Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Triton

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KAKAč napsal:
Petey napsal:
Uz si to videl u nejakej inej velmoci? Je to o hovne

veď o tom som písal v prvom príspevku. Radar nebude, rusi si znížia jadrový arzenál /iba "papierovo"/ a každý bude spokojný, obama bude mať preferencie naviac, akurát že skutkový stav bude taký ako teraz...

edit: obyčajné divadielko[/b] pre hlúpych ľudí...

Děkuji
Pokud ono jaderné odzbrojení proběhne stejně jako v 80tých letech, tak rozhodně papírové nebude. A i kdyby bylo, tak pro mě je hlavní, že tu nebude radar.
Freimen

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udělal jsem poslední zkoušku z Gynekologie za A, jupí
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

už je z tebe kundoznalec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pecina

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frei jaký máš vlastně zaměření na VŠ, sem si myslel že něco s výživou.
Freimen

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, jsem dietolog, ale na magistrovi máme všmožné lékařské předměty, abychom mohli mít Mgr. z lékařské (tzn. letos jsme měli třeba ještě Chirurgii I, Vnitřní lékařství, Dermatologii...příští semestr dokonce máme neurologii atd.)
Zacharo

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Studuji na MUNI Práva... minulý semestr jsem udělal zkoušku ze sociologie, před dvěmi týdny z ekonomie, v pondělí mne čeká management a další semestr psychologie. A můžu říct rovnou, že bych třeba takovou sociologii za gynekologii vyměnil ( (:
Poman

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Gratuluju Já ji budu mít už od tohodle semestru:)
mandor

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Studuji na MUNI Práva... minulý semestr jsem udělal zkoušku ze sociologie, před dvěmi týdny z ekonomie, v pondělí mne čeká management a další semestr psychologie. A můžu říct rovnou, že bych třeba takovou sociologii za gynekologii vyměnil ( (:

No tak Urbanová je holt poklad , Palatovou a Tomáškovou komentovat nebudem, že Sabalovič tě určitě zaujal. A věř, že management opíšes, stejně jako ti před tebou i po tobě. (Já se to učil, ale stejně jsem musel na zkoušce zalistovat). No a na psychologii ti stačí 4 dny na A. (Vlastní zkušenost). Těš se na proces...to je jiná kávička...
Zacharo

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, zdravím kolegu (:

Já opsal sociologii u Urbanky, ty řeči se nedaly číst... zato management je docela zajímavý a vypadá užitečně. Ale co jsem slyšel od lidí, tak tohle zkouškové je opisování u managementu hodně složité, max nějaký drobný taháček.

btw - Sabol je lofas, ještě teď opravuje listopadové seminárky...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/clanek/160329-vitejte-v-nazorovem-foru-serveru-novinky-cz.html

Tohle je naprosta bomba ... ja kdyz si ctu tedka ty reakce, tech kokotu co tam prispivaji pod kazdy clanek s politickyma zvastama ... jak sou nasrani .. to je proste krasa :)
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
http://www.novinky.cz/clanek/160329-vitejte-v-nazorovem-foru-serveru-novinky-cz.html

Tohle je naprosta bomba ... ja kdyz si ctu tedka ty reakce, tech kokotu co tam prispivaji pod kazdy clanek s politickyma zvastama ... jak sou nasrani .. to je proste krasa :)

Diky tyhle registraci zmizi i spousty zabavnejch komentaru. Kdyz clovek prolistoval ty politicky spamery, tak tam byli k nalezeni perly

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
mandor

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Hehe, zdravím kolegu (:

Já opsal sociologii u Urbanky, ty řeči se nedaly číst... zato management je docela zajímavý a vypadá užitečně. Ale co jsem slyšel od lidí, tak tohle zkouškové je opisování u managementu hodně složité, max nějaký drobný taháček.

btw - Sabol je lofas, ještě teď opravuje listopadové seminárky...

Sabol je KING http://www.superbeat.cz/fotky/5591-nuck-chorris-gang-stara-pekarna-brno-2-4/strana-2/fotka-78097-nuck-chorris-gang.html
Tak ať se daří. Kdybys měl zájem o učebnice či vypracované otázky tak PM nějak se dohodnem . Du se šrotit pracko a duševko
YUD

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:

Já bych se ani nedivil, kdyby tam ta gynekologie byla. Při té logice s jakou sestavovali studijní plán...
Robb

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem byl poprvý na kuželkách: 5 striků, 2 air striky (koule mi vyklouzla o něco později a letěla obloukem ke kuželkám ), a nespočetně žlábků
ruhl

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2009 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem měl poslední plavání.
136 bazénů = 3,4km / 85minut

Velká spokojenost

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: