|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xien
|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 11:09 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | ...a vzals je?...bo jinak diskriminacia more, pi*o ne? |
jenom jeden z nich byl cikán a toho jsem nakonec fakt vzal do skladu hutního materiálu, bude tam řezat přířez na strojní pilce, tak snad nebude moc velký "prořez barevných kovů " ale to si pohlídám. Mám už p. Šarkéziho ( kterého oslovujeme prezidente podle bývalého Francouzského prezidenta) a ten maká jak ďas, má 6 dětí a každý den některé zfackuje že nešlo do školy a pak je mu to líto a vypráví nám to sklesle.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 11:17 am Předmět: |
|
|
No tak super. My máme také v práci jednu šikovnou romku co dělá sanitářku. Mluví krásně spisovně slovensky a je moc šikovná. Jen se ale obávám, že tohle zrovna nebude reprezentace průměrného vzorku populace. Proti romům (pracujícím, "integrovaným") nic nemám. Vadí mi jen to co se mi potuluje kolem domu, fetuje, pořvává, krade apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 4:44 pm Předmět: |
|
|
Potvrdili mi zejtřejší datum výroby mýho auta  Teď bude nejdelších 14 dní v mým životě _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: út listopad 17, 2015 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Potvrdili mi zejtřejší datum výroby mýho auta Teď bude nejdelších 14 dní v mým životě |
tzn. že ti ho zítra vyrobí a za 14 dní už budeš jezdit? to je docela rychlý, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
Starymu se utrhla ojnice a uz je na vrakaci :D ted jezdim do prace s kolegama a jinak jsem se zase naucil chodit pesky _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
Mel jsem rande s nasi nejkrasnejsi lifterkou...je snad jeste hezci nez na fotkach! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
s e-witch? Tak mesiace stalkingu v jej logu priniesli svoje ovocie..a ja ze si v USA este. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 18, 2015 2:37 pm Předmět: |
|
|
A tak za jeden štráfek by to stálo...možná i nevokousanej:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Starymu se utrhla ojnice a uz je na vrakaci :D ted jezdim do prace s kolegama a jinak jsem se zase naucil chodit pesky |
No vidíš, za měsíc by sis zvknul a ušetřil by si půl mega
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|