|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Černý Anděl
|
Zaslal: st květen 23, 2007 9:19 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | To je ten maly Akita,co si spominala? |
přesně tak mám ji od soboty doma a od tý doby nic moc spánek nic moc jídlo nic moc energi ...uf a to je to jen pes....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slayter

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 23, 2007 9:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st květen 23, 2007 9:37 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | prcekja napsal: | | AHOLA napsal: | Jezis, ten je zlaty a ma viac chlpov ako Dragon na prdeli |
je zlatá je to holka ale teda dává mi zabrat! |
Tak to si predstav co mala doma kamoska, ked jej suka vrhla 8 steniat nemec. ovciaka a sama sa o nich starala (tusim som ti svojho casu posielal aj ich foto). Boze, furt ked sm jej prisiel s nimi pomoct, smrdelo tam stankami ako od cpavku a v noci vraj neboli ticho dlhsie ako pol hodinu. Ustvali aj vlastnu matku, ta ich uz ani kojit nechcela, chuderka... |
jéééžiš bych se věšela!
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: st květen 23, 2007 12:40 pm Předmět: |
|
|
Dneska váha 80,2 kg!
Za poslední dva roky jsem přibral cca 6 kg a nyní během ani ne dvou měsíců hned 3,5 kg. Nemám vůbec představu, čím to může být.
Nevím, nevím, jestli to tak půjde dál, tak budu muset startovat na MSJ, které začíná za 14 dní v HK do 85 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 23, 2007 12:48 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Za poslední dva roky jsem přibral cca 6 kg a nyní během ani ne dvou měsíců hned 3,5 kg. Nemám vůbec představu, čím to může být . |
Tak ty jsi predtim drzel dietu aby ses dostal do vahovky ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: st květen 23, 2007 12:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Za poslední dva roky jsem přibral cca 6 kg a nyní během ani ne dvou měsíců hned 3,5 kg. Nemám vůbec představu, čím to může být . |
Tak ty jsi predtim drzel dietu aby ses dostal do vahovky ne? | Právě, že vůbec ne. Pořád jsem chtěl přibrat, ale ne a ne jít váha nahoru. Až teď. Možná, že to je tím, že poctivě piju vždycky před spaním 100% Gold Whey Protein, což jsem dříve nedělal, ale nezdá se mi to, že by to bylo jenom tím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st květen 23, 2007 1:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: st květen 23, 2007 1:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 23, 2007 1:29 pm Předmět: |
|
|
| weightlifter napsal: | | Draper napsal: | | citace: | | Za poslední dva roky jsem přibral cca 6 kg a nyní během ani ne dvou měsíců hned 3,5 kg. Nemám vůbec představu, čím to může být . |
Tak ty jsi predtim drzel dietu aby ses dostal do vahovky ne? | Právě, že vůbec ne. Pořád jsem chtěl přibrat, ale ne a ne jít váha nahoru. Až teď. Možná, že to je tím, že poctivě piju vždycky před spaním 100% Gold Whey Protein, což jsem dříve nedělal, ale nezdá se mi to, že by to bylo jenom tím. |
No to urcite ne....
Tak neco musis delat jinak nez predtim a nebo se teprve ted projevuje to, ze ses predtim snazil pribrat. U me se to projevuje vzdy az opozdene. Zeru zeru porad nic ....a pak sem najednou "tlustej"
Btw. proc to resime zrovna v tomhle topiku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st květen 23, 2007 1:40 pm Předmět: |
|
|
Dnes v noci se mi ve službě "povedlo" přijet k nehodě, kde byl sraženej mladej krásnej srneček. Chudák se mrskal na tý silnici, tak jsem ho odtáh k příkopu a pár ranama do hlavy mu ukončil utrpení. Vím, že jsem udělal jedinou možnou správnou věc, ale ty jeho oči  Pak jsem ho hladil po boku a říkal jsem mu "tak už to máš kluku za sebou". Jsem na ty zvířata nějakej cíťa, sakra. Různý mrtvoly, zmlácený lidi a tak, to mi nevadí, a pak mi v hlavě leží srnec _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
cooker

|
Zaslal: st květen 23, 2007 1:47 pm Předmět: |
|
|
Hmmm taky jsme to nedávno napáli do mladé srnky v noci v 80ce, měla to rychlý _________________ Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 23, 2007 1:49 pm Předmět: |
|
|
| cooker napsal: | Hmmm taky jsme to nedávno napáli do mladé srnky v noci v 80ce, měla to rychlý |
kamos z posilovny take nedavno srazil srnku a pak ji pry jeste 20 minut honil po poli s kladivem
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: st květen 23, 2007 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | Dnes v noci se mi ve službě "povedlo" přijet k nehodě, kde byl sraženej mladej krásnej srneček. Chudák se mrskal na tý silnici, tak jsem ho odtáh k příkopu a pár ranama do hlavy mu ukončil utrpení. Vím, že jsem udělal jedinou možnou správnou věc, ale ty jeho oči Pak jsem ho hladil po boku a říkal jsem mu "tak už to máš kluku za sebou". Jsem na ty zvířata nějakej cíťa, sakra. Různý mrtvoly, zmlácený lidi a tak, to mi nevadí, a pak mi v hlavě leží srnec |
Srnčí není špatný
(sorry, jestli si to tak bereš) _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|