Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2008 10:00 am    Předmět: Re: :-)o(-: Odpovědět s citátem

eallinne napsal:
Petr Weisser napsal:
Si myslim, že by nečuměl jenom on . By se za chvilku přihrnulo spoutu chlapů co by chtěli s něčim pomoct .

Já nevim co je na tom k smíchu .
mirus

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2008 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
mirus napsal:
tysonek napsal:

poznáváš že? A co teprve teď s jinýma výfukama, hotová nirvána

Moped cruiser pod 1500 je mopídek

Asi dám na nádrž místo drag star nápis fixou wild star, to by už šlo ne co Baro?
Bara

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2008 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Bara napsal:
mirus napsal:
tysonek napsal:

poznáváš že? A co teprve teď s jinýma výfukama, hotová nirvána

Moped cruiser pod 1500 je mopídek

Asi dám na nádrž místo drag star nápis fixou wild star, to by už šlo ne co Baro?

Tož tak to byla jiná káva
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
coder

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2008 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neska sem si skvele nalozil na bench na jedne strane sem mel 52 kilo na druhe 68 pekne vybusne sem to vyrazil nahoru a pak zhoup na jednu stranu kotouce se uvolnily a pak o to rychlejsi zhoup na druhou stranu rameno nevydrzelo a na cinky se tak mesic nepodivam
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
s.sman

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2008 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dvakrát měř, jednou řež.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mám radost z prodlouženého víkendu na Jižní Moravě v oblasti pod Pálavou, s výletem na Děvín...moc hezký relax....
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
mám radost z prodlouženého víkendu na Jižní Moravě v oblasti pod Pálavou, s výletem na Děvín...moc hezký relax....

To se divím, dyť tady furt chčije
Diana

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:

Tam je krásně!
Taky jsem byla na Moravě, ale nejprve ve Znojmě s přespání na Vranovské přehradě ( v sobotu nás chytla hrozná bouřka ), v neděli pak výlet na Rakouskou stranu + pochopitlně doplnění vinotéky o pás lahví z oblastni městečka Retz a s Poysdorfu + "natankování" sudů ve Velkých Bílovicích.Bohužel bylo málo času....
kde všude jsi byla ty? A co místní sklípky? Ochutnávala jsi?
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
tysonek napsal:

To se divím, dyť tady furt chčije

prdlajs bylo tam nádherně :o))
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
tysonek napsal:

Tam je krásně!
Taky jsem byla na Moravě, ale nejprve ve Znojmě s přespání na Vranovské přehradě ( v sobotu nás chytla hrozná bouřka ), v neděli pak výlet na Rakouskou stranu + pochopitlně doplnění vinotéky o pás lahví z oblastni městečka Retz a s Poysdorfu + "natankování" sudů ve Velkých Bílovicích.Bohužel bylo málo času....
kde všude jsi byla ty? A co místní sklípky? Ochutnávala jsi?

já teda všude jezdím autem takže jsem ochutnávání nechala až domu k taťkovi do sklípku a to je teprve kvalitka :o) byla jsme na přehradách , v Pavlově, na Děvíně a pak ještě různý pojíždění Sedlec, Lednice :o) měla jsem s sebou fenku tak jsemse spíš chvílema schovávaly po zahrádkách ve stínu
Mugo

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tam se mě taky tůze líbilo. To já chodil po Pálavě pěšky a ubránit se opití bylo dost těžký, protože tam mají ve zvyku na potkání dávat úplně cizím ochutnat slivovici a víno .... A že jsem jich potkal

Trochu jiný kraj než Praha, kde po mě většinou bezdomovci somrují drobný a cigára (což je v Příbrami stejný :-).
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mugo napsal:
Tam se mě taky tůze líbilo. To já chodil po Pálavě pěšky a ubránit se opití bylo dost těžký, protože tam mají ve zvyku na potkání dávat úplně cizím ochutnat slivovici a víno .... A že jsem jich potkal

Trochu jiný kraj než Praha, kde po mě většinou bezdomovci somrují drobný a cigára (což je v Příbrami stejný :-).

doufám že tímto Pražáci pochopili , že Vám tu Prahu vůbec nezávidíme :o) ba naopak my Vám ji přejeme
PAVUK

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
doufám že tímto Pražáci pochopili , že Vám tu Prahu vůbec nezávidíme :o) ba naopak my Vám ji přejeme

My Prahu nedame, radsi ji zbourame!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
YUD

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PAVUK napsal:
tysonek napsal:

My Prahu nedame, radsi ji zbourame !

Už abyste začli
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2008 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě udělala radost večeře ..po celodení depce jsem si rozříznul dva tm.rohlíky,potřel cottagem s madarsku zeleninou od Madety,na to dal plátky kuřecí šunky a to byla ňamina K tomu 1dc mrkvového džusu řízlej vodou a je po depce. Stačí málo ke štěstí...a teď kafíčko a pustim si dvd ( 9 rota-ruský film) a budu vegetit a už se těším zítra na trenál

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: