Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 524, 525, 526 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni to tak dávno co jsem zkusil Streetworkout ,takto hodně cvičí afro-američani v americe a musím říct že je to vážně supr. Uplně něco jiného než posilovna,samé tělu přirozené pohyby. Opravdu tenhle způsob cvičení doporučuju a člověk i dost uštří ovšem člověk se nedostane na takové objemy ,jako v posilovně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Poman napsal:
Tebe neznám,kdy tam chodíš?

ty toho jeste neznas....
je to takova korba v kratasech, celkem vyrazne namakane hamstringy a s batohem a misto rucniku ma jakousi plachtu nebo je to mozna XXXXXL osuska

lol :D

jak kdy... zítra tam budu od 10 do 11 cca (lýtka+kardio)
jinak chodívám nepravidelně

a nosím zelený XXXXXL osušky, abych se v posilce utíral do suchýho, před sprchou do suchýho a po sprše do suchýho :D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes mě potěšil rozhovor s mým bratrem, který hraje závodně házenou ( motá se mezi první a extraligou ). Jen tak mimo řečí říkal, že v kondiční přípravě dřepuje v sériích 140 kg x 10 reps... Je dobrej - kromě toho, že uběhne půlmaraton, tak zvedá to co nadprůměrně silný návštěvník posilovny
Reiben

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deadlift : z něho si vezměte příklad, takhle má vypadat komplexní sportovec
Merrao

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DO některých lidí, by člověk neřekl co dokáží. Znám běžce, co dá dost shybů (myslím něco kolem 30)...není to sprinter, ale vytrvalostňák. Není překvapivé, že má chudou spodní část, ale překvapivé je to, že má chudou i vrchní, ale jeho ruce ho prostě zvednou.
Neboje 30 málo?:)

Mě zase potěšila novina, že můj přítel má necelých 11% tuku v těle a paní z InBody mu řekla, že je učebnicový příklad lidského zdravého těla :D
Petey

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trening s Philom+pokec jeden z najsympatickejsich a pohodovych ludi akych som stretol
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je videt, ze se blizi leto, protoze jak tak koukam, tak jednim z nejpouzivanejsich vyrazu na foru je ted CKD :-) (i kdyz ted nevim, jestli jsem to nemel napsat spis do vedlejsiho topiku )
Grimley

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2011 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dal jsem si dneska Skoal jablkovej žvejkací tabák a úplně mě to odrovnovalo jak kdybych dostal palicí po hlavě
Mablung

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Je videt, ze se blizi leto, protoze jak tak koukam, tak jednim z nejpouzivanejsich vyrazu na foru je ted CKD :-) (i kdyz ted nevim, jestli jsem to nemel napsat spis do vedlejsiho topiku )

Njn, je to rychlý. Výhodu máme my starší a moudřejší, kteří vědí že více než na velikosti břicha záleží na velikosti konta
Moocha

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2011 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
DO některých lidí, by člověk neřekl co dokáží. Znám běžce, co dá dost shybů (myslím něco kolem 30)...není to sprinter, ale vytrvalostňák. Není překvapivé, že má chudou spodní část, ale překvapivé je to, že má chudou i vrchní, ale jeho ruce ho prostě zvednou.
Neboje 30 málo?:)

Tak pokud váží 45 i s palandou, tak při každém shybu zvedá o 30 kilo méně, než třebas já. Každopádně má mou úctu, 30 je krásné číslo.
Asi začnu trénovat.. :D
Merrao

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2011 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha: Tak žádné vzrušení, právě jsem o tom s někým mluvila a je dost možné že to nebyly shyby jako shyby ale takové to lomcování na tyči, přeci jen jsem to neviděla :D
Ale trénuj, jen se omlouvam, ze jsem ti mozna vzala motivaci:D
cocman

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2011 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Moocha: Tak žádné vzrušení, právě jsem o tom s někým mluvila a je dost možné že to nebyly shyby jako shyby ale takové to lomcování na tyči , přeci jen jsem to neviděla :D
Ale trénuj, jen se omlouvam, ze jsem ti mozna vzala motivaci:D

OMG
Merrao

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2011 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On tvrdil, že dělal shyby. Tak jsem si to představila jako shyby.
Moocha

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2011 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, díky :D To znam.. Kamarád na konci docela dlouhého tréninku (hlavně na ruce) praví, že de dát ještě 25 shybů podhmatem. Při jeho váze asi 95 kg mi to přišlo divné. Při pohledu na jeho shyby (řev, 5cm nahoru, pak ruce povolí, bouřlivé dýchání, řev, 5 cm nahoru a tak dokola), jsem opravdu neudržel smích :D
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Dal jsem si dneska Skoal jablkovej žvejkací tabák a úplně mě to odrovnovalo jak kdybych dostal palicí po hlavě

to znám to sou ty začátky,dej si skruf nebo maklu a skončíš uplně

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 524, 525, 526 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: