Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
MAST3R napsal:
BUFU napsal:
honda20 napsal:
Omluva za OT , ale mne tyhle reklamní lezdoprdelesračky vždy odradí...takže bych nekoupil...

Ono to sice 40 lidí z fora odradí, ale další 500 si řekne "to je super, když mu potom narostly takový mega svaly". Lidi to neznaj. Neví o co jde. Hlavně když potom budou jako Peta...
Ale však dyt je to jedno.

Bufák to má už určitě doma co?

Bufákovi dneska ráno došel výbornej protein Smartlabs Tasty nečteš, nevíš

Dobrej, dobrej?Zrovna si chci taky obědnat pár kilo
_Lundgren

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomane, z maliny nebo jahody se přímo utlučeš
BUFU

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman : jak říká kolega.... Fakt mnamka, zrovna si tu popíjím 30g Tasty malina a jednu lžíci glukopuru v 0,5l vody a je to výborný (je to i se zrníčkama, ale ty vůbec nepřekáží). Mě stejně ale nejvíc potěšila ta rozpustnost. To není jak sušenkovej Matrix, kterej zasviní celou sklenici těma drobkama... (kdo ho měli ví o čem mluvím)
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
Pomane, z maliny nebo jahody se přímo utlučeš

Mam oba a az na to ze tam musim rvat sladidla, aby to vyhovovalo mojim chutovym bunkam, tak jsou vyborne. Mam take chow cokolada a oriskova cokolada a podobne jako tasty, pro 99% lidi dostatecne sladke, pro me bohuzel malo,ale beru je a brat budu i nadale
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anaboliconline napsal:
No to by me zajimalo, v cem je 60% whey koncentrat tak vyjimecnej... Skoda, ze Brezna nedava po treninku isolat nebo hydrolyzat, to by byl urcite jeste extremnejsi narust svalu.

citace:
No to by me zajimalo, v cem je 60% whey koncentrat tak vyjimecnej.

v nicem......je uplne stejnej jako vsechny whey 60-tky a kdybys daval izolat,tak ten rozdil na sobe stejne nepoznas..
Pokud by reklama byla lepe napsana a prolozena s fotodokumentaci z CA..tak potom..mozna by to upoutalo a vice lidi si to koupilo,ale takhle to u vetsiny vzbuzuje jen usmev na tvari..protoze ty hlasky sou fakt k smichu...
Scierx

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jupíí, dnes jsem konečně po každotýdenním vyplňování ronnieho soutěže něco vyhrál

(btw. nevite někdo, jak se dozví, kam mi to maji poslat? )
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scierx napsal:
jupíí, dnes jsem konečně po každotýdenním vyplňování ronnieho soutěže něco vyhrál

tim si nelam hlavu, ja ti to zaridim
BUFU

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scierx napsal:

přijde ti mail a ty jim to tam napíšeš
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:

Pokud by reklama byla lepe napsana a prolozena s fotodokumentaci z CA..tak potom.. mozna by to upoutalo a vice lidi si to koupilo ,ale takhle to u vetsiny vzbuzuje jen usmev na tvari..protoze ty hlasky sou fakt k smichu...

V tomhle nemáš pravdu, na decentně psaná PRka zákazníci reagují podstatně méně jak na styl, jaký používá Extrifit. Ten se ve skladu pozná během několika desítek minut po publikování každého článku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MAST3R

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scierx napsal:

Taky chci něco vyhrát.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Iron.Pumping napsal:

Pokud by reklama byla lepe napsana a prolozena s fotodokumentaci z CA..tak potom.. mozna by to upoutalo a vice lidi si to koupilo ,ale takhle to u vetsiny vzbuzuje jen usmev na tvari..protoze ty hlasky sou fakt k smichu...

V tomhle nemáš pravdu, na decentně psaná PRka zákazníci reagují podstatně méně jak na styl, jaký používá Extrifit. Ten se ve skladu pozná během několika desítek minut po publikování každého článku.

myslim,ze po kazdem PR clanku se zvedne poptavka..a nemusi to byt jen tahle konkretni znacka.Pokavad se firma zameri na sportujici jedince kolem 16-17 let,pak je opravdu jedno,co si tam kdo napise.Protoze mladi kluci vidi svuj idol na obale a nebo v reklame a koupi si kvuli tomu vse.Pokud je cilova skupina o neco starsi,rekneme kolem 25 let...je to s obsahem PR clanku ponekud horsi.Bud je to vyrobek,ktery zaujme cenou a nebo obsahem.Tezko vymyslet neco o syrovatkovem proteinu,kdyz uz to vsichni znaji a jednoslozkove proteiny
se stejnym procentualnim obsahem bilkovin se lisi minimalne.Na obaly asi taky uz neda kazdy.Ale urcite si ten konkretni vyrobek nikdo nekoupi kdyz je tam napsano.....pije to cela rodina..... atd. Produkt,ktery ma PR clanek prodat,musi byt prece v necem vyjimecny,ale tim,ze ho ''pije cela rodina''a dalsi hlasky tak ztraci na exkluzivite Muj nazor
Steroidboy

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2009 4:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Namontoval jsem konečne ten posr lustr.....
headlong23

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2009 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5 seriami som si v pondelok zlikvidoval bicepsy za 10 min, dnes ma bolia ako svina a neviem preco ale strasne ma to tesi.

Vobec, celkovo som dost zmenil trening pred 3 tyzdnami a pripada mi ako by som trenoval efektivnejsie.

Ale tiez je dost mozne ze je to len moj pocit...
e4
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2009 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potesilo me, ze sem se konecne po nekolika dnech udobril s pritelkyni

Menstruace je zlo
mathas

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2009 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e4 napsal:
Potesilo me, ze sem se konecne po nekolika dnech udobril s pritelkyni

Menstruace je zlo

Monogamnost je zlo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: