|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 8:49 am Předmět: |
|
|
hmmm tak zítra odjíždím na Cebit do Hannoveru. Doufám, že bude pěkné počasí a firma se praští přes kapsu s dietami _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 8:58 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | hmmm tak zítra odjíždím na Cebit do Hannoveru. Doufám, že bude pěkné počasí a firma se praští přes kapsu s dietami | Kde děláš, jestli se můžu zeptat?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:02 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Kde děláš, jestli se můžu zeptat? | SitronicsTS Praha _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 11:49 am Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | ja jsem vcera dostala od pritele opasek .....jen si nej zvyknout |
Ke kalhotám nebo k sukni?
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 12:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 1:03 pm Předmět: |
|
|
I vy trapní závistivci  Taky by mě potěšilo dostat pásek.... Potřebuju rozměr cca 80 - 100 cm... Nehlašte se všichni... Nic..... Nevadí. Koupím si ho sám a budu z něj mít taky radost. _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 1:13 pm Předmět: |
|
|
diana: ke krataskum, ci leginam (sukinku do posilovny neberu). stejne je asi brzo ho pouzit, pockam na neco tezsiho. jen jsem jsi ho proste hned zkusila. mozna to bylo trapne ale co.
conan: na zadke pasek? ja tak extra kratke bokovky nevlastnim, jsem hajsava na krize
douglas: haf haf vrrrr
mugo: nejaky spolu vybereme, zatim vidim an netu power ci obdobu tech co maj v ronnie shopu. (muzeme dojit primo do ronnie shopu nedaleko budejovicke a zkusit  ...jsem to tak udelala s rukavickami
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 1:20 pm Předmět: |
|
|
ja myslel ze jsi s nim jako dostala na zadek, ale nic _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
Co je to "hajsava na krize" (krize mi dosly)... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 1:35 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | diana: ke krataskum, ci leginam (sukinku do posilovny neberu). stejne je asi brzo ho pouzit, pockam na neco tezsiho. jen jsem jsi ho proste hned zkusila. mozna to bylo trapne ale co.
conan: na zadke pasek? ja tak extra kratke bokovky nevlastnim, jsem hajsava na krize
mugo: nejaky spolu vybereme, zatim vidim an netu power ci obdobu tech co maj v ronnie shopu. (muzeme dojit primo do ronnie shopu nedaleko budejovicke a zkusit ...jsem to tak udelala s rukavickami |
Já jsem za celou dobu co cvičím takovou věc nepoužila a ni neměla tu potřebu. Ale možná bych si ho mohla koupit a používat ho v dole, až zas budeme odstraňovat nějaký zával.
A vzpomínám na jednoho "trenéra", který dává opasek svým klientům když cvičí bench s 50kg.
Máš pravdu, na Kačerově si můžete s Mugem vybrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | mugo: nejaky spolu vybereme, zatim vidim an netu power ci obdobu tech co maj v ronnie shopu. (muzeme dojit primo do ronnie shopu nedaleko budejovicke a zkusit ...jsem to tak udelala s rukavickami |
Se stavte, vymyslíme nějaký extra příplatek .
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | lucynqa napsal: | diana: ke krataskum, ci leginam (sukinku do posilovny neberu). stejne je asi brzo ho pouzit, pockam na neco tezsiho. jen jsem jsi ho proste hned zkusila. mozna to bylo trapne ale co.
mugo: nejaky spolu vybereme, zatim vidim an netu power ci obdobu tech co maj v ronnie shopu. (muzeme dojit primo do ronnie shopu nedaleko budejovicke a zkusit ...jsem to tak udelala s rukavickami |
Já jsem za celou dobu co cvičím takovou věc nepoužila a ni neměla tu potřebu. Ale možná bych si ho mohla koupit a používat ho v dole, až zas budeme odstraňovat nějaký zával.
A vzpomínám na jednoho "trenéra", který dává opasek svým klientům když cvičí bench s 50kg.
Máš pravdu, na Kačerově si můžete s Mugem vybrat. |
taktéž :o) ale třeba jen cvičíme blbě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|