|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út září 22, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Pavelcb napsal: | | Black Dragon napsal: | Ty zensky sou strasny kurvy |
ŽE TĚ HUBA NEBOLÍ..napiš kterou.. pravou , nebo levou . Ty a ženská Ti nikdo nesešere,že by tě nějaká chtěla! |
Obcas se takova blbka najde
I byvala prisla na to, ze sem osklivej a blbej ... ale po 9 mesicich, mozna prichod k bezpecnostnim slozkam byl posledni kapka .. Ale myslim, ze tobe to vysvetlovat nemusim |
ono je fakt nekdy lepsi si "jen"honit
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út září 22, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Black Dragon napsal: | | Pavelcb napsal: | | Black Dragon napsal: | Ty zensky sou strasny kurvy |
ŽE TĚ HUBA NEBOLÍ..napiš kterou.. pravou , nebo levou . Ty a ženská Ti nikdo nesešere,že by tě nějaká chtěla! |
Obcas se takova blbka najde
I byvala prisla na to, ze sem osklivej a blbej ... ale po 9 mesicich, mozna prichod k bezpecnostnim slozkam byl posledni kapka .. Ale myslim, ze tobe to vysvetlovat nemusim |
ono je fakt nekdy lepsi si "jen"honit |
na tohle jsou různý úhly pohledů
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út září 22, 2009 9:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út září 22, 2009 10:26 pm Předmět: |
|
|
Povedlo se me udelat si obrovsky hrbole na obouch holenich + na jedne centrimetrovou diru az ke kosti pri ukazce vybusne sily skokem snozmo z mista na 1,3 m zeleznou skrin ale na potreti vyskocil jupi _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út září 22, 2009 10:35 pm Předmět: |
|
|
hehe nojo.. v praci nuda a ja pohanenej egem delal machry jak dokazu skvele explodovat... ale nakonec sem ty bolistky uhral jeste na to, ze je to fporadku ze se jen zoceluju _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st září 23, 2009 4:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 24, 2009 12:53 am Předmět: |
|
|
Aha ... oni uz to tam konecne prodavaji
Ja mam prave z t-shocku ... respect my autoritah
btw. povedlo se mi zabehnout po zebrech, peti pivech a jegrovi ... cca. 5km asi za 30 minut _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 24, 2009 6:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: čt září 24, 2009 7:14 am Předmět: |
|
|
Hezky trika, skoda ze jen do 2XL : ( _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 24, 2009 7:19 am Předmět: |
|
|
Potřebuješ noční košili? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 24, 2009 8:14 am Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | | Hezky trika, skoda ze jen do 2XL : ( |
No já si kupuju trika většinou velikosti L...
Na teto strance, kterou postoval Poman, jsem si udělal také triko, v nejbližší době si ho koupím. Jde o to, že jsem si změřil velikosti trika doma co mám (L) a srovnal s jejich délkama výšky a šířky trika, a vychází mi u nich velikost "M" ..takže je šance že je to o velikost posunuté.
Každopádně super stránka... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 24, 2009 11:30 am Předmět: |
|
|
Dnes som si po dlhej dobe pozrel znovu Men in Black 1.A vsimol som si,ze ked Willovi Smithovi vymazavaju identitu,jedna z prvych veci co mu zrusi je permanentka do Gold`s gymu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|