ne? Kolik mají ostatní? Zjišťovals to? Nemůžou být o tolik těžší. Málokterý junior má 90 kg (zase pravda, málokterý má 190 cm). |
No právě, že většina z nich jsou pod 180cm. A taky jich v kategorii nad 77kg bude nejvíc nasypanejch bych si tak tipl. Takže další věc je, že to je i třeba pro méně obdařené borce, co třeba nechtějí sypat. Doufám, že si to nikdo nezačne vztahovat na mě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|