|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: st březen 16, 2016 5:56 pm Předmět: |
|
|
Ad Andrejova farmička...
Edit: vidím, že toho je všude plno, ale já si prostě nemohl pomoct _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 16, 2016 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: |
Představuju si to tak, že by se šermovalo s dřevenýma jedenapůlručákama ..... |
A nerika se necemu podobnemu kendo? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt březen 17, 2016 10:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt březen 17, 2016 3:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt březen 31, 2016 6:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: čt březen 31, 2016 7:53 pm Předmět: |
|
|
Bohoušovi to může bejt uprdele, jsou to snad jeho peníze? Ne, platíme to my (příspěvek za hlasy ve volbách). Ale je fakt, že radši ať dostane jeden právník 300 milionů, než aby po celý Praze visely ksichty těch oranžovejch strašidel. _________________ "Každá válka je válkou občanskou, neboť všichni muži jsou si bratry."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 03, 2016 3:59 pm Předmět: |
|
|
Potěšilo mě, že pozoruji i navzdory (ne)pravidelnosti, (hrozné) stravě a vůbec koncepci tréninku skokový nárůst svalové hmoty. Biceps přelezl 46 cm, což je asi 1 cm za mým celoživotním maximem (kdy jsem trénoval, jedl a odpočíval úplně jinak - ten můj kripl trénink ale není tedy úplně zbytečný:o)
Do fitka se chodím "vyresetovat" - to je hlavní cíl. Po celodenním šílenství nalézt nějakoý pozůstatek životní rovnováhy:o)
Takže nějaký ten sval je pro mě příjemný bonus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po duben 04, 2016 9:51 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Potěšilo mě, že pozoruji i navzdory (ne)pravidelnosti, (hrozné) stravě a vůbec koncepci tréninku skokový nárůst svalové hmoty... |
A seš si jistý, že ta narůstající hmota je opravdu svalová?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po duben 04, 2016 11:35 am Předmět: mirus |
|
|
Tak já se nerad chlubím, ale potěšilo mě, že díky masti Perskindol (poctivě mažu už 6tý den) můžu opět pořádně silově dřepovat a koleno mě neomezuje. Před pěti týdny sem si blbec natáhl křížový vaz v kolenu při front dřepu (cítil sem, jak povolil) a od té doby sem nemohl pořádně silově dřepovat, bolest jak prase a zrovna na začátku diety, takže nohy nejsou dostatečně hloboký a separovaný. Naštěstí ale svalovina drží a místo 100kg s bandáží už dnes 170kg bez bandáže a šlo by i víc, ale to ještě přijde. Více o mém tréninku v logu ,,Miru nabírá novou hmotu,, _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 04, 2016 11:36 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Deadlift napsal: | | Potěšilo mě, že pozoruji i navzdory (ne)pravidelnosti, (hrozné) stravě a vůbec koncepci tréninku skokový nárůst svalové hmoty... |
A seš si jistý, že ta narůstající hmota je opravdu svalová? | Tak nevím, hmotnost padá a na bicepsu tuk běžně nenabírám:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
WannaYourMother
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st duben 06, 2016 7:04 am Předmět: |
|
|
to ste mali ako ulohu na vytvarnej vychove? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st duben 06, 2016 7:24 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | to ste mali ako ulohu na vytvarnej vychove? |
Savage mode activated
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|