|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út září 29, 2009 3:21 am Předmět: |
|
|
e4 ma ban? tak tomu neverim. urcite se zachvili probudim a zjistim, ze to byl jen krasny sen  a pokud ne, tak se dnes vecer pujdu ozrat.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cz.petab
|
Zaslal: út září 29, 2009 7:22 am Předmět: |
|
|
Sorry, já jsem trošku pomalejší - může mi někdo říct pod jakým nickem Mattoni původně vystupoval? Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út září 29, 2009 7:50 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | e4 ma ban? tak tomu neverim. urcite se zachvili probudim a zjistim, ze to byl jen krasny sen a pokud ne, tak se dnes vecer pujdu ozrat.... |
jo ma ho a jeho druhy nick -Lundgren taky, ovšem otazka času s čím příjde příště tenhle schyzofrenik
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út září 29, 2009 7:51 am Předmět: |
|
|
| Domi napsal: | | ShawnRay napsal: | | Domi napsal: | | ...ze e4 dostal ban. |
hehe, za co ? |
Za to, že si dal SCHWACovo fotku do avataru. |
docela by mne zajímalo, jak tohle můžeš vědět, nikde se to veřejně nezmiňovalo ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: út září 29, 2009 7:55 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Domi napsal: | | ShawnRay napsal: | | Domi napsal: | | ...ze e4 dostal ban. |
hehe, za co ? |
Za to, že si dal SCHWACovo fotku do avataru. |
docela by mne zajímalo, jak tohle můžeš vědět, nikde se to veřejně nezmiňovalo ... |
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 29, 2009 8:05 am Předmět: |
|
|
Muze mne tedy nekdo vysvetlit, kdo je kdo a kdo ma za co ban? ted jsem nejak mimo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út září 29, 2009 8:07 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Muze mne tedy nekdo vysvetlit, kdo je kdo a kdo ma za co ban? ted jsem nejak mimo |
E4 = Domi = -Lundgren a ban ma za to ze si tu z lidi dela prdel a píše kraviny -
Není vyloučeno, že těch nicku má více. Poslední dobou tu zase o debily není nouze
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 29, 2009 8:10 am Předmět: |
|
|
| citace: | | E4 = Domi = -Lundgren |
??????????
ty 2 prvni nicky vim ze je to ta sama osoba.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: út září 29, 2009 8:11 am Předmět: |
|
|
Musle sem dlouze premyslet abych si vzpomnel na pass u tohodle acc.
Mimochodem mi porad nikdo nevysvetlil za co sem dostal ban z nicku Lungren nebo e4 reloaded... za to, ze sem mel schwacu v avataru ? To je jako jaky poruseni pravidel ?
Tu fotku sam zverejnil, plno lidi tady na foto arnolda, kevina, nevim koho, abany za to nemaj.
Ja ban prijimam s laskou a uvitam je, ale chci vedet za co byli, dekuji Schwaco
Tak to dopada kdyz moderator resi osobni veci, a nemoderuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út září 29, 2009 8:12 am Předmět: |
|
|
neplést _Lundgren a -Lundgren
ten druhý byl odchycen hned a zabanován
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|