|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: ne únor 28, 2016 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jnerez napsal: | | Potěšily mě dnešní benche. Po dlooouhe době to za neco stalo a byl sem spokojen. |
Nechces si zase obnovit log? Sice bych se na nej netesil tak jak na Zlatky reporty, ale celkem by me to tve cviceni i zajimalo :) |
to ti mužů posílat pmkem, asi by to nikdo jinej nečetl
Ono ani asi moc neni o co stát, určité bych té svými výkony neinspiroval, to spis inspirujes ty me
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne únor 28, 2016 9:28 pm Předmět: |
|
|
Tak me treba u vetsiny lidi vic jak vykonostni , zajima spis ta psychologika stranka treninku , ale nemyslim, ze ty bys byl zrovna ten typ, co by u kazdy serie na kladce verejne blil sve pocity _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne únor 28, 2016 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Tak me treba u vetsiny lidi vic jak vykonostni , zajima spis ta psychologika stranka treninku , ale nemyslim, ze ty bys byl zrovna ten typ, co by u kazdy serie na kladce verejne blil sve pocity |
Tak tos trefil.
Pochopil sem ale správně, že mas rad romány. Doporučují francouzskou literaturu .
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po únor 29, 2016 12:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po únor 29, 2016 1:57 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | Draper je naturalistu, nebo naturista? , rozhodně doporučuji naturalismus... |
Ty se hlavně nech už vyšetřit. V každém tvém příspěvků je série tři smajliku. .
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po únor 29, 2016 7:37 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Vím, že to sem nepatří, ale byl jsem tu tolik let, že tu pár přátel beru za rodinu, tak to sem dám. Včera se mi povedl zatím největší úspěch sportovní kariery vůbec. Po tom co jsem vloni po získání druhého titulu mistra čr v silovém trojboji pověsil činky na hřebík a shodil už 30 kg, jsem ještě vloni stihl vyhrát dvě soutěže na motorce po 10 leté pauze. Včera jsem podepsal smlouvu s Promoto Husqvarna teamem a mám plnou podporu, co se týká motorky, servisu atd. Je to to, po čem jsem celý život snil. Žiju si svůj sen! Mějte se tu pěkně přátelé, ať Vám to zvedá!
|
Tak to je moc pekny. Tomu rikam splnenej sen :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po únor 29, 2016 11:07 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Pobavilo
|
Asi jsem trochu pomalejší, ale co je na tom obrázku z dětského AZ kvizu vtipného? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po únor 29, 2016 11:19 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Počítam, ze BJ (blowjob) s tým chlapčenským úškrnom |
No nevim jestli takhle starej kluk už ví
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po únor 29, 2016 11:26 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | cipinek napsal: | Draper je naturalistu, nebo naturista? , rozhodně doporučuji naturalismus... |
Ty se hlavně nech už vyšetřit. V každém tvém příspěvků je série tři smajliku. . |
nech se vyšetřit ty, vadí to snad jenom tobě... , to je můj osobitý styl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po únor 29, 2016 11:26 am Předmět: |
|
|
Nerez má pravdu.
Celkově to tady je, jako když si píšou náctileté školačky. Každý příspěvek upgradovaný smajlíkama.
Hlavně, že tady píšou nabouchanci z fitka.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po únor 29, 2016 12:09 pm Předmět: |
|
|
no,nabouchanci je asi silne slovo... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 9:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 09, 2016 9:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|