|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi reloaded
|
Zaslal: pá září 25, 2009 2:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tucet

|
Zaslal: pá září 25, 2009 11:15 am Předmět: |
|
|
tak už mam 2 pozitivní komentáře na aukru :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: pá září 25, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
Mam radost z toho, ze se do me zamiloval uzivatel Peca, ktery svou lasku prokazal asi 30ti PM za poslednich 20min _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: pá září 25, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | Mam radost z toho, ze se do me zamiloval uzivatel Peca, ktery svou lasku prokazal asi 30ti PM za poslednich 20min |
co si vymyslis,tobe jsem nepsal nikdy,pamatuju,ale ze ty si me otravoval kdysi vlezdoprdelackyma kecama,nicmene promin s tebou konverzovat dale nebudu
a nezapomen si vymyslet dalsich 50 pm
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: pá září 25, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
[/img] _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: pá září 25, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
Ty ses opravdu zvlastni hipik. Hlavne mi zas nezapomen napsat jak bys me strasne zmlatil, a jak bych po jedny rane od tebe odletel 10metru. Demence. Zdar _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: pá září 25, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | |
je to falz aholo
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: pá září 25, 2009 9:17 pm Předmět: |
|
|
Ted uz si vzpominam. Patek vecer, prisel sem z treninku, sedl si k pocitaci a pomyslel ...tyjo, tak co budu delat dneska... uz vim, pujdu na RW a vymyslim si ze mi Peca napsal pres 90 PM. Mas pravdu, presne takhle to bylo.
Peco vec se ma tak, ze admin vidi do pm. Neni problem se nasledne zeptat ronnieho nebo bary, a zkontrolovat si, ze vsechny ty picoviny si mi opravdu poslal. S tim si asi nepocital.
Opravdu se mej, a nepis mi, ocenim to. _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: pá září 25, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
budu velice rad kdyz ti to nejaky admin potvrdi
ale ti maji dulezitejsi veci na praci nez hledat zpravy polozabanovanych uzivatelu fora
btw.
to ze admini vidi do pm si mozna nemel rikat
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: pá září 25, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|