Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 816, 817, 818 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
controll

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ježíš mi ho může třeba vykouřit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makuška

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

controll napsal:
Ježíš mi ho může třeba vykouřit.

K tématu.... mám radost, že na Ronnie se člověk i upřímně zasměje a pobaví. Nemám slov.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Povím Vám příběh s náboženskou tématikou...

Přijde mladý novic do kláštera, kde mniši opisují staré texty z opisů. Dělají kopie kopií. Ale mladý novic by rád pracoval s originály. Požádá tedy opata, zda by mohl pracovat s původními texty. Opat svolí a novic začne pracovat ve sklepení v archivu.
Za dva týdny ho mniši vyhledaji a najdou ho, jak pláče. Ptají se ho, co se stalo hrozného. On odpoví. To je špatně. To slovo není celibát, to slovo je celebrovat...

Tolik k náboženským textům...

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Povím Vám příběh s náboženskou tématikou...

Přijde mladý novic do kláštera, kde mniši opisují staré texty z opisů. Dělají kopie kopií. Ale mladý novic by rád pracoval s originály. Požádá tedy opata, zda by mohl pracovat s původními texty. Opat svolí a novic začne pracovat ve sklepení v archivu.
Za dva týdny ho mniši vyhledaji a najdou ho, jak pláče. Ptají se ho, co se stalo hrozného. On odpoví. To je špatně. To slovo není celibát, to slovo je celebrovat...

Tolik k náboženským textům...

nechápeš rozdíl mezi náboženstvím a vírou, náboženství je částečně produkt lidí, kde víra je jen v tom celém celku zahrnuta někde v ústraní, podléhá modlám (at už materiálním nebo lidským) a různým převráceným ideologiím, kostelům a podobným stavbám, což vše ze skutečné víry dělá hybrid. Víra je čistě duchovní vztah mezi Bohem a člověkem, kde v případě biblického křestanství ten Bůh tady na zemi pracuje, učí, komunikuje prostřednictvím Ducha svatého. Bůh Otec, Syn Ježíš a Duch svatý je jeden ale každy má ve své podstatě odlišné poslání

2. Mojžíšova 20:4-5 "Nebudete si vytvářet napodobeniny čehokoliv v nebi, na zemi nebo hluboko pod zemí. Nebudete nic takového uctívat ani se před tím ponižovat, vždyť vaše úcta náleží jedině mně, Hospodinu, vašemu Bohu. Jestliže se někdo ode mě odvrátí, zhoubné důsledky jeho odpadnutí ponese ještě čtvrtá generace jeho potomků."

Izajas 42:8 "Já jsem Hospodin. To je mé jméno. Svou slávu nikomu nedám, svou chválu nepostoupím modlám."

Žalm 135:15-18
"Modly pronarodů jsou stříbro a zlato, dílo lidských rukou. Mají ústa, a nemluví, mají oči, a nevidí. Mají uši, a nic nezaslechnou, v jejich ústech není dechu. Jim podobni jsou ti, kdo je zhotovují, každý, kdo v ně doufá."

Zjevení 9:20 "Avšak lidé, kteří přežili tyto katastrofy, se přesto nezměnili a nečinili pokání. Boha nectili, ale dál uctívali svoje zlaté, stříbrné, měděné, kamenné nebo dokonce jen dřevěné modly, slepé, hluché a bezmocné."

3. Mojzisova 19:4
"Neobracejte se k bůžkům a neodlévejte si sochy bohů.
Já jsem Hospodin, váš Bůh."

Jeremjas 7:18 "Synove sbiraji dříví, otcové zapalují oheň a ženy hnětou těsto, dělají obětní koláče pro královnu nebes a přinášejí úlitby jiným bohům, aby me uráželi."

2. Mojžíšova 20,3 Nebudeš mít jiného boha mimo mne.

2. Mojžíšova 20,5 Nebudeš se ničemu takovému klanět ani tomu sloužit. Já jsem Hospodin, tvůj Bůh, Bůh žárlivě milující. Stíhám vinu otců na synech do třetího i čtvrtého pokolení těch, kteří mě nenávidí,

2. Mojžíšova 23,24 Nebudeš se klanět jejich bohům a nebudeš jim sloužit. Nebudeš se dopouštět toho, co páchají. Úplně je rozmetáš a na kusy roztříštíš jejich posvátné sloupy.

2. Mojžíšova 34,14 Nebudeš se klanět jinému bohu, protože Hospodin, jehož jméno je Žárlivý, je Bůh žárlivě milující.

2. Mojžíšova 34,17 Nebudeš si odlévat sochy bohů.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč tedy ty, který ze srdce věříš, jen kopíruješ texty, produkty lidí? Já chápu řadu věcí, není třeba nade mnou pochybovat. Spíš obrať svoje oči k sobě, synu.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Proč tedy ty, který ze srdce věříš, jen kopíruješ texty, produkty lidí? Já chápu řadu věcí, není třeba nade mnou pochybovat. Spíš obrať svoje oči k sobě, synu.

jestli sis nevčiml tak kopíruji verše z Bible, ty popleto :D
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tommy piš svoje věci pouze a jen ve svém topicu, jinam to nedávej, děkuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

Pokud sem někdo dá produkt Satana Slipknot, měl by potom své věci také psat k mojim to dopiku nebo si vytvořit vlastní... Satanský ne? Pokud ne beru muj komentar k tomu tady v topiku za relevantni. Porad se muj komentar tyka tematu a navic ja nebyl puvodni zuakladatel prispevku, jen sem reagoval
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedrzkuj tommy, lebo ti uz naozaj daju ten ban
Bombay

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tommy, neprovokuj. Dostaneš banána a kam já se pak budu chodit vzdělávat o citátech z Bible?
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Ronnie napsal:

Pokud sem někdo dá produkt Satana Slipknot, měl by potom své věci také psat k mojim to dopiku nebo si vytvořit vlastní... Satanský ne? Pokud ne beru muj komentar k tomu tady v topiku za relevantni. Porad se muj komentar tyka tematu a navic ja nebyl puvodni zuakladatel prispevku, jen sem reagoval

Byt kdekoliv jinde, tak uz tu nejses. Divim se, ze te tu jeste trpi.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo ten spam byl na základě Slipknotů? Tommy, buď vklidu, koza byla na oltáři obětována a další bude až zase za dlouho :D
člověk

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson: Taky jsem tam včera byl
Bylo to peklo akorát jsem tam dehydratovaný skoro sebou seknul

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"dehydratovaných" tam bylo víc :D Už na začátku jsem videl skupinku holek, který se tak zdehydratovaly, že skoro nemohly chodit
člověk

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě už zničila i předkapela, jak jsem tam lítal v Mospitech ke konci koncertu jsem se spíš motal

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 816, 817, 818 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: