nechcem byt zly, ale hento je taky trojkilometrovy hi-box
a ak to mal byt boxsquat, tak je to cele blbe imho
bud si aky chces drep na lavicku nic viac nic menej..video tam je
to vypada dost nebezpecne, takhle na okraj lavicky, kdyby dosly sily a skutecne jsi dosednul, tak se zabijes a ani sparing te nezachrani : ))
No sak sam mi povedal ze keby padam on uteka:D ale tak toto je z rezervou celkovo robene..nejdeme na doraz takze toho ze by mi dosli sily sa nebojim a aj kebyze si sadnem tak lavicka sa neprevrati..mam odskusane:)
jsem rada, ze existuje slovo kreten.....timto si nejlepe ulevim, kdyz mne nekdo nastve nebo okruh mych blizkych. je to krasne sluvko. lepsi nez rikat nechutne nazvy pro pohlavni organy, ci brat bozi slovo nadarmo
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
to vypada dost nebezpecne, takhle na okraj lavicky, kdyby dosly sily a skutecne jsi dosednul, tak se zabijes a ani sparing te nezachrani : ))
No sak sam mi povedal ze keby padam on uteka:D ale tak toto je z rezervou celkovo robene..nejdeme na doraz takze toho ze by mi dosli sily sa nebojim a aj kebyze si sadnem tak lavicka sa neprevrati..mam odskusane:)
Určitě bych sedal víc dozadu a dosedal pořádně ne jen ťukat tohle připomíná box squat jen vzdáleně.Sílu máš jak bejk tak pořeš techniku a bude to 100%
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Určitě bych sedal víc dozadu a dosedal pořádně ne jen ťukat tohle připomíná box squat jen vzdáleně.Sílu máš jak bejk tak pořeš techniku a bude to 100%
Ono to ani box squat ako taky ani nema byt. Ide len o to abz som vedel to akej hlbky mam ist a na to tam je ta lavicka..nie aby som dosadal..a preco to tak robim? lebo vo svojom sporte vyuzivam podobny pohyb v podsate...
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
to se zelenym rukavem je hezci, ale bez nozicek na zadnim dilu ne ne
Mirus napsal:
Já mám radost, že mě vyšlo všechno jak jsem si představoval. Vyhrát Moravu a republiku a být ve finále na Evropě. Všechno mě přesně vyšlo, ta celoroční dřína tréninky celé rok systémem 4+1, který jsem pečlivě dodržoval i v dietě a nazávěr ještě dvoufázově, mě přinesli vytoužený ovoce. Pokud člověk něco moc chce a jde si tvrdě a nekompromisně za svým cílem, pak neexistuje překážka a jeho sen se stane skutečností . Teď už jen odpočívám a jím (spíš žeru) na co mám chuť a na trénink nemyslím. Začnu se hýbat až v červnu a pořádný trénink začnu až od července a začnu pracovat na svých slabynách a nedostatcích.
Svet by bol krasny keby to takto fungovalo stale. Bohuzial to tak nieje a raz nato prides aj sam. A ak nebudes mat tu moznost - tak to si jeden z mala s takym obrovskym stastim.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru