|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po srpen 31, 2015 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 31, 2015 7:53 pm Předmět: |
|
|
Mě potěšil 300 g steak s fazolkama a slaninou a plzeňským pivem....vím, přízemní, ale těší mě to více než dřív.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út září 08, 2015 8:21 am Předmět: |
|
|
V neděli jsem v Makru narazil na slevu steaků, nakoupen rump steak, vysoký roštěnec, od neděle mám každý den dva steaky po 300g, mazec.
Do toho jsem konečně viděl film Pain and gain.
Takže ve výsledku jsem kurevsky namotivovanej posilovat a úplně cítím, jak se těch 600g hovězího masa mění na moje svaly _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út září 08, 2015 8:28 am Předmět: |
|
|
Nikdy jsem nepochopil, co je na tý přiblblý "komedii" pain and gain motivačního.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út září 08, 2015 8:35 am Předmět: |
|
|
Tím pádem je zbytečné to řešit _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 08, 2015 8:54 am Předmět: |
|
|
cela myslienka toho filmu je, ze kulturisti su retardi a zlocinci  to nie je dvakrat motivacne _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út září 08, 2015 12:59 pm Předmět: |
|
|
Já rupnu na CIZA, že už má v HS rank 15 a usilovně pracuje na ranku 10, aby dostal zlatou kartu. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st září 09, 2015 8:22 am Předmět: |
|
|
Gratulace  já to zkoušel ale nějak mě to nechytlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st září 09, 2015 8:44 am Předmět: |
|
|
můj rank v HS je 20 (top výsledek , jinak mam 22) a musim rict ze je to asi dobra hra ale dostat se k lepsim kartam je pro me skoro nemozne tak proto jsem se na to vyprdnul :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st září 09, 2015 10:30 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | můj rank v HS je 20 (top výsledek , jinak mam 22) a musim rict ze je to asi dobra hra ale dostat se k lepsim kartam je pro me skoro nemozne tak proto jsem se na to vyprdnul :-) |
Je několik decků, které jsou téměř free nebo velmi levné a dá se s nima dát Legend rank - Grim Patron Warrior, Face Hunter..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st září 09, 2015 10:55 am Předmět: |
|
|
| pavouk napsal: | | Study napsal: | 30kg rozdíl? U mě to bylo 45kg |
Pán je také ektomorf?
kouknul jsem Tomovi3 do logu a 13 kg od prosince dobrý
škoda jen, že je tak skoupý na slovo a není moc co kopírovat |
Jsem ekto, akorát jsem to trochu vyžral
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st září 09, 2015 9:46 pm Předmět: |
|
|
Bez prace a bez cviceni je takova nuda, ze jsem si dokonce poprve vubec vysal auto po vic jak 2 letech co jsem ho koupil ) Na prvni umyvani si jeste par let pocka )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|