Hmm, pokud si správně pamatuju, tak prvně jsem CIZA osobně potkala na závodech v Aši roku 2013. Pár měsíců jsme byli jen přátelé a hold pak jednou slovo dalo slovo. :)
_________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
Hmm, pokud si správně pamatuju, tak prvně jsem CIZA osobně potkala na závodech v Aši roku 2013. Pár měsíců jsme byli jen přátelé a hold pak jednou slovo dalo slovo. :)
a CIZO to na tebe hned ze začátku nezkoušel?
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
a CIZO to na tebe hned ze začátku nezkoušel?
Kdepak, byli jsme oba zadaní. Byli jsme dlouho jen přátelé.
Co umi zenska lip, nez chlap? ( v globalnim pojeti)
Nic!
Jsou max jemne odchylky,ale vbglobale jsou zenske totalne prebytecne!
Vhodne maximalne jako vypreparovana trofej nad krbovou rimsu!
Základem všeho je se pochopit..
Tenhle kněz je absolutně nesmrtelný a boží a platí to na 150%.
Těch šovinistů kolem si nevšímej.... to jsou zase ti, co poslouchají Josefa Hausmanna a jemu podobné a čtou jejich knížky Základy mužského šovinismu.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
To jsi Ikee teda pěkná břídilka....já utáhl CIZA do svazu za 2 týdny! Ženy přicházejí a odcházejí, bafunáři zůstávají.
Abych ti ho jednou nenechala jen pro sebe! Staci umet prat, varit, pect, drepovat, fotit, prilezitostne natacet, mit zakladni orientaci v PC hrach a umet stavet lego.
Na krabicku se slonem me utahl uz o neco driv, muffin byl v klasicke na gablik.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru