|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 10:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | po 32 mesicich sem jel mrtvolu, tech 150 je tezkych jak prase |
me to povídej |
zitra zvazim, jestli se na to zase na tri roky nevysrat :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 2:24 pm Předmět: |
|
|
Tak a je po preauditu. Mé dva balíky dokumentace vytištěné z velké části včera večer splnily svůj účel...pokud půjde vše jak má, máme do listopadu ISO a produkty registrované na ministerstvu zdravotnictví :o)
...a taky se už moc těším do fitka. Šel bych už dnes, ale podle rozpisu to má být v úterý, tak si počkám.
Zítra mám v plánu 145x3 na decline benchpressu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | :))) neskutečně mě potěšila nabídka k pohovoru od poradenské firmy (finance apod.), konečně nějaký posun vpřed co se týče zaměstnání :) a jestli mi to vyjde, tak je to parádní flek |
.... není to doufám OVB?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | :))) neskutečně mě potěšila nabídka k pohovoru od poradenské firmy (finance apod.), konečně nějaký posun vpřed co se týče zaměstnání :) a jestli mi to vyjde, tak je to parádní flek |
Vzdyt je to teprve jen pohovor a takovych zajemcu o to misto urcite maji plno. Pak budou jeste beztak dalsi 2 kola, takze se zatim moc neraduj. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
guruhonza: nene, Fincentrum...
Draper: oni si vybírají i ty, co pozvou k pohovoru :) a zájemců je sice dost, ale na druhou stranu...  a proběhne jen tohle jedno kolo (v pondělí), protože od čtvrtka už je nástup na školení
tak jako tak je to pro mě úspěch že se mi konečně podařilo najít práci v oboru
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
fincentrum je něco jako OVB, reputace taky nic moc.... počítej s tím, že pokud budeš makat u nich, tak v budoucnu už práci v oboru nedostaneš (banky, spořitelny, apod.)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | vidíš to, a já zájem mám |
Buď jsi blázen a nebo to není klasický poradenský flek. Tahle poradenská činnost skutečně většinou bývá totální odpad proti kterému je call centrum prestižní zaměstnání.
Cos vystudoval a jaké fleky tě lákají?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|