Jo mám z toho radost, 12 týdnů aerobního makání... Do konce června bych to rád dostal pod 95 kg, ale to už bude dost krušný... Dnes prvně pod 100 kg poprvé od roku 2006.
Brutalni... predpokladam, ze s cinkama vubec necvicis, protoze jinak by to takhle rychle dolu neslo, protoze bys mnohem lip drzel svaly. Ale z osobni zkusennosti muzu rict, ze pokud prestanu uplne cvicit a delam jen kardio - hodne kardia, tak hubnu podobnou rychlosti.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Presne tak, na cinky vubec nesahnu. Chci sundat i co nejvic prebytecnejch svalu, ktery ted fakt nepotrebuju a jen mi zerou kyslik. :-) Jinak dieta je stale stejna, v pondeli az patek v podstate samy nuly-50 g, sobota prasim a nedele cca 150-200 g. Jede to dobre a kupodivu mam energie na rozdavani. Uz se mi povedlo dostat na cca 150-200 km na kole tydne a do toho cca kolem 30 km nabeham.
Taky mivam takovy zachvaty, ale pak se to prehoupne do faze, kdy uz je to moc, coz me zacne stvat a zase chci byt velkej. Verim , ze to u tebe prijde take. Ty navraty jsou pak hodne tezky
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Taky mivam takovy zachvaty, ale pak se to prehoupne do faze, kdy uz je to moc, coz me zacne stvat a zase chci byt velkej. Verim , ze to u tebe prijde take. Ty navraty jsou pak hodne tezky
Hehe, ma to uplne stejny, tak 2x za rok me popadne, ze ty kalhoty uz nejdou dopnout, ze se pres ten bruch nemuzu zvohnout, omezim sacha a snazim se neco zhodit. Ale nastesti se vzdy brzo vratim k cili byt poradny hovado, byt Bakly
Skvěle ti jde úbytek špeků dolů, ale děláš nebo plánuješ aspoň nějaký rekreační pohyb?
nevim jestli jsi přehlédl, nebo kolo a běhání nebereš za pohyb, nebo ti to připadá málo, ale jak jsem psal těch 150-200 km kola a kolem 30 km běhu týdně je pro mě ted zatím takovej strop co jsem schopnej při práci zvládnout.
Jj viděl jsem to, co plavání? Tolik pohybu jen na spodek ... kolena :D
Kdyz si to videl, tak proc pises takove nesmysly? ostatne cemu se u tebe divit :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru