|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
riker

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 5:22 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | Zacal jsem pravidelne stretchovat a behem asi 10 dru jsem se pri predklonu dostal z "k zemi chybi 20 cm" na "dlane komplet na zemi" |
Ja jsem uplne brutalne zkracenej. U mnoha beznych veci, ktere normalni clovek udela bez problemu, mne chybi i 10ky cm (hlavne v hodni casti tela), ovsem aniz bych nekdy hamstringy cilene protahoval, tak se bez problemu dotknu dlanema zeme pri napnutych nohach, coz je celkem zajimave. Drive mne take chybelo tak 20 cm, ale od meho urazu kolene pred 5 lety, kdy me pak strofovaly kvadricepsy s tim problem nemam.. Zajimalo by me, jestli to ma nejaky vliv. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so květen 16, 2015 11:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: so květen 16, 2015 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ja jsem uplne brutalne zkracenej. U mnoha beznych veci, ktere normalni clovek udela bez problemu, mne chybi i 10ky cm (hlavne v hodni casti tela), ovsem aniz bych nekdy hamstringy cilene protahoval, tak se bez problemu dotknu dlanema zeme pri napnutych nohach, coz je celkem zajimave. Drive mne take chybelo tak 20 cm, ale od meho urazu kolene pred 5 lety, kdy me pak strofovaly kvadricepsy s tim problem nemam.. Zajimalo by me, jestli to ma nejaky vliv. |
Zajimavy, kvadriceps by na to snad nemel mit vliv. Mozna ti atrofovaly i hamstringy. Nebo se tam zpretrhaly nejaky ligamenty. Ja jsem kdysi mel uraz prstu na ruce a od ty doby ma taky podstatne vetsi flexibilitu nez ostatni prsty...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 10:33 am Předmět: |
|
|
15kg litinových kotoučů v Tescu za 470kč
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 9:30 am Předmět: |
|
|
Potěšila mě forma i přístup Člověka. Takhle má vypadat mládežnická kulturistika:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|