|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 27, 2011 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Poman napsal: | | Tebe neznám,kdy tam chodíš? |
ty toho jeste neznas....
je to takova korba v kratasech, celkem vyrazne namakane hamstringy a s batohem a misto rucniku ma jakousi plachtu nebo je to mozna XXXXXL osuska |
lol :D
jak kdy... zítra tam budu od 10 do 11 cca (lýtka+kardio)
jinak chodívám nepravidelně
a nosím zelený XXXXXL osušky, abych se v posilce utíral do suchýho, před sprchou do suchýho a po sprše do suchýho :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
deadlift : z něho si vezměte příklad, takhle má vypadat komplexní sportovec _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
DO některých lidí, by člověk neřekl co dokáží. Znám běžce, co dá dost shybů (myslím něco kolem 30)...není to sprinter, ale vytrvalostňák. Není překvapivé, že má chudou spodní část, ale překvapivé je to, že má chudou i vrchní, ale jeho ruce ho prostě zvednou.
Neboje 30 málo?:)
Mě zase potěšila novina, že můj přítel má necelých 11% tuku v těle a paní z InBody mu řekla, že je učebnicový příklad lidského zdravého těla :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po květen 02, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
trening s Philom+pokec  jeden z najsympatickejsich a pohodovych ludi akych som stretol _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 04, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
Je videt, ze se blizi leto, protoze jak tak koukam, tak jednim z nejpouzivanejsich vyrazu na foru je ted CKD :-) (i kdyz ted nevim, jestli jsem to nemel napsat spis do vedlejsiho topiku ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st květen 04, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Je videt, ze se blizi leto, protoze jak tak koukam, tak jednim z nejpouzivanejsich vyrazu na foru je ted CKD :-) (i kdyz ted nevim, jestli jsem to nemel napsat spis do vedlejsiho topiku ) |
Njn, je to rychlý. Výhodu máme my starší a moudřejší, kteří vědí že více než na velikosti břicha záleží na velikosti konta
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st květen 04, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | DO některých lidí, by člověk neřekl co dokáží. Znám běžce, co dá dost shybů (myslím něco kolem 30)...není to sprinter, ale vytrvalostňák. Není překvapivé, že má chudou spodní část, ale překvapivé je to, že má chudou i vrchní, ale jeho ruce ho prostě zvednou.
Neboje 30 málo?:) |
Tak pokud váží 45 i s palandou, tak při každém shybu zvedá o 30 kilo méně, než třebas já. Každopádně má mou úctu, 30 je krásné číslo.
Asi začnu trénovat.. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st květen 04, 2011 6:44 pm Předmět: |
|
|
Moocha: Tak žádné vzrušení, právě jsem o tom s někým mluvila a je dost možné že to nebyly shyby jako shyby ale takové to lomcování na tyči, přeci jen jsem to neviděla :D
Ale trénuj, jen se omlouvam, ze jsem ti mozna vzala motivaci:D
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st květen 04, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Moocha: Tak žádné vzrušení, právě jsem o tom s někým mluvila a je dost možné že to nebyly shyby jako shyby ale takové to lomcování na tyči , přeci jen jsem to neviděla :D
Ale trénuj, jen se omlouvam, ze jsem ti mozna vzala motivaci:D |
OMG
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st květen 04, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
On tvrdil, že dělal shyby. Tak jsem si to představila jako shyby.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st květen 04, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
Díky, díky :D To znam.. Kamarád na konci docela dlouhého tréninku (hlavně na ruce) praví, že de dát ještě 25 shybů podhmatem. Při jeho váze asi 95 kg mi to přišlo divné. Při pohledu na jeho shyby (řev, 5cm nahoru, pak ruce povolí, bouřlivé dýchání, řev, 5 cm nahoru a tak dokola), jsem opravdu neudržel smích :D
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st květen 04, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Dal jsem si dneska Skoal jablkovej žvejkací tabák a úplně mě to odrovnovalo jak kdybych dostal palicí po hlavě |
to znám to sou ty začátky,dej si skruf nebo maklu a skončíš uplně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|