|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Otevreli u nas ve meste novou Billu a maji tam pul kilove tvarohy, maso balene po 200g a 30% eidam za 8kč, jsem uplne nadseny vim kde budu chodit nez neotevrou neco novejsiho |
A nezapomen si vzit nejakou zbran, at se ubranis davum zfanatizovanejch duchodcu, co jsou schopny zabijet kvuli rohliku za korunu.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Jak jsem delal v Albertu tak meli jeden tyden akci musli tycinky za 2,50, ale byly hned vyprodane a pak tam dalsich 6 dnu furt chodila jedna babka a pokazde si volala vedouci proc uz ty musli tycinky nejsou |
To je neco jako Draper v DM
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Otevreli u nas ve meste novou Billu a maji tam pul kilove tvarohy, maso balene po 200g a 30% eidam za 8kč, jsem uplne nadseny vim kde budu chodit nez neotevrou neco novejsiho |
za kolik tam maji gambace?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Seva98 napsal: | Otevreli u nas ve meste novou Billu a maji tam pul kilove tvarohy, maso balene po 200g a 30% eidam za 8kč, jsem uplne nadseny vim kde budu chodit nez neotevrou neco novejsiho |
za kolik tam maji gambace? |
8,90 Kč mozna by se hodil misto jidla
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Seva98 napsal: | Otevreli u nas ve meste novou Billu a maji tam pul kilove tvarohy, maso balene po 200g a 30% eidam za 8kč, jsem uplne nadseny vim kde budu chodit nez neotevrou neco novejsiho |
8,90 Kč mozna by se hodil misto jidla |
ne mozna,ale urcite a nebo jako iontovy napoj po cviceni
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Seva98 napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Seva98 napsal: | Otevreli u nas ve meste novou Billu a maji tam pul kilove tvarohy, maso balene po 200g a 30% eidam za 8kč, jsem uplne nadseny vim kde budu chodit nez neotevrou neco novejsiho |
ne mozna,ale urcite a nebo jako iontovy napoj po cviceni |
Parkrat jsem videl v posilovne kluka co mel k piti v maly 0,3 pivo. Nebyl si to ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Seva98 napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Seva98 napsal: | Otevreli u nas ve meste novou Billu a maji tam pul kilove tvarohy, maso balene po 200g a 30% eidam za 8kč, jsem uplne nadseny vim kde budu chodit nez neotevrou neco novejsiho |
,ale zitra tam urcite letim pro kilovou holandii a celou ji sezeru
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:18 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Seva98 napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Seva98 napsal: | Otevreli u nas ve meste novou Billu a maji tam pul kilove tvarohy, maso balene po 200g a 30% eidam za 8kč, jsem uplne nadseny vim kde budu chodit nez neotevrou neco novejsiho |
Parkrat jsem videl v posilovne kluka co mel k piti v maly 0,3 pivo. Nebyl si to ty? |
ne 0,3 je pro me malo
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
Je to jinak. Jelikoz jsem verny navstevnik Brnenskych DMek, tak uz mam s prodavackama domluvene, aby ty proteinovky vubec nedavaly do regalu mezi zbozi, protoze si je odebiram hned pote co jim je privezou (je to uz takova podpultovka jen pro me, takze se s nema vsichni rozlucte  ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|