|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 21, 2015 6:12 pm Předmět: |
|
|
výborné video, ale ako borkovec aj bez cvičenia stále postava lepšia jak pomaly hocikto v gyme, len to v oblečení tak nevyzerá, jak je v tvári nabratý _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Souča

|
Zaslal: so listopad 21, 2015 7:18 pm Předmět: |
|
|
koupil jsem 400g balení mletého hovězího v super akci a doma jsem navíc zjistil, že v každym balení je ve skutečnosti 500g masa :)) upozorňovat je na to nebudu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so listopad 21, 2015 7:21 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ale teda co ze sebe ta Karolina za 4 mesice necviceni udelala ? Prakticky vypada, jak kdyby nikdy necvicila |
Tak sadielko nabalila, ale zas svalov je tam viac, ako ma vacsina zien a aj x muzov, co chodia do gymu... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 21, 2015 7:52 pm Předmět: |
|
|
Ale prsa furt nemá. Zajímavé, že ty jaksi zaostávají sveřepě. Asi jsou 4 měsíce pořád málo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 9:17 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Jak byla zabalena? :)
Každopádně tah se povedl, to jo, až na to, že se ve skladu nemůžu tak dva týdny ukázat, jinak mě zbijou, narvou do balíku a pošlou kdo ví kam. Každopádně poslední dva dny byl, co se počtu objednávek týká, naprostý masakr. |
Vždyť doprava byla vždycky zdarma nad 500,- ne? Nechápu jak někdo může objednat za méně
I když ono to možná je cíleno na ty jednodušší lidi, co v roce 2015 stále objednávají na dobírku
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 10:23 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ale prsa furt nemá. Zajímavé, že ty jaksi zaostávají sveřepě. Asi jsou 4 měsíce pořád málo. | ¨
Tukové buňky v prsou jsou bohužel snad jediné v těle, kterých se dá zbavit trvale. : ( Takže nejspíš už ani nenarostou.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 2:36 pm Předmět: |
|
|
The Cure přijedou do Prahy.
Nic jiného už ke štěstí nepotřebuju. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 24, 2015 10:10 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem ode dneška jediný v naší rodině bez apple zařízení (paradoxně jsem většinu těch věcí kupoval ostatním:o)) No nevím co to o mě svědčí:o)
Stáhli z prodeje Lumii 930 co jsem chtěl pro svoji drahou polovičku a tak jsem hledal náhradu. Jí se 5 palců zdá na telefon stejně moc (tj. padla lumia 950). Zadání bylo, malý, lehký, stříbrný s dobrým foťákem:) Telefon nosí v bílém plášti a pět palců, což je asi nejběžnější rozměr telefonů jí připadalo zbytešně velké...no nevím. Je docela problém najít slušný telefon někde kolem 4-4,5 palce, takže nakonec zvítězil trochu obstarožní iphone 5S, který rozměrem bude OK. Vzhledově je moc hezký-líbí se mi víc než šestka, kterou má dcera. Tak snad z něj bude mít o víkendu radost:o)
Já se už roky chystám na macbook, ale dám si ho jen za odměnu, pokud prodeje ve firmě překročí nějakou moji určenou mez a to se ještě neděje, tj. smolík-nic nebude:o))
Ještě bych si ho mohl koupit jestli budu mít pod metrák - šance s obratem a tím metrákem jsou v následujícím půl roce tak pade na pade:o))...reálněji vidím ten obrat.
Koneckonců tříletý NB ještě není třeba měnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 12:44 am Předmět: |
|
|
na macbooku je skvely ten retina display _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 1:45 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | na macbooku je skvely ten retina display |
Na co u notebooku displej? Stejně ho připojíš k externímu monitoru, na mini displeji laptopu nikdo normální nepracuje, pokud to není třeba někde v terénu u klienta pro prezentační účely (a tam je zase naprosto fuk jestli tam máš FullHD nebo více).
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st listopad 25, 2015 1:47 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | smetak napsal: | | na macbooku je skvely ten retina display |
Na co u notebooku displej? Stejně ho připojíš k externímu monitoru, na mini displeji laptopu nikdo normální nepracuje, pokud to není třeba někde v terénu u klienta pro prezentační účely (a tam je zase naprosto fuk jestli tam máš FullHD nebo více). |
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 2:40 pm Předmět: |
|
|
Hlavně mě potěšilo, že vidím na nohy někoho cvičit sumo dřepy a rumuny. Tohle jsou cviky, které u nás ve fitu nedělá snad nikdo. Když jsem naposledy dělal rumuny, hned přišli dva "mámesvaly a sežrali jsme všechnu moudrost" a upozorňovali mě, že ty mrtvoly dělám špatně, atd. Jsem jim řekl, že dělám rumuny, oni ok, ale celou dobu pak po mě pokukovali a div si něťukali na čelo. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st listopad 25, 2015 2:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: st listopad 25, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Tak jsem ode dneška jediný v naší rodině bez apple zařízení (paradoxně jsem většinu těch věcí kupoval ostatním:o)) No nevím co to o mě svědčí:o)
Stáhli z prodeje Lumii 930 co jsem chtěl pro svoji drahou polovičku a tak jsem hledal náhradu. Jí se 5 palců zdá na telefon stejně moc (tj. padla lumia 950). Zadání bylo, malý, lehký, stříbrný s dobrým foťákem:) Telefon nosí v bílém plášti a pět palců, což je asi nejběžnější rozměr telefonů jí připadalo zbytešně velké...no nevím. Je docela problém najít slušný telefon někde kolem 4-4,5 palce, takže nakonec zvítězil trochu obstarožní iphone 5S, který rozměrem bude OK. Vzhledově je moc hezký-líbí se mi víc než šestka, kterou má dcera. Tak snad z něj bude mít o víkendu radost:o)
Já se už roky chystám na macbook, ale dám si ho jen za odměnu, pokud prodeje ve firmě překročí nějakou moji určenou mez a to se ještě neděje, tj. smolík-nic nebude:o))
Ještě bych si ho mohl koupit jestli budu mít pod metrák - šance s obratem a tím metrákem jsou v následujícím půl roce tak pade na pade:o))...reálněji vidím ten obrat.
Koneckonců tříletý NB ještě není třeba měnit. |
jakej bys chtěl kupovat? air, pro?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 25, 2015 5:45 pm Předmět: |
|
|
To je on
Asi PRO 13ku. 8 GB RAM a 256 GB HDD. Ale to je daleko - dám si to za odměnu a zatím nejsem spokojen jak to vedu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|