Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 269, 270, 271 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
maria

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan napsal:
Před chvilkou jsem koupil kuřecí prsní řízek (vodňanské kuře) za 57,45 Kč/Kg , 50% sleva zítřejší trvanlivost (18.3.)... (Billa, Kounicova 966/67a, Brno-Veveří)
dobrú chuť
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan napsal:
Před chvilkou jsem koupil kuřecí prsní řízek (vodňanské kuře) za 57,45 Kč/Kg , 50% sleva zítřejší trvanlivost (18.3.)... (Billa, Kounicova 966/67a, Brno-Veveří)

Před chvílí jsem si vzal 4kg za 0kč .
caladan

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
caladan napsal:
dobrú chuť

Proč tak vesele?:-) Bylo snad ve zprávách něco o nuceném výseku kuřat ve Vodňanech z důvodu ptačí chřipky?:-)
malá černá bestie

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
malá černá bestie napsal:
tak mám dalšího soukromýho psychopata v pořadí čtvrtej..pomalu to začíná být nuda

Ronnie to s těma profilama uživatelů myslel dobře,jen někdo to špatně chápe

se bojim domyslet co chodí slečnám co tam maj "beach" fotky v plavkách .
Diana

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
tak mám dalšího soukromýho psychopata v pořadí čtvrtej..pomalu to začíná být nuda

Zkusím hádat... nabídky k sňatku?
malá černá bestie

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Phenomenom napsal:

Zkusím hádat... nabídky k sňatku?
¨

no od "S" to bude:o)))
Michael Müller

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 2:21 pm    Předmět: Nabídka. Odpovědět s citátem

Nic si z toho nedělejte, až budete starší, budete vzpomínat........................
Dome-V

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 2:29 pm    Předmět: Re: Nabídka. Odpovědět s citátem

Dnes rano,ako som cakal na prechode na zelenu, sa vyrutila starenka (na cervenu) prebehla,ani sa nenadzala a hned ju policajt zastavil,zacaj ju zjeba*at ... . a Chudak starenka o palicke zdvihla palicu ... a slusne ho napadla .Jedinym stastim policajta bolo ze , jeho kolega ju zadrzal .. noo poprdeli bolo
Diana

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 2:31 pm    Předmět: Re: Nabídka. Odpovědět s citátem

Michael Müller napsal:
Nic si z toho nedělejte, až budete starší, budete vzpomínat........................

Já už vzpomínám teď. Co to znamená?
Michael Müller

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 2:52 pm    Předmět: Nabídka. Odpovědět s citátem

No, budete s manželem doma u televize vzpomínat, kolik jste měla nabídek k snatku, to další mu už neřeknete, prostě taková důchodová idyla. Je to daleko, že?
Diana

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 3:08 pm    Předmět: Re: Nabídka. Odpovědět s citátem

Michael Müller napsal:
No, budete s manželem doma u televize vzpomínat, kolik jste měla nabídek k snatku, to další mu už neřeknete, prostě taková důchodová idyla. Je to daleko, že?

U nás se ( nejlépe u oběda ) vzpomíná, co bylo dobrého předchozí den k večeři.
Michael Müller

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 3:39 pm    Předmět: Pochlubte.... Odpovědět s citátem

Já jsem Vás chtěl jenom trochu utěšit, abyste si nabídky nebrala moc k srdci. Je to nevýhoda internetu. Se synem tyhle mistry obecně nazýváme internetoví bojovníci, ty projevy co popisujete jsou ještě z toho lepšího soudku. Když pak náhodou někdy někde dojde na reálný svět, je z toho případ pro psychiatra nebo totální fiasko. Ale to je realita virtuálního světa.
Diana

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 4:31 pm    Předmět: Re: Pochlubte.... Odpovědět s citátem

Michael Müller napsal:
Já jsem Vás chtěl jenom trochu utěšit, abyste si nabídky nebrala moc k srdci. Je to nevýhoda internetu. Se synem tyhle mistry obecně nazýváme internetoví bojovníci, ty projevy co popisujete jsou ještě z toho lepšího soudku. Když pak náhodou někdy někde dojde na reálný svět, je z toho případ pro psychiatra nebo totální fiasko. Ale to je realita virtuálního světa.

Vzpomněla jsme si na jednu známou, kterou nějaký cizí muž slovně napadal v přeplněném metru. Tiše, aby to nikdo neslyšel jí strašlivě sprostě nadával a zjevně mu to dělalo velice dobře. Ovšem postižená nelenila a na celý vagón zařvala : " To nevadí pane, že ho máte malého"
Michael Müller

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 4:46 pm    Předmět: Pochlubte.... Odpovědět s citátem

Jo, ta paní má můj obdiv, to je poklona ode mne. Zkuste na ně vymyslet něco podobného, mějte se.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 6:44 pm    Předmět: Re: Pochlubte.... Odpovědět s citátem

Že už jsem zpátky z práce, to mi udělalo za posledních 7 dnů největší radost

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 269, 270, 271 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: