|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 10:25 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Jo, s tím zlodějem jsem to přehnal, není to zase extrémně hodně, ale je to rozhodně dost.
Navíc tahle operace v podání kliniky Erika trvala 2 hodiny a byla podle řeči velmi snadná. V podstatě jen otevřeli, odřízli kloubní hlavici, zašili a zašili to celý. U malých zvířat se vytvoří pakloub a zvířeti to nevadí. Asi 2 měsíce kulhala, ale pak se to dalo dohromady a teď zase běhá jako dřív. |
Vím že jsi to myslel jako nadsázku.
Opravdu neznám kliniku Jaggy v Brně, ale za Jaggy v Praze mohu mluvit jen v superlativech. Navíc nám nic nevnucovali. Psa vyšetřili, řekli, jaké jsou možnosti, jaká rizika, orientační cenu a pak už bylo na nás, jak se rozhodneme. Nikdo na nás netlačil.
Důležité ale je, že máte kočičku zdravou. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Naposledy upravil Diana dne st říjen 21, 2009 10:45 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 10:42 am Předmět: |
|
|
Teda to poslední ku* jsi si taky mohl odpustit :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 1:51 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Teda to poslední ku* jsi si taky mohl odpustit :-) |
Kua se smí....to je čistě emocionální povzdechnutí bez nějakého obsahu či významu, natož urážlivého:-))))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 3:20 pm Předmět: |
|
|
Dneska mě týpek v práci poznal podle videí a filmů na netu. Kurva sem celebryta  .
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | supporter napsal: | | Kadd napsal: | Povedlo se mi narazit na tuhle hlášku a málem jsem se pochcal to je krutý jako prase schválně kdo příjde kde byla použita a kdo jí použil ? (autor by měl mlčet)
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
nevim, ale já tady už několikrát |
říkám, že autor má držet ústa zavřená ale tak schválně víš v kterém topicu mě to pobavilo úplně moc a vlastně celý topic je lepší jak kde jaká vtipná scénka |
tak to nevim, spamuju tady všude
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:11 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | daymoon napsal: | | Teda to poslední ku* jsi si taky mohl odpustit :-) |
Kua se smí....to je čistě emocionální povzdechnutí bez nějakého obsahu či významu, natož urážlivého:-))))). |
presne,navic jsem myslel spolecensky akceptovatelne kurna
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:56 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Kadd napsal: | | supporter napsal: | | Kadd napsal: | Povedlo se mi narazit na tuhle hlášku a málem jsem se pochcal to je krutý jako prase schválně kdo příjde kde byla použita a kdo jí použil ? (autor by měl mlčet)
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
nevim, ale já tady už několikrát |
říkám, že autor má držet ústa zavřená ale tak schválně víš v kterém topicu mě to pobavilo úplně moc a vlastně celý topic je lepší jak kde jaká vtipná scénka |
tak to nevim, spamuju tady všude |
https://forum.ronnie.cz/projekt-genom-prosim-o-pomoc-t18206.html
a všichni co potřebují zlepšit náladu povinně přečíst _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 5:27 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Deviator napsal: | Dneska mě týpek v práci poznal podle videí a filmů na netu. Kurva sem celebryta . | jsou nová pravidla fóra, takze dostanes celoživotní BAN za sprosté slovo a hrubku v jedné větě |
Vše je schválně. O pravidlech nic nevím regnul jsem se se souhlasem starých nové mě nezajímají
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: čt říjen 22, 2009 8:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 11:08 am Předmět: |
|
|
Biomasa a jeji enrgeticke vyuziti - moje Bc. prace, paradni tema:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|