|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 10:00 am Předmět: Re: :-)o(-: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirus

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 11:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 3:26 pm Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | Bara napsal: | | mirus napsal: | | tysonek napsal: | |
poznáváš že? A co teprve teď s jinýma výfukama, hotová nirvána |
Moped cruiser pod 1500 je mopídek |
Asi dám na nádrž místo drag star nápis fixou wild star, to by už šlo ne co Baro? |
Tož tak to byla jiná káva
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 9:57 am Předmět: |
|
|
mám radost z prodlouženého víkendu na Jižní Moravě v oblasti pod Pálavou, s výletem na Děvín...moc hezký relax....
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 10:14 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | mám radost z prodlouženého víkendu na Jižní Moravě v oblasti pod Pálavou, s výletem na Děvín...moc hezký relax.... |
To se divím, dyť tady furt chčije
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červenec 14, 2008 10:15 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | mám radost z prodlouženého víkendu na Jižní Moravě v oblasti pod Pálavou, s výletem na Děvín...moc hezký relax.... |
Tam je krásně!
Taky jsem byla na Moravě, ale nejprve ve Znojmě s přespání na Vranovské přehradě ( v sobotu nás chytla hrozná bouřka ), v neděli pak výlet na Rakouskou stranu + pochopitlně doplnění vinotéky o pás lahví z oblastni městečka Retz a s Poysdorfu + "natankování" sudů ve Velkých Bílovicích.Bohužel bylo málo času....
kde všude jsi byla ty? A co místní sklípky? Ochutnávala jsi?
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | tysonek napsal: | | mám radost z prodlouženého víkendu na Jižní Moravě v oblasti pod Pálavou, s výletem na Děvín...moc hezký relax.... |
To se divím, dyť tady furt chčije |
prdlajs bylo tam nádherně :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 10:28 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tysonek napsal: | | mám radost z prodlouženého víkendu na Jižní Moravě v oblasti pod Pálavou, s výletem na Děvín...moc hezký relax.... |
Tam je krásně!
Taky jsem byla na Moravě, ale nejprve ve Znojmě s přespání na Vranovské přehradě ( v sobotu nás chytla hrozná bouřka ), v neděli pak výlet na Rakouskou stranu + pochopitlně doplnění vinotéky o pás lahví z oblastni městečka Retz a s Poysdorfu + "natankování" sudů ve Velkých Bílovicích.Bohužel bylo málo času....
kde všude jsi byla ty? A co místní sklípky? Ochutnávala jsi? |
já teda všude jezdím autem takže jsem ochutnávání nechala až domu k taťkovi do sklípku a to je teprve kvalitka :o) byla jsme na přehradách , v Pavlově, na Děvíně a pak ještě různý pojíždění Sedlec, Lednice :o) měla jsem s sebou fenku tak jsemse spíš chvílema schovávaly po zahrádkách ve stínu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: po červenec 14, 2008 10:53 am Předmět: |
|
|
Tam se mě taky tůze líbilo. To já chodil po Pálavě pěšky a ubránit se opití bylo dost těžký, protože tam mají ve zvyku na potkání dávat úplně cizím ochutnat slivovici a víno .... A že jsem jich potkal
Trochu jiný kraj než Praha, kde po mě většinou bezdomovci somrují drobný a cigára (což je v Příbrami stejný :-). _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 11:08 am Předmět: |
|
|
| Mugo napsal: | Tam se mě taky tůze líbilo. To já chodil po Pálavě pěšky a ubránit se opití bylo dost těžký, protože tam mají ve zvyku na potkání dávat úplně cizím ochutnat slivovici a víno .... A že jsem jich potkal
Trochu jiný kraj než Praha, kde po mě většinou bezdomovci somrují drobný a cigára (což je v Příbrami stejný :-). |
doufám že tímto Pražáci pochopili , že Vám tu Prahu vůbec nezávidíme :o) ba naopak my Vám ji přejeme
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: po červenec 14, 2008 1:21 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | doufám že tímto Pražáci pochopili , že Vám tu Prahu vůbec nezávidíme :o) ba naopak my Vám ji přejeme |
My Prahu nedame, radsi ji zbourame!
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po červenec 14, 2008 1:42 pm Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | tysonek napsal: | doufám že tímto Pražáci pochopili , že Vám tu Prahu vůbec nezávidíme :o) ba naopak my Vám ji přejeme |
My Prahu nedame, radsi ji zbourame ! |
Už abyste začli
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červenec 15, 2008 7:17 pm Předmět: |
|
|
Mě udělala radost večeře ..po celodení depce jsem si rozříznul dva tm.rohlíky,potřel cottagem s madarsku zeleninou od Madety,na to dal plátky kuřecí šunky a to byla ňamina  K tomu 1dc mrkvového džusu řízlej vodou a je po depce.  Stačí málo ke štěstí...a teď kafíčko a pustim si dvd ( 9 rota-ruský film) a budu vegetit a už se těším zítra na trenál _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|