|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
controll
|
Zaslal: čt leden 28, 2016 3:21 pm Předmět: |
|
|
Ježíš mi ho může třeba vykouřit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 3:24 pm Předmět: |
|
|
| controll napsal: | | Ježíš mi ho může třeba vykouřit. |
K tématu.... mám radost, že na Ronnie se člověk i upřímně zasměje a pobaví. Nemám slov.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 3:42 pm Předmět: |
|
|
Povím Vám příběh s náboženskou tématikou...
Přijde mladý novic do kláštera, kde mniši opisují staré texty z opisů. Dělají kopie kopií. Ale mladý novic by rád pracoval s originály. Požádá tedy opata, zda by mohl pracovat s původními texty. Opat svolí a novic začne pracovat ve sklepení v archivu.
Za dva týdny ho mniši vyhledaji a najdou ho, jak pláče. Ptají se ho, co se stalo hrozného. On odpoví. To je špatně. To slovo není celibát, to slovo je celebrovat...
Tolik k náboženským textům... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt leden 28, 2016 4:00 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Povím Vám příběh s náboženskou tématikou...
Přijde mladý novic do kláštera, kde mniši opisují staré texty z opisů. Dělají kopie kopií. Ale mladý novic by rád pracoval s originály. Požádá tedy opata, zda by mohl pracovat s původními texty. Opat svolí a novic začne pracovat ve sklepení v archivu.
Za dva týdny ho mniši vyhledaji a najdou ho, jak pláče. Ptají se ho, co se stalo hrozného. On odpoví. To je špatně. To slovo není celibát, to slovo je celebrovat...
Tolik k náboženským textům... |
nechápeš rozdíl mezi náboženstvím a vírou, náboženství je částečně produkt lidí, kde víra je jen v tom celém celku zahrnuta někde v ústraní, podléhá modlám (at už materiálním nebo lidským) a různým převráceným ideologiím, kostelům a podobným stavbám, což vše ze skutečné víry dělá hybrid. Víra je čistě duchovní vztah mezi Bohem a člověkem, kde v případě biblického křestanství ten Bůh tady na zemi pracuje, učí, komunikuje prostřednictvím Ducha svatého. Bůh Otec, Syn Ježíš a Duch svatý je jeden ale každy má ve své podstatě odlišné poslání
2. Mojžíšova 20:4-5 "Nebudete si vytvářet napodobeniny čehokoliv v nebi, na zemi nebo hluboko pod zemí. Nebudete nic takového uctívat ani se před tím ponižovat, vždyť vaše úcta náleží jedině mně, Hospodinu, vašemu Bohu. Jestliže se někdo ode mě odvrátí, zhoubné důsledky jeho odpadnutí ponese ještě čtvrtá generace jeho potomků."
Izajas 42:8 "Já jsem Hospodin. To je mé jméno. Svou slávu nikomu nedám, svou chválu nepostoupím modlám."
Žalm 135:15-18
"Modly pronarodů jsou stříbro a zlato, dílo lidských rukou. Mají ústa, a nemluví, mají oči, a nevidí. Mají uši, a nic nezaslechnou, v jejich ústech není dechu. Jim podobni jsou ti, kdo je zhotovují, každý, kdo v ně doufá."
Zjevení 9:20 "Avšak lidé, kteří přežili tyto katastrofy, se přesto nezměnili a nečinili pokání. Boha nectili, ale dál uctívali svoje zlaté, stříbrné, měděné, kamenné nebo dokonce jen dřevěné modly, slepé, hluché a bezmocné."
3. Mojzisova 19:4
"Neobracejte se k bůžkům a neodlévejte si sochy bohů.
Já jsem Hospodin, váš Bůh."
Jeremjas 7:18 "Synove sbiraji dříví, otcové zapalují oheň a ženy hnětou těsto, dělají obětní koláče pro královnu nebes a přinášejí úlitby jiným bohům, aby me uráželi."
2. Mojžíšova 20,3 Nebudeš mít jiného boha mimo mne.
2. Mojžíšova 20,5 Nebudeš se ničemu takovému klanět ani tomu sloužit. Já jsem Hospodin, tvůj Bůh, Bůh žárlivě milující. Stíhám vinu otců na synech do třetího i čtvrtého pokolení těch, kteří mě nenávidí,
2. Mojžíšova 23,24 Nebudeš se klanět jejich bohům a nebudeš jim sloužit. Nebudeš se dopouštět toho, co páchají. Úplně je rozmetáš a na kusy roztříštíš jejich posvátné sloupy.
2. Mojžíšova 34,14 Nebudeš se klanět jinému bohu, protože Hospodin, jehož jméno je Žárlivý, je Bůh žárlivě milující.
2. Mojžíšova 34,17 Nebudeš si odlévat sochy bohů.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 4:02 pm Předmět: |
|
|
Proč tedy ty, který ze srdce věříš, jen kopíruješ texty, produkty lidí? Já chápu řadu věcí, není třeba nade mnou pochybovat. Spíš obrať svoje oči k sobě, synu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt leden 28, 2016 4:13 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Proč tedy ty, který ze srdce věříš, jen kopíruješ texty, produkty lidí? Já chápu řadu věcí, není třeba nade mnou pochybovat. Spíš obrať svoje oči k sobě, synu. |
jestli sis nevčiml tak kopíruji verše z Bible, ty popleto :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 4:19 pm Předmět: |
|
|
Tommy piš svoje věci pouze a jen ve svém topicu, jinam to nedávej, děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt leden 28, 2016 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Tommy piš svoje věci pouze a jen ve svém topicu, jinam to nedávej, děkuji. |
Pokud sem někdo dá produkt Satana Slipknot, měl by potom své věci také psat k mojim to dopiku nebo si vytvořit vlastní... Satanský ne? Pokud ne beru muj komentar k tomu tady v topiku za relevantni. Porad se muj komentar tyka tematu a navic ja nebyl puvodni zuakladatel prispevku, jen sem reagoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 4:55 pm Předmět: |
|
|
nedrzkuj tommy, lebo ti uz naozaj daju ten ban _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 5:07 pm Předmět: |
|
|
Tommy, neprovokuj. Dostaneš banána a kam já se pak budu chodit vzdělávat o citátech z Bible? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 5:08 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Ronnie napsal: | | Tommy piš svoje věci pouze a jen ve svém topicu, jinam to nedávej, děkuji. |
Pokud sem někdo dá produkt Satana Slipknot, měl by potom své věci také psat k mojim to dopiku nebo si vytvořit vlastní... Satanský ne? Pokud ne beru muj komentar k tomu tady v topiku za relevantni. Porad se muj komentar tyka tematu a navic ja nebyl puvodni zuakladatel prispevku, jen sem reagoval |
Byt kdekoliv jinde, tak uz tu nejses. Divim se, ze te tu jeste trpi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 6:14 pm Předmět: |
|
|
"dehydratovaných" tam bylo víc :D Už na začátku jsem videl skupinku holek, který se tak zdehydratovaly, že skoro nemohly chodit _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|