|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lucy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JASNÝ TYGR

|
Zaslal: pá květen 30, 2008 1:08 pm Předmět: |
|
|
Dneska mi odletěl holoubek hřivnáč zpátky do domů, do přírody... našla jsem ho jako ptáče, bydlel u mě natajno 14 dnů v krabici...
Jo, a taky mám radost z lucyina podpisu, moc hezké
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne červen 01, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
mám veľkú radosť, juniorka, ktorú som posledných 6 týždňov pripravovala na MSlovenska, predtým cvičila sama, vyhrala dnes svoju kategóriu v bodyfitnes a je nominovaná na ME tým B  do Budapešti
bála som sa, že to nestihne dostatočne pripraviť , ale podarilo sa _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
iasmk
|
Zaslal: ne červen 01, 2008 9:13 pm Předmět: |
|
|
Ja som velmi rad ze sa mi dnes podarilo ziskat na Majstrovstvach SR v kulturistike juniorov v kat. Klasicka kulturistika bronz..... som rad lebo to bola moja prva sutaz a priprava bola fakt dlha....
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 01, 2008 9:30 pm Předmět: |
|
|
iasmk: gratuluju. Máš nějakou fotečku? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
iasmk
|
Zaslal: ne červen 01, 2008 9:34 pm Předmět: |
|
|
Dakujem....mam dake foto...len este ich nemam v compe..su len vo fotaku....tak ich hodim az zajta asi....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: út červen 03, 2008 9:49 am Předmět: |
|
|
Že mě doktorka pochválila po prvním dni preventivní komplexní zdravotní prohlídky... a to jsem čekal spíš buzeraci a vyzvídání, jak jsem se tak zhuntoval
Ve zprávě se např. píše: " Játra nezvětšená (WOW), mají přiměřenou strukturu a echogenitu. Patologická ložiska v játerch nejsou patrná. Jaterní žíly nejsou dilatované ..... Obě ledviny obvyklého tvaru, velikosti a uložení, s přiměřenou šíří korové vrstvy ..." To se zkrátka hezky čte.
Bohužel mě nezměří tst ani kortizol a taky mě čeká Okultní viditest rapid  Nejsem příznivec Okultismu ani žádnýho jinýho Satanizmu _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út červen 03, 2008 10:22 am Předmět: |
|
|
Mugo...promiň mi to...ale ty asi nebudeš zrovna z nejbystřejších co?
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: út červen 03, 2008 10:50 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Mugo...promiň mi to...ale ty asi nebudeš zrovna z nejbystřejších co? |
To tam nastastie tiez netestovali ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 03, 2008 10:50 am Předmět: |
|
|
Mugo je trosku slabsi na duchu a vetsinou to dava patricne najevo ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: út červen 03, 2008 11:55 am Předmět: |
|
|
"Sraž mě nakolena, urážka se mnou nic neudělá... tu tum." - SKWOR
Nemůžeme tu být samý intošové no ....
Hlavně, že patřím mezi ty nejzdravější. Prostata taky v pořádku  Klep. Klep.
Náhodou jsem prošel i hodně podrobnýma psychotestama s dobrým výsledkem, absolvoval jsem ČVUT se samými jedničkami, takže ve skutečnosti nebudu úplně vypatlanej, jak se Vám tu můžu zdát ...
Tentokrát jsem ale fakt mimo mísu a netuším co se Vám nezdá. Co je na tom, že jsem napsal, že mě potěšil dobrý výsledek zdravotní prohlídky a netěším se na okultní test? Styl jakým jsem to napsal? S tím Okultismem to byl samozřejmě vtip. Věděl jsem dopředu o co go.
Fakt nevím, ale je mě to celkem buřt. _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 03, 2008 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Mugo napsal: | | absolvoval jsem ČVUT se samými jedničkami | Na jaké fakultě jsi byl? Možná jsme se mohli vídat už tam. Já jsem studoval FEL. Samé jedničky to teda nebyly, v prvních 2 ročnících to snad ani nešlo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út červen 03, 2008 1:11 pm Předmět: |
|
|
Mugo....já bych to ČVUT nezmiňoval:o)))....sorry , dělám si srandu - asi nechápu Tvůj smysl pro humor - mě to teda dvakrát vtipný nepřipadlo...napadlo mě něco jinýho, ale to raději ne:o)
Každopádně gratuluju ke studijním úspěchům.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: út červen 03, 2008 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Mugo....já bych to ČVUT nezmiňoval:o)))....sorry , dělám si srandu - asi nechápu Tvůj smysl pro humor - mě to teda dvakrát vtipný nepřipadlo...napadlo mě něco jinýho, ale to raději ne:o)
Každopádně gratuluju ke studijním úspěchům. |
Díky. Máme holt jiný smysl pro humor no... _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|