|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
faye
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 17, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | Haha, čtu to tady až teď, rozhodně jsem ten negativní gutenmorgen neplánoval a komentáře mi tam mi sou u prdele, všechno to sou beztak anonymní nuly s velkou držkou:-) Videa mám na youtube takřka všechny důležitý, ale další doufám budou přibývat:-) |
Me se stejne nejvic libil ten komentar na toho jednoho voslika: Fuck off, you ignorant fuck! ... nebo jak to bylo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 6:39 am Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | Na vysvětlenou, tak daleko jsem chodil kvůli extra širokému postoji, nevešel jsem se prostě do stojanu, jistil mě pouze jeden, protože nemám svůj tým který by mi mohl jistit každou půlku prdele extra, na činku se nevešlo ani o půl gramu víc, bylo to prostě maximum a vůbec, ty kydy, komntující, to je strašný, ale je mi to víte co:-) A maso sem docela nabral, aji síla byla docela solidní na podmínky, ti lidi tam prostě neví o čem mluví. | ...myslíš to video jak se 150 kg Kouba s víc jak 350 kg činkou na zádech nechal jistit 80 kg Robertem?....člověče...měls padnout dozadu...ten by se nasmál
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: pá květen 18, 2007 3:27 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | kouba sexy beast napsal: | | Na vysvětlenou, tak daleko jsem chodil kvůli extra širokému postoji, nevešel jsem se prostě do stojanu, jistil mě pouze jeden, protože nemám svůj tým který by mi mohl jistit každou půlku prdele extra, na činku se nevešlo ani o půl gramu víc, bylo to prostě maximum a vůbec, ty kydy, komntující, to je strašný, ale je mi to víte co:-) A maso sem docela nabral, aji síla byla docela solidní na podmínky, ti lidi tam prostě neví o čem mluví. | ...myslíš to video jak se 150 kg Kouba s víc jak 350 kg činkou na zádech nechal jistit 80 kg Robertem?....člověče...měls padnout dozadu...ten by se nasmál |
haha, minimálně Robert na to možná nikdy nezapomene _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá květen 18, 2007 3:37 pm Předmět: |
|
|
A tak nakonec svoje si odcvičil, ne? O to šlo.
Coleman by s tím mrsknul za sebe Kouba se s tím ukloní...
(Ale jinka respekt, já bych si pod takovou činku ani nevlezl...  ) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: pá květen 18, 2007 4:39 pm Předmět: |
|
|
Hele, zrejme sem trosku pomalejsi, ale koba sexy beast je nas kouba pwl. nebo tak nejak? _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: pá květen 18, 2007 4:45 pm Předmět: |
|
|
Tak se mu podívej do podpisu, kdo jinej by to byl... _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st květen 23, 2007 9:13 am Předmět: |
|
|
To je ten maly Akita,co si spominala? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st květen 23, 2007 9:18 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Jezis, ten je zlaty a ma viac chlpov ako Dragon na prdeli |
je zlatá je to holka ale teda dává mi zabrat!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|