|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá září 18, 2015 2:55 pm Předmět: |
|
|
Potěšil mě BP na multipressu. Po zranění jsem měl osobák na BP cca 20 kg. S volnou vahou to nejde, ale na MP docela ano. V pondělí 30x10, středa 50x10, dnes 60x10.
Silově netuším jak na tom jsem, ale těší mě, že to snad půjde:o) Asi si začnu psát log nebo co:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: pá září 18, 2015 3:46 pm Předmět: |
|
|
bože, po zranění osobák v BP na multipressu, chlape, ty se chceš asi naprosto dojebat..., ale tak když myslíš...
jinak u doktora jsem lehce oblečený navážil 96 kg a měl jsem tlak 130/80, doktor měl docela radost až na to kouření...  , takovou hmotnost jsem dle záznamů doktora měl v roce 2005..., to jsem tenkrát chodil boxovat, cvičil jsem, jezdil na rotopedu, to byly časy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá září 18, 2015 3:51 pm Předmět: |
|
|
No - MP je cvik kde mě překvapivě rameno nebolí. Alespoň to mám tak, že cviky, které pro mě nejsou "košer" bolí už od prvního opakování prakticky s libovolnou zátěží. Např. kliky na bradlech to rameno nese 124 kg (+ 30 kg na opasku) a nebolí nic. Na peck decku bych se z 20 kg posral bolestí -takže asi tak. Je těžké najít pár cviků na prsa, ramena a triceps...ale postupně je to snad lepší a lepší. Na BP s MP a klicích na bradlech už se dá postavit trénink...sice to bude pestré jako strava vegana, ale pořád lepší než protisměrky:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne září 20, 2015 5:22 pm Předmět: |
|
|
Tak po delsi dobe uz me totalne dozrala slaba kvalita wifi signalu z routeru v posilce smerem na dvur, kde casto pracuju na notasu, pritom byl hned za normalni cihelnou stenou.
Predelal jsem to ven nahoru na stenu a elektriku vzal mazane z svetla.
Az pak jsem dosel na to, ze aby to jelo, musi byt svetlo zaple ))
Prozatim je jako reseni povolena zarovka a neustale zaple svetlo
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne září 20, 2015 6:42 pm Předmět: |
|
|
mna uz totalne nebavilo riesit debilne pomale wifiny kade tade, po hoteloch a kaviarnach. Zaplatil som par euro za mobilny net a mam svaty pokoj.. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po září 21, 2015 3:13 pm Předmět: |
|
|
Vypadá krásně. Takhle s ovčím čerstvým sýrem, nebo s tvarohem a vajíčkem. Proč někdo dává na web takové fotky, když mám hlad? _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so září 26, 2015 2:58 pm Předmět: |
|
|
Heartstone rank 5! _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 7:45 pm Předmět: |
|
|
Buamax konci v CR, a pro me udelal peknou tecku tim, ze jsem tam nesl porouchanou vrtacku, rok po koupi, a behem 10ti min jsem odchazel a vymenenou za novou.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 8:20 pm Předmět: |
|
|
Tak to máš dobré, teď to budou vlastnit šmejdi ...
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Heartstone rank 5! |
Tak to já se pochlubím, že jsem poprvé udělal legendu :D Na to že v areně dělam pruměrně 3 winy a považuju se za velmi špatného hráče je to celkem úspěch :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 9:30 pm Předmět: |
|
|
| marzochi napsal: | | Jirka Kalous napsal: | | Heartstone rank 5! |
Tak to já se pochlubím, že jsem poprvé udělal legendu :D Na to že v areně dělam pruměrně 3 winy a považuju se za velmi špatného hráče je to celkem úspěch :D |
Jak?? 14 a na víc jsem neměl nervy. V aréně běžně dávám 6 - 8. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 10:40 pm Předmět: |
|
|
Proste zkousis baliky nez najdes ten co ti fakt sedi a poradne si ho zazijes, pak samozrejme musis znat ostatni baliky proti kterym se hraje. Me nejvice sedl midrange secret paladin a legenda nebyla problémy. Stacilo mi na to asi 120 vyher. Celkove mam v play modu 1100 vyher a v arenach jen 50 takze to je taky hlavne o tom na co se zamerujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 7:56 am Předmět: |
|
|
Aha, secret paladin :) Toho jsem odmitl hrat, protoze ho hralo 50% ladderu a prijde mi, ze je to fakt hreseni na neexistujici balance patche, stejne jako patron se svym 50 otk z empty board. Mam omezeny zdroje, ale asi ted vycraftim tempo mage a zkusim dat alespon rank 5. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 8:40 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Aha, secret paladin :) Toho jsem odmitl hrat, protoze ho hralo 50% ladderu a prijde mi, ze je to fakt hreseni na neexistujici balance patche, stejne jako patron se svym 50 otk z empty board. Mam omezeny zdroje, ale asi ted vycraftim tempo mage a zkusim dat alespon rank 5. |
To sí dám do podpisu a až mě nasere nějakej IT u nás ve firmě, tak mu to pošlu jako odpověď na jakoukoliv jejich otázku:o)
Jinak samozřejmě ani obraz ani zvuk...předpokládám že je tu řeč o Warcraftu a to je asi tak vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|