|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 27, 2009 6:16 pm Předmět: |
|
|
Za chvíli tu jistě bude e4 revolutions _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po září 28, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
Videl sem dneska ve meste borce s kockou na voditku .. ruzovym voditku _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po září 28, 2009 10:45 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | Triton-chybíš mi |
ty tu snad taky dlouho nebudeš....
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: po září 28, 2009 10:47 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | Triton-chybíš mi |
jsi zly a ulhany clovek :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: po září 28, 2009 10:51 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Mattoni napsal: | Triton-chybíš mi |
ty tu snad taky dlouho nebudeš.... |
Ale fašounka si tu vydržujou.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: po září 28, 2009 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | supporter napsal: | | Mattoni napsal: | Triton-chybíš mi |
Ale fašounka si tu vydržujou. |
good night white pride
hele ja uz fasounky nevidel dva mesice, to je blaho .... zavidis?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: po září 28, 2009 11:03 pm Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | Mattoni napsal: | | supporter napsal: | | Mattoni napsal: | Triton-chybíš mi |
good night white pride
hele ja uz fasounky nevidel dva mesice, to je blaho .... zavidis? |
Mě by zajímalo co by dělal supporter kdyby sem začal psát nějakej žid...jestli by vzteky roztrhal všechny plakáty Hitlera co má na stěně,nebo tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: po září 28, 2009 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | yazi reloaded napsal: | | Mattoni napsal: | | supporter napsal: | | Mattoni napsal: | Triton-chybíš mi |
good night white pride
Mě by zajímalo co by dělal supporter kdyby sem začal psát nějakej žid...jestli by vzteky roztrhal všechny plakáty Hitlera co má na stěně,nebo tak. |
ty myslis, ze sem nepise zid nebo nekdo s zidovskyma korenama? nebo dokonce clovek tmave pleti? nebo prokrista pana homosexual? akorat takhle po netu se to blbe pozna, tak aby nebyl treba jednou supp zklamanej, ze si rozumel s nekym, koho ma vlastne nenavidet :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: po září 28, 2009 11:10 pm Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | Mattoni napsal: | | yazi reloaded napsal: | | Mattoni napsal: | | supporter napsal: | | Mattoni napsal: | Triton-chybíš mi |
good night white pride
Mě by zajímalo co by dělal supporter kdyby sem začal psát nějakej žid...jestli by vzteky roztrhal všechny plakáty Hitlera co má na stěně,nebo tak. |
ty myslis, ze sem nepise zid nebo nekdo s zidovskyma korenama? nebo dokonce clovek tmave pleti? nebo prokrista pana homosexual? akorat takhle po netu se to blbe pozna, tak aby nebyl treba jednou supp zklamanej, ze si rozumel s nekym, koho ma vlastne nenavidet :-) |
Jo to máš pravdu. To by byl smutnej příběh kdyby si tu rozuměl s někym, koho by v reálu pořádně zmlátil.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: po září 28, 2009 11:25 pm Předmět: |
|
|
to jako, ze dostanu ban? za co? Mattoni samozrejme ban dostane, protoze je zly clovek a lze a krade detem lizatka na piskovisti
jo a mohl bys mi odpovedet na moji jednoduchou otazku, ne? misto trapnyho mlzeni :-)
smetaku jeste zidy a homosexualy, lidi, kteri nosi dredy, kouri travu atd :D
Naposledy upravil yazi reloaded dne po září 28, 2009 11:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: po září 28, 2009 11:26 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Jedinej, s kým jsem si tady nerozumněl, byl e4 ...jak dopadl víme, že ano. Ale klidně si vytvářejte dál svoje teorie, dokud ještě můžete.... |
Věřím, že je vymyslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|