notyvole
... ale tak za tu levnou lichotku ... se cítím být povinována slušným chováním …
takže
[i]za 1. – frajeři se neskrývají v lese, opravdoví ženatí frajeři chodí na rande s manželkami
a
za 2. – ovocie ? … tak za nějaký japko či tak bych s nima nešla, žejo ... znám svou cenu
a tím jsou myšleny vlastní, nebo i cizí?
_________________ Don't waste your time or time will waste you.
Využil jsem akce na e-shopu dopravy zdarma (a řekl bych, že to byl povedený marketingový tah) a musím pochválit jakým způsobem byla objednávka zabalena Sice je to ptákovina, ale alespoň má ronnie nějakej feedback.
Každopádně tah se povedl, to jo, až na to, že se ve skladu nemůžu tak dva týdny ukázat, jinak mě zbijou, narvou do balíku a pošlou kdo ví kam. Každopádně poslední dva dny byl, co se počtu objednávek týká, naprostý masakr.
Každopádně tah se povedl, to jo, až na to, že se ve skladu nemůžu tak dva týdny ukázat, jinak mě zbijou, narvou do balíku a pošlou kdo ví kam. Každopádně poslední dva dny byl, co se počtu objednávek týká, naprostý masakr.
Dobry, ze tohle natocili a ze to berou takhle s humorem
Ale teda co ze sebe ta Karolina za 4 mesice necviceni udelala ? Prakticky vypada, jak kdyby nikdy necvicila
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru