|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: čt červen 11, 2015 10:10 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Jirka Kalous napsal: |
Jen nechápu ty fotografy, jeden začne křičet Leoš Mareš jde a všichni tam začnou sprintovat jak blázni, málem tam ušlapaly nějaký děcko. Já bulvár téměř nesleduju, ale je to asi populárnější "celebrita" než většina ostatních. |
Jj, taky nechápu takové šílení kvůli někomu takovému, přitom to jsou ve velké většině úplně zbyteční lidi |
Kopíruju tvoji reakci / nechápu takové šílení kvůli někomu takovému /
reagoval jsi na Jirku Kalouse potažmo Leoše Mareše, tak se teď nevykrucuj, a nevztekej
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 10:15 am Předmět: |
|
|
Hulkie, tva zena si s tebou uzije jestli ses tak vecne hadavej i doma. Nebo je moznost, ze tam ses tichej jak zelva a na foru si to kompenzujes :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt červen 11, 2015 10:19 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Hulkie, tva zena si s tebou uzije jestli ses tak vecne hadavej i doma. Nebo je moznost, ze tam ses tichej jak zelva a na foru si to kompenzujes :) |
jediný co by tě mohlo srát je, že by si se mnou užívala tvá žena
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 16, 2015 9:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 16, 2015 10:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červen 19, 2015 10:25 am Předmět: |
|
|
Povedlo se mi smazat všechny PM... (Ronnie, dá se to nějak vrátit?)
PS: Jo a řádí tu nějaký Honza007 a nabízí klukům přes PM ozkoušet si svoji "sílu v zápase", tak bacha. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá červen 19, 2015 10:29 am Předmět: |
|
|
: ( No, nijak lehce nedá.
Sice se DBF pravidelně a pořád zálohuje, jenže pokud bych to vrátil do stavu třeba "dnes v noci", tak zase přijdeme o hromadu věcí od té doby nových. A udělat jen rozdíl Tvé schránky sice také jde, ale je to fakt práce... tak velká, že když se stejná věc stala mě, ani sám sobě jsem si to neobnovoval. : (
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červen 19, 2015 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | : ( No, nijak lehce nedá.
Sice se DBF pravidelně a pořád zálohuje, jenže pokud bych to vrátil do stavu třeba "dnes v noci", tak zase přijdeme o hromadu věcí od té doby nových. A udělat jen rozdíl Tvé schránky sice také jde, ale je to fakt práce... tak velká, že když se stejná věc stala mě, ani sám sobě jsem si to neobnovoval. : ( |
V pohodě, zas tak důležité to není naštěstí. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá červen 19, 2015 1:18 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Povedlo se mi smazat všechny PM... (Ronnie, dá se to nějak vrátit?)
PS: Jo a řádí tu nějaký Honza007 a nabízí klukům přes PM ozkoušet si svoji "sílu v zápase", tak bacha. |
Jo jo. Ten mi tuším 2x psal, že by semnou chtěl zkusit zápasit Ale už je to asi 3 roky zpět.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červen 20, 2015 2:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|