|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 4:04 pm Předmět: |
|
|
Udělal jsem poslední zkoušku z Gynekologie za A, jupí
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | Udělal jsem poslední zkoušku z Gynekologie za A, jupí |
už je z tebe kundoznalec
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 4:45 pm Předmět: |
|
|
Frei jaký máš vlastně zaměření na VŠ, sem si myslel že něco s výživou. _________________ Dobrá posilovna nemá nic do činění s tím, jak hezké posilovací stroje tam jsou.
Nebo jestli mají bazén nebo klimatizaci. Dobrá posilovna smrdí směsí lidského potu a nabízí svým zákazníkům box s magnéziem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 4:48 pm Předmět: |
|
|
Jj, jsem dietolog, ale na magistrovi máme všmožné lékařské předměty, abychom mohli mít Mgr. z lékařské (tzn. letos jsme měli třeba ještě Chirurgii I, Vnitřní lékařství, Dermatologii...příští semestr dokonce máme neurologii atd.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
Studuji na MUNI Práva... minulý semestr jsem udělal zkoušku ze sociologie, před dvěmi týdny z ekonomie, v pondělí mne čeká management a další semestr psychologie. A můžu říct rovnou, že bych třeba takovou sociologii za gynekologii vyměnil ( (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 5:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Studuji na MUNI Práva... minulý semestr jsem udělal zkoušku ze sociologie, před dvěmi týdny z ekonomie, v pondělí mne čeká management a další semestr psychologie. A můžu říct rovnou, že bych třeba takovou sociologii za gynekologii vyměnil ( (: |
No tak Urbanová je holt poklad , Palatovou a Tomáškovou komentovat nebudem, že Sabalovič tě určitě zaujal. A věř, že management opíšes, stejně jako ti před tebou i po tobě. (Já se to učil, ale stejně jsem musel na zkoušce zalistovat). No a na psychologii ti stačí 4 dny na A. (Vlastní zkušenost). Těš se na proces...to je jiná kávička...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
Hehe, zdravím kolegu (:
Já opsal sociologii u Urbanky, ty řeči se nedaly číst... zato management je docela zajímavý a vypadá užitečně. Ale co jsem slyšel od lidí, tak tohle zkouškové je opisování u managementu hodně složité, max nějaký drobný taháček.
btw - Sabol je lofas, ještě teď opravuje listopadové seminárky... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | http://www.novinky.cz/clanek/160329-vitejte-v-nazorovem-foru-serveru-novinky-cz.html
Tohle je naprosta bomba ... ja kdyz si ctu tedka ty reakce, tech kokotu co tam prispivaji pod kazdy clanek s politickyma zvastama ... jak sou nasrani .. to je proste krasa :) |
Diky tyhle registraci zmizi i spousty zabavnejch komentaru. Kdyz clovek prolistoval ty politicky spamery, tak tam byli k nalezeni perly
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá únor 06, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Studuji na MUNI Práva... minulý semestr jsem udělal zkoušku ze sociologie, před dvěmi týdny z ekonomie, v pondělí mne čeká management a další semestr psychologie. A můžu říct rovnou, že bych třeba takovou sociologii za gynekologii vyměnil ( (: |
Já bych se ani nedivil, kdyby tam ta gynekologie byla. Při té logice s jakou sestavovali studijní plán...
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: ne únor 08, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem měl poslední plavání.
136 bazénů = 3,4km / 85minut
Velká spokojenost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|