Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taurin sam o sebe je stimulant,ale v kombinacii s alkoholom je vraj musim sa spytat nejakeho chemika
Mathaus

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz neco na povzbuzeni, tak 2 redbuly hned poranu. A nebo 30 minut na kole do prace v desti. To probere vic nez cokoliv jineho
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo me to vysvetlovany, ale pamatuju si hovno ...
Jenom neco takovyho, jakoze taurin a alkohol by se proste nemeli michat dohromady, s tim ze to ma neco spolecnyho s hladinou cukru v krvi...
ChickenEater

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
jo no vím,že se píše na každé plechovce nemíchat s chlastem,ale může mi někdo vysvětlit proč?!
třeba křídla (vodka,red bull)mi příjde mnohem lepší než samotná vodka..a mohl bych pokračovat....

po kofeinu a taurinu je clovek čilejsi, takze toho chlastu do sebe dostanes vic, pozdeji ti dojde,ze jsi to prehnal a je ti vic blbe az druhej den.. dalsi problem je ve zpomaleni odbouravani alkoholu v jatrech (telo se navic musi zabyvat odbouravanim kofeinu..) takze ti je blbe delsi dobu,.. dalsi problem bude asi ve zvyseni krevniho tlaku, ve vetsi zatezi na srdce a v dehydrataci, protoze kofein, stejne jako alkohol pusobi dost diureticky
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no okey takže sem to pochopil tak,že energeták je vynikající věc třebas při sportu,ale v kombinaci s jinými opjnými látkami drogy,chlast tělo pomáhá dostat do větších sraček=větší riziko kolapsu organizmu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tedka mě napadlo,že mnohem rozumnější bude si koupit pár ruliček hroznovýho cukru a cumlat vprůběhu večera:-)
Bara

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
Odvykl jsem si i když si myslím,že je to spíš v mozku než v čaji a závislost na kafi se přeceňuje

To mas pravdu. Je to zajimave ale nedovedu si predstavit, ze vylezu z postele a nedam si kafe i kdyz uz davno vim, ze ty povzbuzujici ucinky jsou davno pryc. Ty jsou vzdy jen kdyz si na nej telo odvykne a pak ho znovu zacnu brat

O tom gun powderu jsi nedavno nekde psal, ale nikde sem ho nevidel.
Kazdopadne najdu a zkusim kdyz rikas ze je tak dobrej.

Když bys byl v Brně v Olympii,tak dole pod schodama je obchod s čajema a mají váženej Gun Powder za babku a super kvalita Koupím kilovej pytel a mám na čas pokoj.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peca

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gun powder je hodne dobrej,ale opatrne staci toho dat fakt malo,jednou jsem dal kamosovi trosku silnejsi a jeste nez stihl dopit posledni dousek,tak valil na hajzl a docela se pokosil
Loolan

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
Black Dragon napsal:
Dej si 2 Kamikaze, tak 5 kofol, 3 maly coca coly ... a ver mi ze neusnes ani kdyby ses posral :)

já ti věřím,ale někde sem slyšel četl?že kofein ve velkých dávkách naopak utlumuje..možná to bylo něco jinýho něž kofein..rád bych znal i tohle odpověd:-)

všechny stimulanty ve velkých dávkách utlumují (záleží ovšem taky na tom, co je pro koho "velká dávka"; tady je to vysoce individuální)
Mára

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

minulý týden písemné za 3, dnes praktické za 4... a příští týden tipuji ústí za 5. Takhle se mi vede... jo, a někdo mi ukradl moje předražené sluneční brýle. Achjo.

Ještě, že mám to zdraví a můžu trénovat a vede se v tomto směru atd., z toho mám z celého dne the best radost.
babovka

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Draper"][quote]Zkus to nahradit zeleným čajem a jde to hned[/quote]

Nevim nevim...mozna sem jeste nenasel ten pravy caj, ale nad dobre uvarenou kavu s mlekem nic nema (pro me osobne)[/quote]

to je nalej/vylej, zelený čaj je stejně silný zdroj kofeinu (a china gunpowder ještě mnohem silnější), spíš zkus to kafe bez kofeinu. Piju teď bio decaf a chuťově je fajn... Ale ty seš zatížený na tu jihlavanku co:-)
ale ty jsi masochista, takže si to kafe zkus prostě úplně zakázat...
lucy

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
lucy napsal:
Draper napsal:
citace:
vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat.

To je mne jasny neboj. Ja uz to ani tak neberu kvuli povzbuzeni, jen je tezke si na kafe odvyknout. Kafe s mlikem je jedina moje radost mezi jidly :-) Mozna tedy zkusim bezkofeinove ale nejak sem jeste nenasel to prave.

to znam, kafe taky nedokazu odbourat, proste to nejde

Zkus to nahradit zeleným čajem a jde to hned

zeleny caj mam moc rada a piju ho hodne casto, ale kavicka je kavicka
Bara

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Draper napsal:
citace:
Zkus to nahradit zeleným čajem a jde to hned

Nevim nevim...mozna sem jeste nenasel ten pravy caj, ale nad dobre uvarenou kavu s mlekem nic nema (pro me osobne)

to je nalej/vylej, zelený čaj je stejně silný zdroj kofeinu (a china gunpowder ještě mnohem silnější), spíš zkus to kafe bez kofeinu. Piju teď bio decaf a chuťově je fajn... Ale ty seš zatížený na tu jihlavanku co:-)

Já myslím,že tam je tein,ne?Ale silnej je a když se dá víc jak lžička a člověk to nechá delší dobu louhovat ,tak to táhne dásně jak pes.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
matejkorvin

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

Já myslím,že tam je tein,ne?

tein=kofein
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2007 5:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ale ty seš zatížený na tu jihlavanku co:-)

Uz ne uz sem povysil na Tchibo gold, Jihlavanku sem pil hlavne jako povzbuzovak, tam neslo o chut kavy ale o kofein a jelikoz to bylo silny, tak by to bylo hnusny i kdyby to byla jakakoliv kava :)

Dneska se tedy kouknu po necem bezkofeinovem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: