Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Douglas

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
Douglas napsal:
Co je to "hajsava na krize" (krize mi dosly)...

tipuju ze cesky to bude neco jako eklhaft , cimprlich nebo chabrus

Toz to ja, taky me to mohlo dojit.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Douglas"]
Conan napsal:
Douglas napsal:
Co je to "hajsava na krize" (krize mi dosly)...

tipuju ze cesky to bude neco jako eklhaft , cimprlich nebo chabrus

Česky??? I ty kujóne
Mugo

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
Diana napsal:
lucynqa napsal:
diana: ke krataskum, ci leginam (sukinku do posilovny neberu). stejne je asi brzo ho pouzit, pockam na neco tezsiho. jen jsem jsi ho proste hned zkusila. mozna to bylo trapne ale co.

conan: na zadke pasek? ja tak extra kratke bokovky nevlastnim, jsem hajsava na krize

douglas: haf haf vrrrr

mugo: nejaky spolu vybereme, zatim vidim an netu power ci obdobu tech co maj v ronnie shopu. (muzeme dojit primo do ronnie shopu nedaleko budejovicke a zkusit ...jsem to tak udelala s rukavickami

Já jsem za celou dobu co cvičím takovou věc nepoužila a ni neměla tu potřebu.
Ale možná bych si ho mohla koupit a používat ho v dole, až zas budeme odstraňovat nějaký zával.
A vzpomínám na jednoho "trenéra", který dává opasek svým klientům když cvičí bench s 50kg.

Máš pravdu, na Kačerově si můžete s Mugem vybrat.

taktéž :o) ale třeba jen cvičíme blbě

Necvičíš blbě. Tipuju, že cvičíš spíš kondičně na postavu a nezkoušíš zvednout co nejvíc. V tomhle případě pásek samozřejmě nepotřebuješ. Kdyby chtěla jet ostřejc nebo se dokonce věnovat silovýmu trojboji, tak nejspíš pásek a dres začneš používat.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mugo napsal:
tysonek napsal:
Diana napsal:
lucynqa napsal:
diana: ke krataskum, ci leginam (sukinku do posilovny neberu). stejne je asi brzo ho pouzit, pockam na neco tezsiho. jen jsem jsi ho proste hned zkusila. mozna to bylo trapne ale co.

conan: na zadke pasek? ja tak extra kratke bokovky nevlastnim, jsem hajsava na krize

mugo: nejaky spolu vybereme, zatim vidim an netu power ci obdobu tech co maj v ronnie shopu. (muzeme dojit primo do ronnie shopu nedaleko budejovicke a zkusit ...jsem to tak udelala s rukavickami

Ale možná bych si ho mohla koupit a používat ho v dole, až zas budeme odstraňovat nějaký zával.
A vzpomínám na jednoho "trenéra", který dává opasek svým klientům když cvičí bench s 50kg.

Necvičíš blbě. Tipuju, že cvičíš spíš kondičně na postavu a nezkoušíš zvednout co nejvíc. V tomhle případě pásek samozřejmě nepotřebuješ. Kdyby chtěla jet ostřejc nebo se dokonce věnovat silovýmu trojboji, tak nejspíš pásek a dres začneš používat.

no jasně já jsem vyloženě kondičák
Diana

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mogo, teď se vážně nechci nikoho dotknout, ale ty jsi asi neviděl, jak a s čím cvičí Tys viď?
Já myslím, že v jejím cvičení je oproti Lucynqe dost velký rozdíl. Tím nenaznačuji, že bych měla něco proti Luc., ale ona přeci není žádný lifter, ne? A cvičit teprve začíná a to s opravdu malými váhami. Takže si myslím, že u ní ten opasek vážně není třeba.
Conan

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O tom zadna. Ale mam pocit ze Lucka zatim nezveda vahy na ktery by ho opravdu potrebovala... Ne, ze z ni udelas nejakou drevochlapici

(Di me predbehla)
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Kauflu budou od zitrka v akci light Pepsiny za 18Kc
Nakoupim zasoby na zbyvajici 2-3 mesice
Wygh

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
V Kauflu budou od zitrka v akci light Pepsiny za 18Kc
Nakoupim zasoby na zbyvajici 2-3 mesice

Nevíš, zda bude ve slevě i normální pepsi ?
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno maji tam napsany - Pepsi ruzne druhy.. takze predpokladam, ze mezi ne patri i klasicka ... ale nevim, jestli to neni jenom pro Brno ... nebo je to vsude stejne
Wygh

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, půjdu se podívat. Každopádně díky za info.
Bara

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mugo napsal:
tysonek napsal:
Diana napsal:
lucynqa napsal:

Ouu..tak moc tě láska zaslepila Mugo?Tohle jsi asi nemyslel vážně,viď?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
SCHWACA

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mně se dnes povedlo pěkně povodit na treninku toho holobrádka Baru
Bara

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2008 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
Tak mně se dnes povedlo pěkně povodit na treninku toho holobrádka Baru

Teď jsem si toho teprve všiml...příští týden si vem s sebou futrálek a domů pojedeš Už jsem to komentoval v aktuálkách
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lucynqa

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2008 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano mel ho asi spis Mugo vyhodit, kdyz zjistil, ze mu byl maly.Proste mi ho dal, at mne treba vic motivuje.... a co je divne, ze jsem jsi ho jednou zkusila, jaky to je pocit ho mit pri cviku?
Bara

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2008 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
ano mel ho asi spis Mugo vyhodit, kdyz zjistil, ze mu byl maly.Proste mi ho dal, at mne treba vic motivuje.... a co je divne, ze jsem jsi ho jednou zkusila, jaky to je pocit ho mit pri cviku?

Ale na to není divného nic,spíš je divné to ostatní co napsal

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: