|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 12:07 am Předmět: |
|
|
Nevím jestli mám ( mít ) radost - ale ode dneška vedu celé vývojové oddělení klinické mikrobiologie, laboratoře a produktové manažery ve firmě. Takže kromě pár příjemných benefitů mě čekají celé vánoční svátky tvorby forecastů, rozpočtu, plánu odměňování, změny milionu směrnic apod.
ale co mě opravdu potěšilo - že má práce zaměřená na biochemickou identifikaci klinicky významných kataláza negativních patogenních koků byla přijata jako rigorozní...a za pár měsíců mám další státnice:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 12:13 am Předmět: |
|
|
tak to gratuluji k povýšení! nechápu, proč děláš ještě levnou pracovní sílu tady _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 12:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 7:15 am Předmět: |
|
|
Blahopřeju deadlifte. Vidím, že jsi to vzal opravdu za správný konec _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 7:46 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Blahopřeju deadlifte. Vidím, že jsi to vzal opravdu za správný konec | díky moc - no uvidíme...je to něco úplně jiného než doposud.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 7:47 am Předmět: |
|
|
Já vím, nebo aspoň tuším. Ale něčím člověk ty hypotéky, splátky, půjčky, děti, benzíny a nafty platit musí _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 8:01 pm Předmět: |
|
|
kupila som si za 90 korun desne sialenu paruku so ziarivymi cervenymi vlasmi a rozkami:o)
som desne strasna _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 8:18 pm Předmět: |
|
|
lucynqa: líbí se mi, když si někdo umí dělat legraci ze sebe _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 9:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 2:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|