Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 422, 423, 424 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diana

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Jo, s tím zlodějem jsem to přehnal, není to zase extrémně hodně, ale je to rozhodně dost.

Navíc tahle operace v podání kliniky Erika trvala 2 hodiny a byla podle řeči velmi snadná. V podstatě jen otevřeli, odřízli kloubní hlavici, zašili a zašili to celý. U malých zvířat se vytvoří pakloub a zvířeti to nevadí. Asi 2 měsíce kulhala, ale pak se to dalo dohromady a teď zase běhá jako dřív.

Vím že jsi to myslel jako nadsázku.
Opravdu neznám kliniku Jaggy v Brně, ale za Jaggy v Praze mohu mluvit jen v superlativech. Navíc nám nic nevnucovali. Psa vyšetřili, řekli, jaké jsou možnosti, jaká rizika, orientační cenu a pak už bylo na nás, jak se rozhodneme. Nikdo na nás netlačil.

Důležité ale je, že máte kočičku zdravou.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.

Naposledy upravil Diana dne st říjen 21, 2009 10:45 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peca

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska se daji zvirata celkem slusne pojistit a asi se to vyplati,dobry veterinar se musi hledat,nekteri jsou normalni zlodeji,kdyz mi pred par lety onemocnel bobtail a musel brat dozivotne diuretika,tak se mi doktorka pokusila prodat par tablet lidskeho furonu (cca 50kc) za 1500 a jeste se divila ze jsem ji rekl ji at si to narve do ..no proste tam odkud vychazi zbytky potravy,doufam ze sem neporusil pravidla, v posledni dobe nevim jaka tady muzu pouzivat slova,kua
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda to poslední ku* jsi si taky mohl odpustit :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
ygg

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:

Kua se smí....to je čistě emocionální povzdechnutí bez nějakého obsahu či významu, natož urážlivého:-))))).
Kadd

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Kadd napsal:
Povedlo se mi narazit na tuhle hlášku a málem jsem se pochcal to je krutý jako prase schválně kdo příjde kde byla použita a kdo jí použil ? (autor by měl mlčet)

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...

nevim, ale já tady už několikrát

říkám, že autor má držet ústa zavřená ale tak schválně víš v kterém topicu mě to pobavilo úplně moc a vlastně celý topic je lepší jak kde jaká vtipná scénka

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Deviator

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mě týpek v práci poznal podle videí a filmů na netu. Kurva sem celebryta .
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
supporter napsal:
Kadd napsal:
Povedlo se mi narazit na tuhle hlášku a málem jsem se pochcal to je krutý jako prase schválně kdo příjde kde byla použita a kdo jí použil ? (autor by měl mlčet)

říkám, že autor má držet ústa zavřená ale tak schválně víš v kterém topicu mě to pobavilo úplně moc a vlastně celý topic je lepší jak kde jaká vtipná scénka

tak to nevim, spamuju tady všude
owar

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deviator napsal:
Dneska mě týpek v práci poznal podle videí a filmů na netu. Kurva sem celebryta .
jsou nová pravidla fóra, takze dostanes celoživotní BAN za sprosté slovo a hrubku v jedné větě
Peca

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
daymoon napsal:

Kua se smí....to je čistě emocionální povzdechnutí bez nějakého obsahu či významu, natož urážlivého:-))))).

presne,navic jsem myslel spolecensky akceptovatelne kurna
Kadd

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Kadd napsal:
supporter napsal:
Kadd napsal:

tak to nevim, spamuju tady všude

https://forum.ronnie.cz/projekt-genom-prosim-o-pomoc-t18206.html

a všichni co potřebují zlepšit náladu povinně přečíst

Deviator

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Deviator napsal:
jsou nová pravidla fóra, takze dostanes celoživotní BAN za sprosté slovo a hrubku v jedné větě

Vše je schválně. O pravidlech nic nevím regnul jsem se se souhlasem starých nové mě nezajímají
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deviator napsal:
Vše je schválně. O pravidlech nic nevím regnul jsem se se souhlasem starých nové mě nezajímají
Takže jestli jsi se narodil za komunistů, tak máš ještě zákony před rokem 1989, uff...některý ti nepřeju

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
yazi reloaded

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2009 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

paradni prochazka po bource a zejtra konecne na hory zdolat nejaky ty kilometry

qAndrew

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2009 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přišlo mi po půl roce konečně ubytovací stypko, takze ted bude mit i radost ronnie
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2009 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Biomasa a jeji enrgeticke vyuziti - moje Bc. prace, paradni tema:D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 422, 423, 424 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: