|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt červen 14, 2007 7:15 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | no ja nemam rád kafe na sucho, a když tak bílý a k tomu tatranku |
ja taky ne, jedine s mlekem a jeste lepe z automatu (tedy alespon z toho ktery mame v praci, tam je kafe uplne exklusivni) a s poradnou penou . Jen kdyz sem ho pil kvuli povzbuzeni tak nasucho bez niceho
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červen 14, 2007 7:52 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | SCHWACA napsal: | no ja nemam rád kafe na sucho, a když tak bílý a k tomu tatranku |
ja taky ne, jedine s mlekem a jeste lepe z automatu (tedy alespon z toho ktery mame v praci, tam je kafe uplne exklusivni) a s poradnou penou . Jen kdyz sem ho pil kvuli povzbuzeni tak nasucho bez niceho |
No počkej Drapere,ale jestli ti chutná to z automatu,tak tam prakticky kofein nebývá,tak se tím nemusíš vzrušovat a můžeš to pít v klidu To vidělo kafe jen z vlaku na fotce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 14, 2007 8:17 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Draper napsal: | | SCHWACA napsal: | no ja nemam rád kafe na sucho, a když tak bílý a k tomu tatranku |
ja taky ne, jedine s mlekem a jeste lepe z automatu (tedy alespon z toho ktery mame v praci, tam je kafe uplne exklusivni) a s poradnou penou . Jen kdyz sem ho pil kvuli povzbuzeni tak nasucho bez niceho |
No počkej Drapere,ale jestli ti chutná to z automatu,tak tam prakticky kofein nebývá,tak se tím nemusíš vzrušovat a můžeš to pít v klidu To vidělo kafe jen z vlaku na fotce. |
Opravdu? No to by mne tesilo :) Ja kafe totiz piju jen max do 14. hodiny, pak uz radeji ne, jinak bych mel zrejme bezesnou noc a tak zvlast v druhe polovine smeny, kdy se nudim a sem otravenej jeste vic nez v te prvni bych pil jedno za druhym....
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 8:19 am Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | Draper napsal: | | citace: | | vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat. |
To je mne jasny neboj. Ja uz to ani tak neberu kvuli povzbuzeni, jen je tezke si na kafe odvyknout. Kafe s mlikem je jedina moje radost mezi jidly :-) Mozna tedy zkusim bezkofeinove ale nejak sem jeste nenasel to prave. |
to znam, kafe taky nedokazu odbourat, proste to nejde |
to jsem si taky myslela :o) dřív jsem si vařila kávu do takových těch tupláků, žádný hrnečky prťavý a že jich do mě někdy spadlo i 6-7 denně .
Ale zkusila jsem pít zelený čaj ...týden krize a pak pohoda.....ted si dám tak 4 kávy týdně jen před treningem nebo když jdu někdy posedět.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červen 14, 2007 8:22 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Bara napsal: | | Draper napsal: | | SCHWACA napsal: | no ja nemam rád kafe na sucho, a když tak bílý a k tomu tatranku |
No počkej Drapere,ale jestli ti chutná to z automatu,tak tam prakticky kofein nebývá,tak se tím nemusíš vzrušovat a můžeš to pít v klidu To vidělo kafe jen z vlaku na fotce. |
Opravdu? No to by mne tesilo :) Ja kafe totiz piju jen max do 14. hodiny, pak uz radeji ne, jinak bych mel zrejme bezesnou noc a tak zvlast v druhe polovine smeny, kdy se nudim a sem otravenej jeste vic nez v te prvni bych pil jedno za druhym.... |
Tohle můžeš pít v pohodě,protože podle zákona se automat na veřejných místech nesmí vybavit kofeinovou kávou,protože je volně přístupný i dětem a to by nešlo uhlídat.Základ je instantní směs,která má do kafe fakt daleko,ale perfektně imituje chuť.Navíc mléko to ještě zjemní a neutralizuje,takže nevidím problém to tak pít i ve větším
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červen 14, 2007 8:24 am Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | lucy napsal: | | Draper napsal: | | citace: | | vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat. |
To je mne jasny neboj. Ja uz to ani tak neberu kvuli povzbuzeni, jen je tezke si na kafe odvyknout. Kafe s mlikem je jedina moje radost mezi jidly :-) Mozna tedy zkusim bezkofeinove ale nejak sem jeste nenasel to prave. |
to jsem si taky myslela :o) dřív jsem si vařila kávu do takových těch tupláků, žádný hrnečky prťavý a že jich do mě někdy spadlo i 6-7 denně .
Ale zkusila jsem pít zelený čaj ...týden krize a pak pohoda.....ted si dám tak 4 kávy týdně jen před treningem nebo když jdu někdy posedět. |
Já piju kávu jen v přítomnosti krásné ženy Jsem melancholik
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červen 14, 2007 8:25 am Předmět: |
|
|
a ja kafe nepiju, je mi po nem blbe a kdyz jsem si ho jednou zkousel dat pred treninkem tak jsem ho vykrkaval jeste za pul dne _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 8:27 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | prcekja napsal: | | lucy napsal: | | Draper napsal: | | citace: | | vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat. |
Ale zkusila jsem pít zelený čaj ...týden krize a pak pohoda.....ted si dám tak 4 kávy týdně jen před treningem nebo když jdu někdy posedět. |
Já piju kávu jen v přítomnosti krásné ženy Jsem melancholik |
tak potom ještě záleží na tom kolik těch krásných žen denně potkáváš
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červen 14, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | Bara napsal: | | prcekja napsal: | | lucy napsal: | | Draper napsal: | | citace: | | vysaď úplně všechny stimulanty Drapere. čím víc jich bereš, tím míň působí. Časem se dostaneš do situace, kdy se ti nebude chtít spát ani přes den, i těžké dřepy zvládneš bez jakékoliv dopomoci zvenčí. Tělo si zvykne a přestaneš tyhle blbiny potřebovat. |
Já piju kávu jen v přítomnosti krásné ženy Jsem melancholik |
tak potom ještě záleží na tom kolik těch krásných žen denně potkáváš |
Moc ne,ale stejně piju jen s jednou,protože jsem věrnej jako Goro
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: čt červen 14, 2007 10:06 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Tohle můžeš pít v pohodě,protože podle zákona se automat na veřejných místech nesmí vybavit kofeinovou kávou,protože je volně přístupný i dětem a to by nešlo uhlídat.Základ je instantní směs,která má do kafe fakt daleko,ale perfektně imituje chuť.Navíc mléko to ještě zjemní a neutralizuje,takže nevidím problém to tak pít i ve větším |
Teda, tak tohle jsem nevedela. Ale je fakt ze kafe z automatu jsem nikdy nepila jinak nez jako placebo.. kdyz jsem unavena - kafe, kdyz ne - cokolada.
Ale ty automaty co maj firmy v praci jsou snad vyjimka. Jednou jsem byla na brigade kde meli v kuchynce automat, kam si proste nasypali vlastni kafe nebo cokoladu, a sami vedeli jaky kafe kde maji. Navic tam cokolada stala 2kc a kafe 5 :) pila jsem to tam porad, a chutnalo to jinak nez v beznych automatech. Tam bych rekla ze kofein bude.
A Draper psal ze to ma v praci ten automat ne? _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 10:18 am Předmět: |
|
|
Já bych se skoro hádal. Trochu jsem po tom pátral, a narazil jsem na to, že hygiena nedovoluje provoz automatů od coca-coly i automatů na kávu ve školách, právě kvůli kofeinu. Ale že by celoplošně automaty neobsahovaly kávu s kofeinem se mi nechce věřit. Troufnu si říct, že dvacet minut po požití bezpečně poznám regular od decaff.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červen 14, 2007 11:07 am Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | Já bych se skoro hádal. Trochu jsem po tom pátral, a narazil jsem na to, že hygiena nedovoluje provoz automatů od coca-coly i automatů na kávu ve školách, právě kvůli kofeinu. Ale že by celoplošně automaty neobsahovaly kávu s kofeinem se mi nechce věřit. Troufnu si říct, že dvacet minut po požití bezpečně poznám regular od decaff. |
Určitě tam je nějaká tolerance nebo jsou vyjímky,ale pronajmul jsem si pár automatů do svých kanclů a teď mi lítají jako blbci měnit náplně přes půl republiky,protože tohle nesmíš a tohle taky ne atd.. Nějakej kofein tam bude vždy a to neva ani dětem,ale srovnal bych to tak se slabší kofolou.Turek v silné verzi má cca 100 mg kofeinu a to bys musel v automatu vypít kýbl espresa
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červen 14, 2007 11:07 am Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | tendle Goro?
|
Jo jo,tenhle Goro
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|