Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 850, 851, 852 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
classic

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
classic

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:16 pm, celkově upraveno 1 krát
kubaz

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
kubaz napsal:
Chodim 4x tydne na box, do toho makam 60h tydne, silovku jsem uplne prestal delat jelikoz sem vecne rozbity, ma to vazne smysl abych se treba 1x tydne dokopal na nejake zakladni cviky?

čau fetošu 😂 1x týdně to -dle mého názoru- smysl nemá, žádný progres tam nevznikne... box je dost komplexní, pokud trénuješ tak jak všichni, tak box není jen box, ale i ty chujovinky okolo, navíc jak psala kulíšek, pro člověka, co má vybudovaný střed těla a má nějaký svalový základ.... dál už jsme se v názoru rozcházeli... ale chci tím říct, že ty svalový základ a korzet máš, takže nejsi jako někdo, kdo v životě nic nedělal... 1x týdně v tom nevidím žádný smysl, z vlastních zkušeností vím, že bys byl jen ztuhlej a bolavej na tréninku boxu...

Me to prijde tak samo u nas nikdo cinky nezveda a to mame kluky co pravidelne zapasi, cinku nezvedli jak je rok dlouhy
Mablung

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
hmmm... naštěstí si každý můžeme ponechat svůj názor, stojím si zase za tím, že silový trénink, jakkoli dobře sestavený, nenahradí pravidelný aerobní pohyb, který pokladám ve všech ohledech za důležitější, než anaerobní. ty, kulíšku, nemůžeš tak moc říkat co ty děláš a co neděláš, protože ne každý si může dovolit ten "přepych" být v posilovně/na cvičišti 2x - 3x denně a jet např. ráno silovku a odpoledne aerobku, většina lidí si musí vybrat buď jedno, nebo druhé. plácnu - 80% lidí dnes vydělává peníze tak, že sedí na zadku a k tomuhle otřesnému stavu přihodit jenom silový trénink, který tě zase jen nutí žrat, vytvaří tlak na organismus atd. nepovažuju za nic chytrýho. no jo, každý jsme jiný, ale když už něco píšu, je to zase jen vlastní zkušenost - na činky poslední roky kašlu,případně cvičím jen velmi lehce, dělám jen kardio, jakýkoli, a nikdy jsem se necítil líp.... jó, svalů i síly jsem měl podstatně víc, ale k čemu mi to bylo? k ničemu.

kdyby sis vybrala buď jen čistou silovku, nebo čistý kardio, z hlediska zdraví a ničeho jiného, co by sis vybrala?

Podle mě, je chyba dělat buď jedno a nebo druhé. Je tak těžké si zajít 2-3 tydně do posilovny, dvakrát na fotbal či badminton a proložit to nějaký letními či zimními sporty (kolo, lyže)?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Tak on hledá recept na dlouhověkost nebo co? :D Prostě někdo se dožije i více než 100 let a jeho tělo zvládlo to, co by druhého zabilo ještě ten den.
Spíš jsou zajímavé náhlá úmrtí mladých sportovců ...

Nejsou, tam je až na výjimky (drogy) vrozená srdeční vada.

Záhada objasněna. Můžeš se podívat po něčem dalším. Není zač.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
Maerlyn0 napsal:
classic napsal:
Maerlyn0 napsal:
Jakou aerobku, co to s tím má společnýho, tady se mluvilo o tom, jestli jsou lepší kladky nebo základní cviky.

to je jako se ptát, jestli je lepší lamborghini aventador nebo lada niva... správná odpověď neexistuje, protože je špatně položená otázka.

No, ne. 

nechápeme se? to nevadí... když budu potřebovat dovést žrádlo divokým prasatům v lese, lambo je k ničemu... když se neptáš, jaký je účel, nebo jaký je cíl, nemůžeš posuzovat správnost odpovědí... jestli jsou lepší velký kozy, nebo malý kozy... věčná otázka...

Celou dobu se tu bavíme o vlivu na zdraví.
classic

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
Mablung napsal:
Je tak těžké si zajít 2-3 tydně do posilovny, dvakrát na fotbal či badminton a proložit to nějaký letními či zimními sporty (kolo, lyže)?

teď, když se "známe", můžu odpovědět...

"těžké" to není... teoreticky. prakticky, pro některé jedince, to může být těžší... teď už asi nemusím vysvětlovat, že na nějaký fotbal, badminton, dokonce i 2x - 3x týdně posilovnu, někdo, kdo má sám na starosti rodinu, péči o domácnost a obživu, může/musí rychle zapomenout... ptal jsem se kulíška na názor především proto, že je to kulíšek. ve vší slušnosti, ptal jsem se na názor, nežádal jsem radu. mám posilovnu doma, kompletně vybavenou, včetně kardio zóny, ale denně mám na posilovnu/kardio čas maximálně hodinu. přepravovat se do posilovny nebo jakékoli jiné sportoviště bych si už také nemohl dovolit, čas je neúprosný... to jsem ale psát nechtěl. také nechci psát, že ne všichni jsme/jsou společenští, což může být další problém :-) mně jednoduše zajímalo, kdyby byl nutný extrém a musela by si vybrat buď silový trénink nebo kardio, co by si vybrala.... ono ale i ten silový trénink i to kardio může mít tisíc podob, takže ad absurdum, správná odpověď neexistuje... pro každého je správné něco jiného...

mne sa zdá že len hľadáš výhovorky prečo necvičiť
Mablung

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
Mablung napsal:
Je tak těžké si zajít 2-3 tydně do posilovny, dvakrát na fotbal či badminton a proložit to nějaký letními či zimními sporty (kolo, lyže)?

teď, když se "známe", můžu odpovědět...

"těžké" to není... teoreticky. prakticky, pro některé jedince, to může být těžší... teď už asi nemusím vysvětlovat, že na nějaký fotbal, badminton, dokonce i 2x - 3x týdně posilovnu, někdo, kdo má sám na starosti rodinu, péči o domácnost a obživu, může/musí rychle zapomenout... ptal jsem se kulíška na názor především proto, že je to kulíšek. ve vší slušnosti, ptal jsem se na názor, nežádal jsem radu. mám posilovnu doma, kompletně vybavenou, včetně kardio zóny, ale denně mám na posilovnu/kardio čas maximálně hodinu. přepravovat se do posilovny nebo jakékoli jiné sportoviště bych si už také nemohl dovolit, čas je neúprosný... to jsem ale psát nechtěl. také nechci psát, že ne všichni jsme/jsou společenští, což může být další problém :-) mně jednoduše zajímalo, kdyby byl nutný extrém a musela by si vybrat buď silový trénink nebo kardio, co by si vybrala.... ono ale i ten silový trénink i to kardio může mít tisíc podob, takže ad absurdum, správná odpověď neexistuje... pro každého je správné něco jiného...

Je to samozřejmě věc preferencí. Preferovat rodinu a práci před cvičením je rozumná věc. Ale, nebudeme si nic nalhávat, u mnoha lidí to je rozhodování mezi televizí/počítačem a cvičením.
Co se kardia a silového tréninku týče, neměl to být útok na tebe. Jen prostě považuji za důležitou vyváženost. Když budeš dělat jen jedno a nebo druhé, vyváženost ztratíš (mluvím-li obecně)
classic

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:20 pm, celkově upraveno 1 krát
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 1:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:

Ako bolo napisane, vsetko je aj vec preferencii. Ludia zvyknu pisat, ze v McKinsey je bezny 80 hodiovy pracovny tyzden...nehovorim, ze je dobre, zdrave, ci vyvazene tolko pracovat, ale kazdy si zrata, ze s pravidelnym cvicenim to kompatabilne nie je. Hlavne ak clovek nezije len sam pre seba.
Magumi

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 4:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
Berserk_Grom napsal:

po cvičení s činkama se necítím tak dobře jako po kardiu na crossovým trenažeru nebo po švihadle, nemám motivaci na trénink s činakama, svaly na mě pořád nějaký zůstaly a na udržení toho zbytku mi stačí jednou dvakrát týdně udělat pár shybů a odcvičit lehce břicho.... nejhlavnější ale je, že se po činkách necítím dobře, nic mi to nedává...

Já to chápu. Můj táta má skvělé předpoklady pro zvedání činek, i po šedesátce se ho svalová hmota drží jak klíště, a když si onehdy pořídil takové ty legrační šroubovací jednoručky, naskákaly mu z toho během čtrnácti dní boule svalů i za ušima, i když s nimi mával úplně náhodně bez ladu a skladu. A stejně raději celý život běhá, protože mu to dělá dobře.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 6:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

classic, pojďme si někdy zacvičit. Já na to taky seru :-)

Myslím to vážně. To první.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Berserk_Grom napsal:

Ako bolo napisane, vsetko je aj vec preferencii. Ludia zvyknu pisat, ze v McKinsey je bezny 80 hodiovy pracovny tyzden...nehovorim, ze je dobre, zdrave, ci vyvazene tolko pracovat, ale kazdy si zrata, ze s pravidelnym cvicenim to kompatabilne nie je. Hlavne ak clovek nezije len sam pre seba.

80 HODIN???!!! WTF

Kto zdravy by tolko robil.

80 hodin rataju len cistu pracovnu dobu bez prestavok, alebo aj s cestovanim, obedmi, vsetkym?

Tak ci tak, nechapem ako by niekto mohol chciet tolko pracovat. Ved keby tu energiu a cas miniem v praci na nejaky novy skill, co mi moze vynasat, tak za par rokov budem za vodou. :D
kulíšek

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
AHOLA napsal:
Berserk_Grom napsal:

80 HODIN???!!! WTF

Kto zdravy by tolko robil.

80 hodin rataju len cistu pracovnu dobu bez prestavok, alebo aj s cestovanim, obedmi, vsetkym?

Tak ci tak, nechapem ako by niekto mohol chciet tolko pracovat. Ved keby tu energiu a cas miniem v praci na nejaky novy skill, co mi moze vynasat, tak za par rokov budem za vodou. :D

Já když začínala podnikat, tak jsem v práci bydlela a nestíhala jsem ani spát....Znám celkem dost lidí, co ráno vstanou a večer ulehnou a celý den se nezastaví... BTW já třeba stíhám 3-4 tréninky za den, ale taky mezi tím neustále pracuju. V podstatě nemám volno, začinám v pět první a dom chodím většinou kolem desáté... Je to prostě o každém z nás, jak si ten svět utvoří :) Jsem happy, že si už taky umím udělat volno, když je třeba :)
(každé má svoje, je mi 32 a nemám děti, bydlím v 1+kk... ale jsem happy, tak co:)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 850, 851, 852 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: