|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so březen 12, 2016 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | DiamonD123 napsal: | Chytili jsme v práci čórku |
Tak to věřím, že potěší. O co šlo? |
Hervis - boty. Na druhou stranu mi jí pak bylo trochu líto, že naprosto zbytečně zapírala a bránila se a chtěla utéct, tím pádem jsem volal policajty a v tu chvíli začala kecat o podmínce, takže si půjde sednout. Ale byla to ccikánská špína a ty se prostě nezměněj, takže její problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po březen 14, 2016 9:06 am Předmět: |
|
|
Když jsme včera s Cizem trénovali u stojanu na dřepy (já dřep a CIZO pushpress), přišel normálně za mnou nějaký amík a ptal se, jestli jsme manželé. :D Tak jsem mu odvětila že jsme sice pár, ale manželé ne. Odvětil že jen zatím nejsme a tak nás chválil, jak tvoříme spolu čupr tým. Udělalo mi to vážně radost, jak třeba můžeme na ostatní působit. :) _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 14, 2016 9:19 am Předmět: |
|
|
Chudak Cizo, ted uz si te bude muset vzit _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 14, 2016 9:27 am Předmět: |
|
|
Diamonde, co ty jsi vlastně studoval nebo co je tvůj obor? Ptám se ze zajímavosti, protože vím, že jsi certifikovanáný trenér, semtam jsi brigádničil v posilce, teď v prodejně sportu. Nebo děláš securiťáka? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 14, 2016 9:28 am Předmět: |
|
|
Ikee, pokud tě příště nechá Cizák vycukat do selhání, je to odpověď :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po březen 14, 2016 9:29 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Diamonde, co ty jsi vlastně studoval nebo co je tvůj obor? Ptám se ze zajímavosti, protože vím, že jsi certifikovanáný trenér, semtam jsi brigádničil v posilce, teď v prodejně sportu. Nebo děláš securiťáka? |
Prodejce - píšu práce, ale je to samozřejmě brigáda. Studuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po březen 14, 2016 9:33 am Předmět: |
|
|
Daymoone úplně nechápu, vycukat do selhání? S čím? Kdežto Barbar zní jasně a to beru . _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po březen 14, 2016 11:02 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Když jsme včera s Cizem trénovali u stojanu na dřepy (já dřep a CIZO pushpress), přišel normálně za mnou nějaký amík a ptal se, jestli jsme manželé. :D Tak jsem mu odvětila že jsme sice pár, ale manželé ne. Odvětil že jen zatím nejsme a tak nás chválil, jak tvoříme spolu čupr tým. Udělalo mi to vážně radost, jak třeba můžeme na ostatní působit. :) |
To je hezkýýýýýý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po březen 14, 2016 1:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po březen 14, 2016 1:44 pm Předmět: |
|
|
Ženy se bojí o svoji budoucnost do svatby. Muži se bojí o svoji budoucnost po svatbě...
Největší omyl snoubenců:
ONA: On se změní.
ON: Ona se nezmění.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|