|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 2:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Mugo napsal: | | tysonek napsal: | | Diana napsal: | | lucynqa napsal: | diana: ke krataskum, ci leginam (sukinku do posilovny neberu). stejne je asi brzo ho pouzit, pockam na neco tezsiho. jen jsem jsi ho proste hned zkusila. mozna to bylo trapne ale co.
conan: na zadke pasek? ja tak extra kratke bokovky nevlastnim, jsem hajsava na krize
douglas: haf haf vrrrr
mugo: nejaky spolu vybereme, zatim vidim an netu power ci obdobu tech co maj v ronnie shopu. (muzeme dojit primo do ronnie shopu nedaleko budejovicke a zkusit ...jsem to tak udelala s rukavickami |
Já jsem za celou dobu co cvičím takovou věc nepoužila a ni neměla tu potřebu. Ale možná bych si ho mohla koupit a používat ho v dole, až zas budeme odstraňovat nějaký zával.
A vzpomínám na jednoho "trenéra", který dává opasek svým klientům když cvičí bench s 50kg.
Máš pravdu, na Kačerově si můžete s Mugem vybrat. |
taktéž :o) ale třeba jen cvičíme blbě |
Necvičíš blbě. Tipuju, že cvičíš spíš kondičně na postavu a nezkoušíš zvednout co nejvíc. V tomhle případě pásek samozřejmě nepotřebuješ. Kdyby chtěla jet ostřejc nebo se dokonce věnovat silovýmu trojboji, tak nejspíš pásek a dres začneš používat. |
no jasně já jsem vyloženě kondičák
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 2:15 pm Předmět: |
|
|
Mogo, teď se vážně nechci nikoho dotknout, ale ty jsi asi neviděl, jak a s čím cvičí Tys viď?
Já myslím, že v jejím cvičení je oproti Lucynqe dost velký rozdíl. Tím nenaznačuji, že bych měla něco proti Luc., ale ona přeci není žádný lifter, ne? A cvičit teprve začíná a to s opravdu malými váhami. Takže si myslím, že u ní ten opasek vážně není třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 2:16 pm Předmět: |
|
|
O tom zadna. Ale mam pocit ze Lucka zatim nezveda vahy na ktery by ho opravdu potrebovala... Ne, ze z ni udelas nejakou drevochlapici
(Di me predbehla) _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | V Kauflu budou od zitrka v akci light Pepsiny za 18Kc
Nakoupim zasoby na zbyvajici 2-3 mesice |
Nevíš, zda bude ve slevě i normální pepsi ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 6:51 pm Předmět: |
|
|
Mno maji tam napsany - Pepsi ruzne druhy.. takze predpokladam, ze mezi ne patri i klasicka ... ale nevim, jestli to neni jenom pro Brno ... nebo je to vsude stejne _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 6:56 pm Předmět: |
|
|
No, půjdu se podívat. Každopádně díky za info.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Mugo napsal: | | tysonek napsal: | | Diana napsal: | | lucynqa napsal: | diana: ke krataskum, ci leginam (sukinku do posilovny neberu). stejne je asi brzo ho pouzit, pockam na neco tezsiho. jen jsem jsi ho proste hned zkusila. mozna to bylo trapne ale co.
conan: na zadke pasek? ja tak extra kratke bokovky nevlastnim, jsem hajsava na krize
douglas: haf haf vrrrr
mugo: nejaky spolu vybereme, zatim vidim an netu power ci obdobu tech co maj v ronnie shopu. (muzeme dojit primo do ronnie shopu nedaleko budejovicke a zkusit ...jsem to tak udelala s rukavickami |
Já jsem za celou dobu co cvičím takovou věc nepoužila a ni neměla tu potřebu. Ale možná bych si ho mohla koupit a používat ho v dole, až zas budeme odstraňovat nějaký zával.
A vzpomínám na jednoho "trenéra", který dává opasek svým klientům když cvičí bench s 50kg.
Máš pravdu, na Kačerově si můžete s Mugem vybrat. |
taktéž :o) ale třeba jen cvičíme blbě |
Necvičíš blbě. Tipuju, že cvičíš spíš kondičně na postavu a nezkoušíš zvednout co nejvíc. V tomhle případě pásek samozřejmě nepotřebuješ. Kdyby chtěla jet ostřejc nebo se dokonce věnovat silovýmu trojboji, tak nejspíš pásek a dres začneš používat. |
Ouu..tak moc tě láska zaslepila Mugo?Tohle jsi asi nemyslel vážně,viď?
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so březen 08, 2008 12:42 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | Tak mně se dnes povedlo pěkně povodit na treninku toho holobrádka Baru |
Teď jsem si toho teprve všiml...příští týden si vem s sebou futrálek a domů pojedeš Už jsem to komentoval v aktuálkách
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: so březen 08, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
ano mel ho asi spis Mugo vyhodit, kdyz zjistil, ze mu byl maly.Proste mi ho dal, at mne treba vic motivuje.... a co je divne, ze jsem jsi ho jednou zkusila, jaky to je pocit ho mit pri cviku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so březen 08, 2008 5:16 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | | ano mel ho asi spis Mugo vyhodit, kdyz zjistil, ze mu byl maly.Proste mi ho dal, at mne treba vic motivuje.... a co je divne, ze jsem jsi ho jednou zkusila, jaky to je pocit ho mit pri cviku? |
Ale na to není divného nic,spíš je divné to ostatní co napsal
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|