|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Weisser

|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: út březen 17, 2009 1:35 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | caladan napsal: | | Před chvilkou jsem koupil kuřecí prsní řízek (vodňanské kuře) za 57,45 Kč/Kg , 50% sleva zítřejší trvanlivost (18.3.)... (Billa, Kounicova 966/67a, Brno-Veveří) | dobrú chuť |
Proč tak vesele?:-) Bylo snad ve zprávách něco o nuceném výseku kuřat ve Vodňanech z důvodu ptačí chřipky?:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út březen 17, 2009 1:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út březen 17, 2009 2:12 pm Předmět: |
|
|
| malá černá bestie napsal: | | Phenomenom napsal: | | malá černá bestie napsal: | tak mám dalšího soukromýho psychopata v pořadí čtvrtej..pomalu to začíná být nuda |
Ronnie to s těma profilama uživatelů myslel dobře,jen někdo to špatně chápe |
se bojim domyslet co chodí slečnám co tam maj "beach" fotky v plavkách . |
Zkusím hádat... nabídky k sňatku?
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út březen 17, 2009 2:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: út březen 17, 2009 2:21 pm Předmět: Nabídka. |
|
|
Nic si z toho nedělejte, až budete starší, budete vzpomínat........................ _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: út březen 17, 2009 2:29 pm Předmět: Re: Nabídka. |
|
|
Dnes rano,ako som cakal na prechode na zelenu, sa vyrutila starenka (na cervenu) prebehla,ani sa nenadzala a hned ju policajt zastavil,zacaj ju zjeba*at ... . a Chudak starenka o palicke zdvihla palicu ... a slusne ho napadla  .Jedinym stastim policajta bolo ze , jeho kolega ju zadrzal  .. noo poprdeli bolo _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út březen 17, 2009 2:31 pm Předmět: Re: Nabídka. |
|
|
| Michael Müller napsal: | | Nic si z toho nedělejte, až budete starší, budete vzpomínat........................ |
Já už vzpomínám teď. Co to znamená?
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: út březen 17, 2009 2:52 pm Předmět: Nabídka. |
|
|
No, budete s manželem doma u televize vzpomínat, kolik jste měla nabídek k snatku, to další mu už neřeknete, prostě taková důchodová idyla. Je to daleko, že? _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út březen 17, 2009 3:08 pm Předmět: Re: Nabídka. |
|
|
| Michael Müller napsal: | | No, budete s manželem doma u televize vzpomínat, kolik jste měla nabídek k snatku, to další mu už neřeknete, prostě taková důchodová idyla. Je to daleko, že? |
U nás se ( nejlépe u oběda ) vzpomíná, co bylo dobrého předchozí den k večeři.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: út březen 17, 2009 3:39 pm Předmět: Pochlubte.... |
|
|
Já jsem Vás chtěl jenom trochu utěšit, abyste si nabídky nebrala moc k srdci. Je to nevýhoda internetu. Se synem tyhle mistry obecně nazýváme internetoví bojovníci, ty projevy co popisujete jsou ještě z toho lepšího soudku. Když pak náhodou někdy někde dojde na reálný svět, je z toho případ pro psychiatra nebo totální fiasko. Ale to je realita virtuálního světa. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út březen 17, 2009 4:31 pm Předmět: Re: Pochlubte.... |
|
|
| Michael Müller napsal: | | Já jsem Vás chtěl jenom trochu utěšit, abyste si nabídky nebrala moc k srdci. Je to nevýhoda internetu. Se synem tyhle mistry obecně nazýváme internetoví bojovníci, ty projevy co popisujete jsou ještě z toho lepšího soudku. Když pak náhodou někdy někde dojde na reálný svět, je z toho případ pro psychiatra nebo totální fiasko. Ale to je realita virtuálního světa. |
Vzpomněla jsme si na jednu známou, kterou nějaký cizí muž slovně napadal v přeplněném metru. Tiše, aby to nikdo neslyšel jí strašlivě sprostě nadával a zjevně mu to dělalo velice dobře. Ovšem postižená nelenila a na celý vagón zařvala : " To nevadí pane, že ho máte malého"
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: út březen 17, 2009 4:46 pm Předmět: Pochlubte.... |
|
|
Jo, ta paní má můj obdiv, to je poklona ode mne. Zkuste na ně vymyslet něco podobného, mějte se. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 17, 2009 6:44 pm Předmět: Re: Pochlubte.... |
|
|
Že už jsem zpátky z práce, to mi udělalo za posledních 7 dnů největší radost _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|