|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 4:06 pm Předmět: |
|
|
Dostal jsem svou první pokutu a proto musím zítra na policajty. No není to super? _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | Dostal jsem svou první pokutu a proto musím zítra na policajty. No není to super? |
´
Je to skvělé! Jistě tě neskutečně zmlátí, zavřou tě do cely a na Štědrý den dostaneš hrachovou kaši s párkem
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt prosinec 18, 2008 4:36 pm Předmět: |
|
|
Jojo už se taky moc těším ( (:
Ne a teď vážně. Mám to nafocené a snad i ten neblbější úředník pochopí, že jinak to nešlo (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 2:15 pm Předmět: |
|
|
Mel jsem stesti na peknou a prijemnou slecnu/pani. Dostal jsem slevu a bylo to jen za petikilo (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Mel jsem stesti na peknou a prijemnou slecnu/pani. Dostal jsem slevu a bylo to jen za petikilo (: |
Škoda..právě jsi přišel o hrachovou kaši s párkem
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 7:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 8:09 pm Předmět: |
|
|
Boze kriste ... dneska sem mel v Burger Kingu v praze .. Triple Whoppera ... orgasmus, naprostej orgasmus ...  McDonald muze jit klidne do prdele ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
kde ze to je? Zitra se tam stavim he
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 8:26 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | kde ze to je? Zitra se tam stavim he |
Metropole Zličín .... jak jsou multikina, tak před pokladnama. Vedle máš McD i KFC, tak si můžeš udělat srovnávací ochutnávkový trojboj:-))))). Pokud se tam tedy procpeš, protože jet tam autem je teď o nervy, a lidí milion...lepší metrem....Béčkem na konečnou. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
x3I2x35

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 8:33 pm Předmět: |
|
|
Cizo:
My sme se tam stavili po ceste s mladou ... a budu to tam brat znova v nedelu
Zaparkovali sme v pohode, akorat bylo tezky se tam dostat ... strasnej provoz...
Mlada mela ten big king a to bylo chutove naprosto neskutecne vyborny ...  ... ale triple whopper je bez konkurence ... hlavne to maso chutna fakt jak z grilu stazeny ... bomba naprosto.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2008 8:34 pm Předmět: |
|
|
jezismarjaaaaa! vzdyt je v tom rajceeee!
holt whoper asi nikdy neochutam _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|